malgos2 25.11.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 co tam słychać w wielkim świecie??? ps /idź osobiście/ Dobra, pojde jak najszybciej, tylko to wszystko do kupy poskladam. Monia, love Cie szalenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Poprawiny 5.12: 1. Anja z Dejwem i Helenka. 2. kamyk - sorry wiola, wygryzl Cie 3. skaba 4. wiolasz (nie wiadomo z kim) 5. wusia (nie ma wyjscia) z malzem, ktory juz zupelnie nie ma wyjscia 6. zuzanka z R. postaraja sie 7. Duchaty 8. Malka ze Slubnym sie spoznia o tydzien 9. kachna ze spoznionym malzem 10. Lidka 11. Becia z Malzem 12. Daro_K 13. Markotka Jeszcze mi tu co najmniej Justyny i Kasicy brakuje tak na pierwszy rzut oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 co tam słychać w wielkim świecie??? ps /idź osobiście/ Dobra, pojde jak najszybciej, tylko to wszystko do kupy poskladam. Monia, love Cie szalenie. Je ciebie też tylko dokumenta weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 co tam słychać w wielkim świecie??? ps /idź osobiście/ Dobra, pojde jak najszybciej, tylko to wszystko do kupy poskladam. Monia, love Cie szalenie. Je ciebie też tylko dokumenta weź Dobra, skseruje wszystko, faktury, zaswiadczenia, itp. itd. Ale normalnie tak pojechalas, ze im w piety pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 co tam słychać w wielkim świecie??? ps /idź osobiście/ Dobra, pojde jak najszybciej, tylko to wszystko do kupy poskladam. Monia, love Cie szalenie. Je ciebie też tylko dokumenta weź Dobra, skseruje wszystko, faktury, zaswiadczenia, itp. itd. Ale normalnie tak pojechalas, ze im w piety pojdzie. ty babo weź oryginały oni sobie skserują i podbiją za zgodność aaa i DO zabierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 jaka tu miłość kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Malgoś, a Kamyk to na 100% do ciebie przyjeżdża ? Bo może bym się z nim zabrała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Malgoś, a Kamyk to na 100% do ciebie przyjeżdża ? Bo może bym się z nim zabrała ? A to chyba pytanie do Kamyka... Monia, dzienks... Dluga noc przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Malgos z Monia co to za romanse o ktorych ja nic nie wiem?co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Poprawiny 5.12: 1. Anja z Dejwem i Helenka. 2. kamyk - sorry wiola, wygryzl Cie 3. skaba 4. wiolasz -sama na bank 5. wusia (nie ma wyjscia) z malzem, ktory juz zupelnie nie ma wyjscia 6. zuzanka z R. postaraja sie 7. Duchaty 8. Malka ze Slubnym sie spoznia o tydzien 9. kachna ze spoznionym malzem 10. Lidka 11. Becia z Malzem 12. Daro_K 13. Markotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Malgos z Monia co to za romanse o ktorych ja nic nie wiem?co? Bo Monia jest super, nie wiedzialas o tym? Skonczylismy dzisiaj druga sciane, najgorsza, bo z polkami. Ale jestem wykonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Malgos z Monia co to za romanse o ktorych ja nic nie wiem?co? Bo Monia jest super, nie wiedzialas o tym? Skonczylismy dzisiaj druga sciane, najgorsza, bo z polkami. Ale jestem wykonczona. POPRACOWAŁBYM Z WAMI, ALE COS DALEKO MIESZKACIE... raz że lubię pracować na budowie... dwa z Wami byłoby super... choć nie wiem, czy w takim skłądzie robota szłaby nam do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś liste poprawiłam I szafę juz prawie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Malgos z Monia co to za romanse o ktorych ja nic nie wiem?co? Bo Monia jest super, nie wiedzialas o tym? No i jak jej nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś liste poprawiłam I szafę juz prawie mam Przeprazszam, czy mogę zająć lokatę 13? Przyniosę Wam wtedy szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Poprawiny 5.12: 1. Anja z Dejwem i Helenka. 2. kamyk - sorry wiola, wygryzl Cie 3. skaba 4. wiolasz -sama na bank 5. wusia (nie ma wyjscia) z malzem, ktory juz zupelnie nie ma wyjscia 6. zuzanka z R. postaraja sie 7. Duchaty 8. Malka ze Slubnym sie spoznia o tydzien 9. kachna ze spoznionym malzem 10. Lidka 11. Becia z Malzem 12. Markotka 13. Daro_K Do uslug. Wiola, a na czyim materacu Ty spalas ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś znowu imoprezka u Ciebie?? szalona kobieto zazdrosze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 KURTKA! SUPER. Materac?? to co ktoś będzie spał przy kominku?? Proszę o szczerą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś znowu imoprezka u Ciebie?? szalona kobieto zazdrosze !!! Nie zazdraszczaj, tylko przyjezdzaj. Daro, kominek mozemy sobie zrobic z mojego garnka do fondue, skoro on taki wszechstronny. Dzisiaj robilam w nim jajecznice, a wczoraj spaghetti, wiec za kominek tez moze robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś to popraw jeszcze raz tą listę ja raczej na bank bez męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts