Daro_K 25.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś to popraw jeszcze raz tą listę ja raczej na bank bez męża buhaha -same single (z wyboru lub nadania) Ale ekipa mocna na serio! KKoze sprzedałem - szkoda, byłby węgiel, czadzik i dookoła materace... ale nie ma co, jakieś źródło ciepła i tak znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Co to bedzie, same laski bez mezow, znowu P. bedzie musial wszystkie obtancowywac. Poprawiny 5.12: 1. Anja z Dejwem i Helenka. 2. kamyk - sorry wiola, wygryzl Cie 3. skaba 4. wiolasz -sama na bank 5. wusia (nie ma wyjscia) 6. zuzanka z R. postaraja sie 7. Duchaty 8. Malka ze Slubnym sie spoznia o tydzien 9. kachna ze spoznionym malzem 10. Lidka 11. Becia z Malzem 12. Markotka 13. Daro_K Daro, u mnie jest cieplo jak w uchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kurcze, dziewczyno - tam jeszcze nie byłem;)jakie stroje obowiązują - koktail parapet (brak sportowych epizodów) czy weekend dywanik (z akcentami swetrowymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 W swetrze bedzie Ci za goraco, zwlaszcza przy takich goracych dziewczynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 eeeee Małgoś ja to sobie siąde w kątku i zapiję robala P. się ze mną nie zmęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 W swetrze bedzie Ci za goraco, zwlaszcza przy takich goracych dziewczynach. O tym pomyślałem, .... jak ma sie tylko sweterek na sobie...to po jego zdjęciu nie wiele zostaje... rózne są sprytne plany oswojenia towarzystwa ze sobą W negocjacjach to standard, lato, gorąca sala bez klimy i słoneczny pokój. Wszyscy się chcą wtedy dogadać. Tak więc zobaczymy, kto z czym przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a alkohol to wsio rawno czy przyjmiemy jakieś ujednolicenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 eeeee Małgoś ja to sobie siąde w kątku i zapiję robala P. się ze mną nie zmęczy Taaaa, uwazaj. Wtedy Cie zameczy pytaniami co Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a alkohol to wsio rawno czy przyjmiemy jakieś ujednolicenie Możemy po staropolsku - wszyscy jedno przezroczyste, lub po nowobogacku (w dobrym tego słowa znaczeniu) i każdy swoje dirnki, wino, miód i piwo, weskey i białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a alkohol to wsio rawno czy przyjmiemy jakieś ujednolicenie Wsio rawno, wolna amerykanka. Ja przezroczystego nie pije i zaloze sie, ze Helenka tez bedzie nosem krecila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie Daro, Małgoś toście mi pomogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie Daro, Małgoś toście mi pomogli Zawsze do usług. Ja piję to co gospodyni - a tyle co gospodarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Daro dzieki Maaaaaaaaaaałgoś co Ty pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie Daro, Małgoś toście mi pomogli Wusia, no ale na co masz ochote? Jak by co, to Tesco jest blisko czynne 24h, byleby Cie Duch nie prowadzil, bo Cie na manowce wyprowadzi jak Lidke i Malke. Mapke narysuje na wszelki wypadek. Ja to najpewniej winko jakies bede ciumkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś ja mam dobrą orientację w terenie i bardziej bym się obawiała żeby Duch nie zbłądził jakby ze mną poszedł ja wiem na co mam ochote pytam się co Ty pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie Daro, Małgoś toście mi pomogli Zawsze do usług. Ja piję to co gospodyni - a tyle co gospodarz. też sobie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś ja mam dobrą orientację w terenie i bardziej bym się obawiała żeby Duch nie zbłądził jakby ze mną poszedł ja wiem na co mam ochote pytam się co Ty pijesz Generalnie to albo piwo albo wino - biale lub czerwone w zaleznosci od nastroju, a jeszcze nie wiem, jaki bede miala. Lightowo jakos, bo i tak bede cierpiec z ranca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no białe to nie widzę przeszkód czerwone uuuuuuuuuuu nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jesuuu nie mówicie o piciu, mam chore dziecko i nie moge, a chce mi się dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no białe to nie widzę przeszkód czerwone uuuuuuuuuuu nie ma mowy No wlasnie ja chyba tym razem pojde w biale tez, bo slabsze i kac mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts