Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie :lol: :lol: :lol:

Daro, Małgoś toście mi pomogli :roll: :lol:

Wusia, no ale na co masz ochote? :roll: Jak by co, to Tesco jest blisko czynne 24h, byleby Cie Duch nie prowadzil, bo Cie na manowce wyprowadzi jak Lidke i Malke. :lol: 8) Mapke narysuje na wszelki wypadek.

Ja to najpewniej winko jakies bede ciumkac. :roll:

Z tym bliskim Tesco, to bym wcale nie przesadzała, bo ono wcale tak blisko nie jest 8) . To już wolałabym na to nasze "Tesco"-BP skoczyć, bo zdecydowanie bliżej :lol: :lol:

Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie :lol: :lol: :lol:

Daro, Małgoś toście mi pomogli :roll: :lol:

Wusia, no ale na co masz ochote? :roll: Jak by co, to Tesco jest blisko czynne 24h, byleby Cie Duch nie prowadzil, bo Cie na manowce wyprowadzi jak Lidke i Malke. :lol: 8) Mapke narysuje na wszelki wypadek.

Ja to najpewniej winko jakies bede ciumkac. :roll:

Z tym bliskim Tesco, to bym wcale nie przesadzała, bo ono wcale tak blisko nie jest 8) . To już wolałabym na to nasze "Tesco"-BP skoczyć, bo zdecydowanie bliżej :lol: :lol:

Szlismy wczoraj na BP i idzie sie jakies 10 minut, do Tesco najwyzej 15, ale wybor wiekszy. :wink:

a alkohol to wsio rawno czy przyjmiemy jakieś ujednolicenie :lol: :lol: :lol:

Wsio rawno, wolna amerykanka. 8)

Ja przezroczystego nie pije i zaloze sie, ze Helenka tez bedzie nosem krecila. :roll:

Helenka to po matce bedzie przezroczyste lubila :lol: :lol: :lol: :lol:

normalnie ostwtnio na imprezie mowie do Dejwa daj mi powachac kieliszek z wodka (myslalam ze mnie trzepnie alebo co) ale tak mi pachniala... ech rozmarzylam sie :lol: :lol: :lol: :lol:

dzien dobry