wu 25.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 i migreny na drugi dzień nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dobry wieczór Państwu padam na ryjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie Daro, Małgoś toście mi pomogli Wusia, no ale na co masz ochote? Jak by co, to Tesco jest blisko czynne 24h, byleby Cie Duch nie prowadzil, bo Cie na manowce wyprowadzi jak Lidke i Malke. Mapke narysuje na wszelki wypadek. Ja to najpewniej winko jakies bede ciumkac. Z tym bliskim Tesco, to bym wcale nie przesadzała, bo ono wcale tak blisko nie jest . To już wolałabym na to nasze "Tesco"-BP skoczyć, bo zdecydowanie bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Małgoś obawiam się że szybko odczułby zniechęcenie Daro, Małgoś toście mi pomogli Wusia, no ale na co masz ochote? Jak by co, to Tesco jest blisko czynne 24h, byleby Cie Duch nie prowadzil, bo Cie na manowce wyprowadzi jak Lidke i Malke. Mapke narysuje na wszelki wypadek. Ja to najpewniej winko jakies bede ciumkac. Z tym bliskim Tesco, to bym wcale nie przesadzała, bo ono wcale tak blisko nie jest . To już wolałabym na to nasze "Tesco"-BP skoczyć, bo zdecydowanie bliżej Szlismy wczoraj na BP i idzie sie jakies 10 minut, do Tesco najwyzej 15, ale wybor wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a teraz co? pijecie, czy po zagryzke idziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a teraz co? pijecie, czy po zagryzke idziecie? Teraz wyjatkowo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a teraz co? pijecie, czy po zagryzke idziecie? Teraz wyjatkowo nic. o jaka not guilty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a teraz co? pijecie, czy po zagryzke idziecie? Teraz wyjatkowo nic. o jaka not guilty Normalnie Swieta Malgos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 uważaj Małgosiu bo ci jeszcze aureolka wyskoczy nad głową i emitując boskie fale przyspieszy fotostarzenie skóry. Czasem dobrze nie być swiętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 uważaj Małgosiu bo ci jeszcze aureolka wyskoczy nad głową i emitując boskie fale przyspieszy fotostarzenie skóry. Czasem dobrze nie być swiętą Eeeee, to tylko tak na pare godzinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.11.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a teraz co? pijecie, czy po zagryzke idziecie? Teraz wyjatkowo nic. o jaka not guilty Normalnie Swieta Malgos. no dowcip roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a teraz co? pijecie, czy po zagryzke idziecie? Teraz wyjatkowo nic. o jaka not guilty Normalnie Swieta Malgos. no dowcip roku Raz w zyciu sie czlowiek nie napije i od razu sie z niego nabijaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.11.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ależ, czy tu się ktoś nabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ależ, czy tu się ktoś nabija Jak sie nie nabijasz to na kolana padaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.11.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 za stwierdzenie faktów?? to co by było za nabijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 za stwierdzenie faktów?? to co by było za nabijanie No skoro jestem swieta, to wypadaloby teraz troche szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.11.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a alkohol to wsio rawno czy przyjmiemy jakieś ujednolicenie Wsio rawno, wolna amerykanka. Ja przezroczystego nie pije i zaloze sie, ze Helenka tez bedzie nosem krecila. Helenka to po matce bedzie przezroczyste lubila normalnie ostwtnio na imprezie mowie do Dejwa daj mi powachac kieliszek z wodka (myslalam ze mnie trzepnie alebo co) ale tak mi pachniala... ech rozmarzylam sie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Małgoś, ostatnio Malka użyczyła materaca a Nitka śpiwora. ALe tym razem będę przygotowana, może pompkę uda sie załatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry za mną ostatnio łazi lemonkowa Finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hejka. Pompka by sie przydala i jeszcze dobrze by bylo, zeby tak strasznie nie piszczala. Zaspalam okrutnie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts