malgos2 27.11.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zeby Ci tylko nie przepisal prochow, po ktorych bedziesz sie jeszcze gorzej czula. Daro, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 alkohol to ja myślę że będzie za tydzień niestety bzzzz doktora się nie obejdzie odwlekam to jak mogę wiem że głupio robię ale jakoś nie mam sumienia się doprowadzić do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Małgoś nie on mi zapisze dobre prochy po których pić nie bedę mogła ale mi przejdzie tylko zanim mi przepisze to mi kuku zrobi aaaaaaaaaaaaaa tego wolę unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Małgoś nie on mi zapisze dobre prochy po których pić nie bedę mogła ale mi przejdzie tylko zanim mi przepisze to mi kuku zrobi aaaaaaaaaaaaaa tego wolę unikać Aaaa co Ci zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 każe mi rurę połknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 każe mi rurę połknąć Ozesz w morde... Wiesz, ze w calym cywilizowanym swiecie to sie robi pod narkoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Małgoś z dwojga złego wole na znieczulonym gardle niż pod narkozą znacznie bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Małgoś z dwojga złego wole na znieczulonym gardle niż pod narkozą znacznie bezpieczniej Niby tak, ale odruch na pewno jest... Moj ojciec leczyl sie na wrzody przez pol zycia, ale jak mu lekarz zaproponowal rure to powiedzial, ze woli umrzec. No i na samym koncu sie okazalo, ze jak sie przestal stresowac to mu problemy z zoladkiem same przeszly ot tak... z dnia na dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 e tam do przejścia to jest nie jest to przyjemne ale do zniesienia dla mnie to byłoby czwarty raz łykanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 e tam do przejścia to jest nie jest to przyjemne ale do zniesienia dla mnie to byłoby czwarty raz łykanie Ale przed impreza tam nie chodz i po tez nie od razu, bo bedziesz miala sam alkohol w zoladku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 nie no przed to będę na czczo i bez grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 o jakie tu gastrologiczne tematy dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Doberek Wypijecie za moje zdrówko co - tylko duuuużo żebym w końcu wyzdrowiała i miała siły na wykończeniówkę po nowym roku Małgoś byłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Hej. Monia, ide w poniedzialek, bo oni pracuja do 4 tylko i nigdy nie moge sie wyrobic. Ale w poniedzialek ide na 100%, niczego innego powaznego w planach nie mam. No i Ty sie kochana kuruj, bo moze jeszcze zdazysz. Ale mi sie nie chce pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć Gosia, wpadłam się przywitać. Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć Gosia, wpadłam się przywitać. Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? No co Ty! Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć Gosia, wpadłam się przywitać. Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? No co Ty! Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. No to już by było przegięcie, jakbym nie przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć Gosia, wpadłam się przywitać. Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? No co Ty! Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. No to już by było przegięcie, jakbym nie przyjechała Zacznij sie przygotowywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A na kiedy? A tak na poważnie to muszę Ci sie pożalić, że coś niedobrego dzieje się z moim zdrowiem Cierpię na okropne bóle głowy, które trzymają mnie, żeby nie skłamać przez 24 godziny. Towarzyszy temu strasznie wysokie ciśnienie. Najprawdopodbniej to właśnie ciśnienie powoduje te bóle. Tylko co powoduje to ciśnienie???? Nie wiem. W każdym razie zaczyna mnie to na serio niepokoić. Idę w poniedziałek do okulisty, żeby zbadała mi dno oka. Palnuję też zrobić sobie usg tarczycy. Może ginekolog-endokrynolog by się też przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 dzień dobry -poniewaz 2 dni nie mialam neta -to prosze o aktualne wieści -czy 5.12 aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts