Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś z dwojga złego wole na znieczulonym gardle niż pod narkozą znacznie bezpieczniej :wink:

Niby tak, ale odruch na pewno jest... :roll: Moj ojciec leczyl sie na wrzody przez pol zycia, ale jak mu lekarz zaproponowal rure to powiedzial, ze woli umrzec. :lol: :lol: :lol: No i na samym koncu sie okazalo, ze jak sie przestal stresowac to mu problemy z zoladkiem same przeszly ot tak... z dnia na dzien. :roll:

Cześć Gosia, wpadłam się przywitać.

Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? :oops:

No co Ty! :o Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. :wink:

No to już by było przegięcie, jakbym nie przyjechała :D

Cześć Gosia, wpadłam się przywitać.

Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? :oops:

No co Ty! :o Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. :wink:

No to już by było przegięcie, jakbym nie przyjechała :D

Zacznij sie przygotowywac. :wink:

A na kiedy?

A tak na poważnie to muszę Ci sie pożalić, że coś niedobrego dzieje się z moim zdrowiem :( Cierpię na okropne bóle głowy, które trzymają mnie, żeby nie skłamać przez 24 godziny. Towarzyszy temu strasznie wysokie ciśnienie. Najprawdopodbniej to właśnie ciśnienie powoduje te bóle.

Tylko co powoduje to ciśnienie???? Nie wiem. W każdym razie zaczyna mnie to na serio niepokoić.

Idę w poniedziałek do okulisty, żeby zbadała mi dno oka. Palnuję też zrobić sobie usg tarczycy. Może ginekolog-endokrynolog by się też przydał.