Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia, a hormony? :roll:

a to ma jakiś związek????

To zalezy, kiedy masz te bole glowy. :roll:

a prawie non-stop -głównie rano.... jesli to nie guz, to też kompa podejrzewam -bo 8 godzin w robocie i potem kilka w domku :roll: ....

Tez mialam taki moment, ze mnie bolalo nie raz i po 3 dni i nie przchodzilo po zadnych lekach, mozna bylo sie wsciec... Niepokojace jest wtedy, kiedy boli po jednej stronie tylko i kiedy przy tym dretwieje jedna strona, ale i tak to jeszcze nic nie oznacza - moja kolezanka miala tak i strasznie sie lekarz wystraszyl, ale zrobili jej tomograf i nic nie wykazal. Przy guzach najczesciej jest utrata koordynacji, orientacji w terenie, bez jaj... To pewnie normalna migrena. :roll:

no to mnie troszkę uspokoilas :roll: .. ale do lekarza i tak sie wybiorę.. a na tomograf to pewnie kolejka kilkuletnia jest :-? ....

No wybierz sie, zapisze Ci pewnie jakies lepsze leki przeciwbolowe. Tomograf samej glowy kosztuje cos 250 zl, wiec jesli mialabys czekac kilka lat to lepiej zaplacic. Z drugiej strony lekarz w Promedisie tej mojej kolezance kazal pojechac do najblizszego szpitala na oddzial ratunkowy i powiedziec, ze ja strasznie boli glowa i ma zdretwiala jedna strone i wtedy tam jej zrobili bez niczego... Moja szwagierka tez na takiej zasadzie zrobila... :roll:

Cześć Gosia, wpadłam się przywitać.

Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? :oops:

No co Ty! :o Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. :wink:

Może i ja się załapię... :roll: 8) ... podobno do trzech razy sztuka... 8)

Cześć Gosia, wpadłam się przywitać.

Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? :oops:

No co Ty! :o Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. :wink:

Może i ja się załapię... :roll: 8) ... podobno do trzech razy sztuka... 8)

Noooo, juz masz 2 plusy, a 3 plusy to pewna smierc. :lol: :wink:

mogę zapłacić.. tylko w Sandomierzu to jest jeden tomograf na ileśtam miejscowości, więc nawet nie wiem czy się tak da :roll:

To bedziesz miala powod, zeby przyjechac do Krakowa. :)

HEj

Bliżej Ci Kasia do Rzeszowa, w Asklepiosie umawiać na konkretny dzień i czekasz kilka dni może..

Szafy mam :lol: :lol:

Dobry wieczór

Kasia jak masz niskie ciśnienie to masz tak samo jak ja trzeba je podnieść w ciąży jak mi wzrosło ani raz mnie głowa nie bolała potem jak piłam wodę jak smok i przez to ciśnienie miałam wyższe też było dobrze ale jak ciśnienie wróciło do normy to doopa boli łeb znowu :roll: