malgos2 28.11.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Magda, z cisnieniem nie ma zartow. Kasiaaaaaa, oczywiscie, ze aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ja tez mam cholerne bóle glowy .. tylko ze ja mam bardzo niskie ciśnienie... mam zamiar umówić się do neurologa, bo coraz bardziej sie boję, że to jakis guz jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kasia, a hormony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kasia, a hormony? a to ma jakiś związek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kasia, a hormony? a to ma jakiś związek???? To zalezy, kiedy masz te bole glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kasia, a hormony? a to ma jakiś związek???? To zalezy, kiedy masz te bole glowy. a prawie non-stop -głównie rano.... jesli to nie guz, to też kompa podejrzewam -bo 8 godzin w robocie i potem kilka w domku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kasia, a hormony? a to ma jakiś związek???? To zalezy, kiedy masz te bole glowy. a prawie non-stop -głównie rano.... jesli to nie guz, to też kompa podejrzewam -bo 8 godzin w robocie i potem kilka w domku .... Tez mialam taki moment, ze mnie bolalo nie raz i po 3 dni i nie przchodzilo po zadnych lekach, mozna bylo sie wsciec... Niepokojace jest wtedy, kiedy boli po jednej stronie tylko i kiedy przy tym dretwieje jedna strona, ale i tak to jeszcze nic nie oznacza - moja kolezanka miala tak i strasznie sie lekarz wystraszyl, ale zrobili jej tomograf i nic nie wykazal. Przy guzach najczesciej jest utrata koordynacji, orientacji w terenie, bez jaj... To pewnie normalna migrena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 no to mnie troszkę uspokoilas .. ale do lekarza i tak sie wybiorę.. a na tomograf to pewnie kolejka kilkuletnia jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 no to mnie troszkę uspokoilas .. ale do lekarza i tak sie wybiorę.. a na tomograf to pewnie kolejka kilkuletnia jest .... No wybierz sie, zapisze Ci pewnie jakies lepsze leki przeciwbolowe. Tomograf samej glowy kosztuje cos 250 zl, wiec jesli mialabys czekac kilka lat to lepiej zaplacic. Z drugiej strony lekarz w Promedisie tej mojej kolezance kazal pojechac do najblizszego szpitala na oddzial ratunkowy i powiedziec, ze ja strasznie boli glowa i ma zdretwiala jedna strone i wtedy tam jej zrobili bez niczego... Moja szwagierka tez na takiej zasadzie zrobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 mogę zapłacić.. tylko w Sandomierzu to jest jeden tomograf na ileśtam miejscowości, więc nawet nie wiem czy się tak da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 mogę zapłacić.. tylko w Sandomierzu to jest jeden tomograf na ileśtam miejscowości, więc nawet nie wiem czy się tak da To bedziesz miala powod, zeby przyjechac do Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć Gosia, wpadłam się przywitać. Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? No co Ty! Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. Może i ja się załapię... ... podobno do trzech razy sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć Gosia, wpadłam się przywitać. Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz? No co Ty! Zdaje sie, ze dla Ciebie przewidziany jest trzeci termin - poprawiny poprawin. Może i ja się załapię... ... podobno do trzech razy sztuka... Noooo, juz masz 2 plusy, a 3 plusy to pewna smierc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 mogę zapłacić.. tylko w Sandomierzu to jest jeden tomograf na ileśtam miejscowości, więc nawet nie wiem czy się tak da To bedziesz miala powod, zeby przyjechac do Krakowa. HEj Bliżej Ci Kasia do Rzeszowa, w Asklepiosie umawiać na konkretny dzień i czekasz kilka dni może.. Szafy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dobry wieczór Kasia jak masz niskie ciśnienie to masz tak samo jak ja trzeba je podnieść w ciąży jak mi wzrosło ani raz mnie głowa nie bolała potem jak piłam wodę jak smok i przez to ciśnienie miałam wyższe też było dobrze ale jak ciśnienie wróciło do normy to doopa boli łeb znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam kolejny zonk na budowie - grzebki za nisko kiblowy stelaz wstawily i nie da sie teraz kibla zamontowac, bo cokol z plytek przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam kolejny zonk na budowie - grzebki za nisko kiblowy stelaz wstawily i nie da sie teraz kibla zamontowac, bo cokol z plytek przeszkadza. U mnie było podobnie, ale docinali cokół, bo poziom deski był ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Wyciąć cokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Wyciąć cokół? No ale czym, jak juz jest przyklejony? Jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 boszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts