malgos2 28.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 uuuuuuuuuuuu a ile jej trzeba zdjać jakby nie całą No chyba cala, zeby ja podciac po luku albo jakos i przykleic jeszcze raz... Gdybysmy mieli maszynke do ciecia, to bysmy przycieli ten cokol z innej plytki, chyba, ze sie da to zrobic szlifierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a moze odkuć podciąć diaksem i przykleić z powrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a moze odkuć podciąć diaksem i przykleić z powrotem... No chyba tak trzeba bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a co to diaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a co to diaks To samo co boschka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 rozmowa mi przypomina wymianę zdań z jednym moim kolegą z roku on: no i bierzesz szpeja i dajesz tu ja: A co to jest szpeja? on: no jak to? kawałek brechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 hm... ..a dowiedziałaś się, co to sa te szpeje i brechy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 znaczy to samo co gumówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 rozmowa mi przypomina wymianę zdań z jednym moim kolegą z roku on: no i bierzesz szpeja i dajesz tu ja: A co to jest szpeja? on: no jak to? kawałek brechy Kolega ze Slaska albo z poznanskiego musial byc... Zebyscie widzialy jak Duch po slasku zaczal gadac do moich biednych uczniow, to byscie sie poplakaly ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 hm... ..a dowiedziałaś się, co to sa te szpeje i brechy?? no tak mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 rozmowa mi przypomina wymianę zdań z jednym moim kolegą z roku on: no i bierzesz szpeja i dajesz tu ja: A co to jest szpeja? on: no jak to? kawałek brechy Kolega ze Slaska albo z poznanskiego musial byc... Zebyscie widzialy jak Duch po slasku zaczal gadac do moich biednych uczniow, to byscie sie poplakaly ze smiechu. e tam, Krakus...z okolic Kapelanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kuzwa zaraz sie okaze, ze bede musiala szlifierke za 4 stowy kupic zeby jedna glupia plytke przyciac. Jak ja to lubie, normalnie stworzona jestem do urzadzania mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Małgoś no co Ty na jedną płytkę za 50 zeta styknie tyle to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 rozmowa mi przypomina wymianę zdań z jednym moim kolegą z roku on: no i bierzesz szpeja i dajesz tu ja: A co to jest szpeja? on: no jak to? kawałek brechy Kolega ze Slaska albo z poznanskiego musial byc... Zebyscie widzialy jak Duch po slasku zaczal gadac do moich biednych uczniow, to byscie sie poplakaly ze smiechu. e tam, Krakus...z okolic Kapelanki... Ooooo, to jakis zmiksowany. Chociaz sporo jest niemieckich slow w krakowskim tez... Krachla na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Może i ja się załapię... ... podobno do trzech razy sztuka... To może i ja w tym czasie wpadnę co Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Może i ja się załapię... ... podobno do trzech razy sztuka... To może i ja w tym czasie wpadnę co Rasia I Magda34. Boje sie tylko, ze Wy sojki tylko tak sciemniacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj Małgoś i dziewczyny Dobrego dnia przyszłam życzyć..... .......A może będę musiała jutro lub we wtorek do Krakowa skoczyć po jakiś klej do taśm do okien z Ilbrucka.... jak tego tutaj u nas nie dostanę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dzien dobryu nas sliczne slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Może i ja się załapię... ... podobno do trzech razy sztuka... To może i ja w tym czasie wpadnę co Rasia I Magda34. Boje sie tylko, ze Wy sojki tylko tak sciemniacie. Ja nie ściemniam, tylko kombinuję... Dzień doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts