Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie, bo zaraz napisze jak monah, ze jak chcecie o dupie maryni gadac, to wyp... do malgos.

Aaaaaa, bo my jestesmy u malgos... :) To dobrze, dobrze... :lol: :lol: :lol:

czytalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

normalnie posikalam sie ze smiechu :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie Nitus, tam zapytanie o niebieskie akcesoria lazienkowe wywolalo burze jakbym co najmniej zes.rala sie komus na srodku filcowego (oczywiscie) dywanu. :lol: :lol: :lol: :lol:

W razie czego - gdyby komus przyszlo do glowy przychodzic tu z ochami i achami na temat kazdej bzdety, ktora pokaze, dostanie dozywotniego bana. :lol: :lol: :lol:

idę poczytać :lol: :lol: :lol:

dzień dobry :D

Doberek... Jestem skonana.

Monia, bylam i kobita odeslala mnie z kwitkiem - mam zadzwonic, zglosic i beda mnie wzywac o okreslonej godzinie. :-? Dzwonie, a tam nie ma takiej opcji jak szkoda na osobie. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Chyba przez neta to zalatwie.

Malka, jestes gdzies? Bo zdaje sie, ze deadline panu minal, a ja znalazlam to samo za ta sama cene albo i nizsza, wiec moge kupic i niech sie wali... :roll:

Piwo otworzylam, bo mi co chwile ktos cisnienie podnosi, chyba mi sie od Andrew w te Andrzejki udzielilo... :roll:

A w ogole to mam dla Was zagadke. Po co forumce duza torebka? :lol:

Na laptopa?

czesc :lol:

Na rure kanalizacyjna. :lol: :lol: :lol: Nosilam caly tydzien w torebce, az w koncu przejezdzalam kolo LM i postanowilam ja oddac, bo mi nie pasowala. 8)

Wiola, Ty sie nawet nie wyglupiaj, bo dostaniesz w zeby i dopiero bedziesz chora. :roll:

Na laptopa?

czesc :lol:

Na rure kanalizacyjna. :lol: :lol: :lol: Nosilam caly tydzien w torebce, az w koncu przejezdzalam kolo LM i postanowilam ja oddac, bo mi nie pasowala. 8)

Wiola, Ty sie nawet nie wyglupiaj, bo dostaniesz w zeby i dopiero bedziesz chora. :roll:

Jak będziesz mi grozić, to Cię oleję :x