Arnika 30.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Małgoś nie jadę po to mazidło. Więc i nie wpadnę Mam wścik na budowie, młodego muszę i siebie spakować, a jeszcze pranie, i o starszych zostających zadbać.... Już chce wyjechać, mam dość ... Ciekawe jak sobie sam mąż poradzi z budową? A będą tynkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Małgoś nie jadę po to mazidło. Więc i nie wpadnę Mam wścik na budowie, młodego muszę i siebie spakować, a jeszcze pranie, i o starszych zostających zadbać.... Już chce wyjechać, mam dość ... Ciekawe jak sobie sam mąż poradzi z budową? A będą tynkarze Nie stresuj sie, blisko masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wiem, że blisko. Ale w kupie raźniej i kilka osób bym poznała.... A tak azymut za Bydgoszcz następnego dnia z samego rańca.... Kombinuję, żeby mąż ze mną pojechał, ale on nie kuma o co w tym wszystkim chodzi, i mówi, że nikogo nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wiem, że blisko. Ale w kupie raźniej i kilka osób bym poznała.... A tak azymut za Bydgoszcz następnego dnia z samego rańca.... Kombinuję, żeby mąż ze mną pojechał, ale on nie kuma o co w tym wszystkim chodzi, i mówi, że nikogo nie zna Kazdy nikogo nie zna na samym poczatku. Moj maz podchodzil z wielka niesmialoscia do ludzi z forum, ale przeszlo mu baaaardzo szybko. Daj znac jak sie bedziesz wybierac w moja strone koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Koniecznie wpadnę. Dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Koniecznie wpadnę. Dzięki za zaproszenie Swiezej krwi nigdy dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wampirki czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wlasnie, bo zaraz napisze jak monah, ze jak chcecie o dupie maryni gadac, to wyp... do malgos. Aaaaaa, bo my jestesmy u malgos... To dobrze, dobrze... czytalam normalnie posikalam sie ze smiechu Nie Nitus, tam zapytanie o niebieskie akcesoria lazienkowe wywolalo burze jakbym co najmniej zes.rala sie komus na srodku filcowego (oczywiscie) dywanu. W razie czego - gdyby komus przyszlo do glowy przychodzic tu z ochami i achami na temat kazdej bzdety, ktora pokaze, dostanie dozywotniego bana. idę poczytać dzień dobry poczytałam, no jaja jakieś kurna sweterki są na temat, ale kubeczki i sztota do wc juz nie no nie mam pytań juz wiem dlaczego sa miejsca gdzie raczej z rzadka się zapędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Noooooo... Co ja to mialam? Aaaaa, kawki i ciasteczka cos nie bylo ostatnio... Ale dupamaryni jest. Przynajmniej wiem, ze to jeszcze moje komenty. Najpierw bylo mi baaaaardzo przykro, ze dziewczyna, dla ktorej sama wymyslilam tytul spuszcza mnie po brzytwie w taki glupi sposob, ale w miare jak dyskusja sie rozwinela widze, ze po prostu nie mam tam czego szukac, poniewaz nie mam zamiaru za kazdym razem zastanawiac sie, czy cos jest zgodne z tematem czy moze juz nie... Natomiast nie pozwole, aby obrazano moich gosci. I mam nadzieje, ze sobie to kochana monah rowniez wkleisz do swoich komentow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 i jeszcze cycki były , nie koniecznie ,Maryni a z resztą, czego nie było Tak trzymać, to komenty są do życia, nie ino do budowy, albo co gorsza katalogowych fot i ochy i achy i całujęwdupcie tak tu cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 i jeszcze cycki były , nie koniecznie ,Maryni a z resztą, czego nie było Tak trzymać, to komenty są do życia, nie ino do budowy, albo co gorsza katalogowych fot i ochy i achy i całujęwdupcie tak tu cudnie Aaaaaa poza tym niejednego fakt, ze ktos kawke przyniosl albo opierdzielil jak trzeba bylo uratowal od kosmicznego dola albo i czego gorszego, wiec z szacunkiem dla pierdzielenia o glupotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 .... oho widze, że mnie sporo ominęło dziołchy... zgadnijcie co dziś dostałam :P :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 .... oho widze, że mnie sporo ominęło dziołchy... zgadnijcie co dziś dostałam :P :P ? Eeeeee, cenzuralne czy na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... no to gadaj coś nawyrabiała co? może czat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... no to gadaj coś nawyrabiała co? może czat? Si. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 co dostałaś, ładny staniczek opssssssss pewnie jakąś poziomicę - musi byc budowlanie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 co dostałaś, ładny staniczek opssssssss pewnie jakąś poziomicę - musi byc budowlanie przecież lepiej kochana lepiej... hcoć staniczek... nie byłby zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no i się nie pochwali w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no i się nie pochwali w końcu Nie pojde spac, dopoki nie zobacze biustu nitki w nowym biustonoszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no i się nie pochwali w końcu Nie pojde spac, dopoki nie zobacze biustu nitki w nowym biustonoszu. Śpisz? Znaczy, że biust widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts