Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... a ja bez kaw... ale łoczy mnie się kleją :roll: ja nie potrafie tak siedzieć po nocach... to nie leży w mojej naturze, ze tak powiem :roll:

a cycki jak cycki... takie zwykłe kształtne, jędrne, co Wam będę pokazywać... macie swoje :p

Malgos, 6 strony do przeprowadzki Ci zostaly :lol: :lol: :lol:

PS...ja tez z tych co nie lubia jak ludzie sobie nawklejaja zdjec z internetu do dziennika i udaja, jak to u nich pieknie...Trendir to ja sama moge sobie wygooglowac....jak juz u Inez napisalam :roll: :roll: nie lubie takich dziennikow i nawet do takich nie wchodze... :roll: :roll: :roll:

...a przypadkiem, to nie Ty wytropilas, ze ktos to jedno jedyne zdjecie z jej domu pomiedzy milionami z internetu co w tamtym watku sa, to ktos sobie gdzies na GW je przyczepil?

Maja

i jeszcze cycki były , nie koniecznie ,Maryni :lol: :lol: :lol:

a z resztą, czego nie było :lol: :lol: :lol:

Tak trzymać, to komenty są do życia, nie ino do budowy, albo co gorsza katalogowych fot i ochy i achy i całujęwdupcie tak tu cudnie :roll:

Aaaaaa poza tym niejednego fakt, ze ktos kawke przyniosl albo opierdzielil jak trzeba bylo uratowal od kosmicznego dola albo i czego gorszego, wiec z szacunkiem dla pierdzielenia o glupotach. :wink:

a ja tez na chwile wróce do tematu

dawno u mnie nie było Gosi z kawką , teskno mi :(

Czesc Dziewczynki. :)

Arnika, nie przezywam, spokojnie... :wink: Magi, u mnie mozesz rozmawiac o czym chcesz, nawet house byl wywalany stad tylko na poczatku jak swoje syry wklejal. :lol: :lol: :lol: Moze to jest dziwne, ale poniewaz z 90% osob, ktore mnie stale odwiedzaja znam osobiscie, zaczelam traktowac watek jak swoj drugi dom. A u mnie jak wiece luuuuuz. 8) Nie jestem tu ani dla lansu, ani po to, zebyscie mi slodzily jakie mam piekne mieszkanko, bo ja wiem, ze ono jest (bedzie) piekne. :lol: :lol: :lol: :wink:

Maja, wtedy myslalam, ze troche przesadzilas a teraz mysle, ze masz sporo racji. Poza wszystkim wiele zdjec z netu jest chronionych prawem autorskim i to jest taka sama kradziez jak to, co wykonal wlasnie ktos na GW - zapierdzielil jej zdjecia. Nie ja to dokladnie wykrylam, ale interweniowalam w GW, a poza tym to ja wymyslilam tytul dla niej i napisalam do 100 osob na priv zeby mnie poparly. Napisala wtedy, ze woda sodowa jej moze uderzyc i faktycznie... Jedno jej trzeba przyznac - zna dziewczyna siebie. :) :) :)

Malka, ja tez czesto mysle o Gosi. :roll: I tak a propos jej - to sa ludzie, ktorzy w zasadzie wybudowali, odrestaurowali dworek swoimi recami, wiedza wiecej o budowaniu i odnawianiu niz ktokolwiek. Uderzylo mnie troche, ze jakas gowniara bedzie oceniac, ze kawka i ciasteczko, chociaz nie ma nawet promila tej wiedzy. No ale zeby kogos ocenic to pasowaloby jeszcze chociaz spojrzec na czyjs dziennik, nie? :roll:

To sie rozpisalam... Jade do mieszkanka ogarnac chalupe troche, bo mnie bedziecie obgadywac, ze mam syf. :lol: :lol: :lol: P. zamontowal drugi kibel, ale cos sie znowu leje, zwariowac mozna. :roll:

Maja, wtedy myslalam, ze troche przesadzilas a teraz mysle, ze masz sporo racji. Poza wszystkim wiele zdjec z netu jest chronionych prawem autorskim i to jest taka sama kradziez jak to, co wykonal wlasnie ktos na GW - zapierdzielil jej zdjecia. Nie ja to dokladnie wykrylam, ale interweniowalam w GW, a poza tym to ja wymyslilam tytul dla niej i napisalam do 100 osob na priv zeby mnie poparly. Napisala wtedy, ze woda sodowa jej moze uderzyc i faktycznie... Jedno jej trzeba przyznac - zna dziewczyna siebie. :) :) :)

Malka, ja tez czesto mysle o Gosi. :roll: I tak a propos jej - to sa ludzie, ktorzy w zasadzie wybudowali, odrestaurowali dworek swoimi recami, wiedza wiecej o budowaniu i odnawianiu niz ktokolwiek. Uderzylo mnie troche, ze jakas gowniara bedzie oceniac, ze kawka i ciasteczko, chociaz nie ma nawet promila tej wiedzy. No ale zeby kogos ocenic to pasowaloby jeszcze chociaz spojrzec na czyjs dziennik, nie? :roll:

To sie rozpisalam... Jade do mieszkanka ogarnac chalupe troche, bo mnie bedziecie obgadywac, ze mam syf. :lol: :lol: :lol: P. zamontowal drugi kibel, ale cos sie znowu leje, zwariowac mozna. :roll:

Powinna swoj watek na inspiracjach/wnetrzach trzymac a nie zalozyla go tam, gdzie ludzie swoje zdjecia z budowy wklejeja na Galerii zdjec domow Forumowiczow....dlatego taka troche rozczarowana bylam, gdy pierwszy raz zobaczylam jej watek i pozniej bylam zdziwiona, ze ona ma dziennik, bo to co na poczatku widzialam, raczej na dziennik czy galerie budowy z Muratora nie wygladalo :roll: :roll: ....i tak troche dziewczyna nie trzyma sie standardow :roll: ....poszlam zobaczyc cos Ty tam napisala.....a ona zdjecia skarpetek ze szwedziego tesco wkleja...ze to inspiracja z budowy domu? :lol: :lol: :lol: Do kibla na podloge mam polozyc?

wiem - zlosliwa jestem - ale nie lubie jak ktos wlasnych zasad sie nie trzyma :roll: :roll:

Powinna swoj watek na inspiracjach/wnetrzach trzymac a nie zalozyla go tam, gdzie ludzie swoje zdjecia z budowy wklejeja na Galerii zdjec domow Forumowiczow....dlatego taka troche rozczarowana bylam, gdy pierwszy raz zobaczylam jej watek i pozniej bylam zdziwiona, ze ona ma dziennik, bo to co na poczatku widzialam, raczej na dziennik czy galerie budowy z Muratora nie wygladalo :roll: :roll: ....i tak troche dziewczyna nie trzyma sie standardow :roll: ....poszlam zobaczyc cos Ty tam napisala.....a ona zdjecia skarpetek ze szwedziego tesco wkleja...ze to inspiracja z budowy domu? :lol: :lol: :lol: Do kibla na podloge mam polozyc?

wiem - zlosliwa jestem - ale nie lubie jak ktos wlasnych zasad sie nie trzyma :roll: :roll:

A wczesniej bylo o kupie corki plywajacej w wannie na przyklad. :) No to czlowiek se mysli, ze cool - jak u wszystkich. A tu nieeee. Co wolno wojewodzie, to nie tobie... :lol: :lol: :lol: :wink:

Reasumujac - dla mnie opierdzielic gosci w watku, ze zamiast sie zachwycac moimi pomyslami smia zadawac pytania na tematy ich interesujace jest jak dawanie kapciuszkow w drzwiach albo opierdzielanie za rozlane wino. :roll: