malgos2 01.12.2009 02:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no i się nie pochwali w końcu Nie pojde spac, dopoki nie zobacze biustu nitki w nowym biustonoszu. Śpisz? Znaczy, że biust widziałaś? Nie spie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja tez chce zobaczyc cycki dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 erotomanki dzień dobry druga kawę piję i ciągle śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam i dobrego uśmiechu życzę Malka ja już też po dwóch kawach jestem, i też śpię A po rurki do kanalizy jadę.... Może jutro tynki wejdą Małgoś co się stało, że tak przezywałaś? Chyba nie na mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... a ja bez kaw... ale łoczy mnie się kleją ja nie potrafie tak siedzieć po nocach... to nie leży w mojej naturze, ze tak powiem a cycki jak cycki... takie zwykłe kształtne, jędrne, co Wam będę pokazywać... macie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry ja dalej nie wiem co Nitusia dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Doberek No właśnie Nitka narobiłaś zamętu i nic z tego My chcemy wiedzieć!!! No i znowu jakaś afera mnie ominęła czyli nie można rozmawiać o bzdetach to o czym my będziemy rozmawiać???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry ja dalej nie wiem co Nitusia dostała aaaaaaa takie coś co sprawia, że życie w listopadzie nie jest takie całkiem do dooopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 solarium?? wakacje w Egipcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dużą flaszkę wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 lepiej kochane... lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 noooooooooo Nitusia jak mówisz że lepiej to już wiem soloarium, krzynkę wódki i przystojnego masażystę w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No jeszcze tylko narty moga byc lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nituś, ty to potrafisz podsycać atmosferę berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Malgos, 6 strony do przeprowadzki Ci zostaly PS...ja tez z tych co nie lubia jak ludzie sobie nawklejaja zdjec z internetu do dziennika i udaja, jak to u nich pieknie...Trendir to ja sama moge sobie wygooglowac....jak juz u Inez napisalam nie lubie takich dziennikow i nawet do takich nie wchodze... ...a przypadkiem, to nie Ty wytropilas, ze ktos to jedno jedyne zdjecie z jej domu pomiedzy milionami z internetu co w tamtym watku sa, to ktos sobie gdzies na GW je przyczepil? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 i jeszcze cycki były , nie koniecznie ,Maryni a z resztą, czego nie było Tak trzymać, to komenty są do życia, nie ino do budowy, albo co gorsza katalogowych fot i ochy i achy i całujęwdupcie tak tu cudnie Aaaaaa poza tym niejednego fakt, ze ktos kawke przyniosl albo opierdzielil jak trzeba bylo uratowal od kosmicznego dola albo i czego gorszego, wiec z szacunkiem dla pierdzielenia o glupotach. a ja tez na chwile wróce do tematu dawno u mnie nie było Gosi z kawką , teskno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czesc Dziewczynki. Arnika, nie przezywam, spokojnie... Magi, u mnie mozesz rozmawiac o czym chcesz, nawet house byl wywalany stad tylko na poczatku jak swoje syry wklejal. Moze to jest dziwne, ale poniewaz z 90% osob, ktore mnie stale odwiedzaja znam osobiscie, zaczelam traktowac watek jak swoj drugi dom. A u mnie jak wiece luuuuuz. Nie jestem tu ani dla lansu, ani po to, zebyscie mi slodzily jakie mam piekne mieszkanko, bo ja wiem, ze ono jest (bedzie) piekne. Maja, wtedy myslalam, ze troche przesadzilas a teraz mysle, ze masz sporo racji. Poza wszystkim wiele zdjec z netu jest chronionych prawem autorskim i to jest taka sama kradziez jak to, co wykonal wlasnie ktos na GW - zapierdzielil jej zdjecia. Nie ja to dokladnie wykrylam, ale interweniowalam w GW, a poza tym to ja wymyslilam tytul dla niej i napisalam do 100 osob na priv zeby mnie poparly. Napisala wtedy, ze woda sodowa jej moze uderzyc i faktycznie... Jedno jej trzeba przyznac - zna dziewczyna siebie. Malka, ja tez czesto mysle o Gosi. I tak a propos jej - to sa ludzie, ktorzy w zasadzie wybudowali, odrestaurowali dworek swoimi recami, wiedza wiecej o budowaniu i odnawianiu niz ktokolwiek. Uderzylo mnie troche, ze jakas gowniara bedzie oceniac, ze kawka i ciasteczko, chociaz nie ma nawet promila tej wiedzy. No ale zeby kogos ocenic to pasowaloby jeszcze chociaz spojrzec na czyjs dziennik, nie? To sie rozpisalam... Jade do mieszkanka ogarnac chalupe troche, bo mnie bedziecie obgadywac, ze mam syf. P. zamontowal drugi kibel, ale cos sie znowu leje, zwariowac mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czesc Dziewczynki. Maja, wtedy myslalam, ze troche przesadzilas a teraz mysle, ze masz sporo racji. Poza wszystkim wiele zdjec z netu jest chronionych prawem autorskim i to jest taka sama kradziez jak to, co wykonal wlasnie ktos na GW - zapierdzielil jej zdjecia. Nie ja to dokladnie wykrylam, ale interweniowalam w GW, a poza tym to ja wymyslilam tytul dla niej i napisalam do 100 osob na priv zeby mnie poparly. Napisala wtedy, ze woda sodowa jej moze uderzyc i faktycznie... Jedno jej trzeba przyznac - zna dziewczyna siebie. Malka, ja tez czesto mysle o Gosi. I tak a propos jej - to sa ludzie, ktorzy w zasadzie wybudowali, odrestaurowali dworek swoimi recami, wiedza wiecej o budowaniu i odnawianiu niz ktokolwiek. Uderzylo mnie troche, ze jakas gowniara bedzie oceniac, ze kawka i ciasteczko, chociaz nie ma nawet promila tej wiedzy. No ale zeby kogos ocenic to pasowaloby jeszcze chociaz spojrzec na czyjs dziennik, nie? To sie rozpisalam... Jade do mieszkanka ogarnac chalupe troche, bo mnie bedziecie obgadywac, ze mam syf. P. zamontowal drugi kibel, ale cos sie znowu leje, zwariowac mozna. Powinna swoj watek na inspiracjach/wnetrzach trzymac a nie zalozyla go tam, gdzie ludzie swoje zdjecia z budowy wklejeja na Galerii zdjec domow Forumowiczow....dlatego taka troche rozczarowana bylam, gdy pierwszy raz zobaczylam jej watek i pozniej bylam zdziwiona, ze ona ma dziennik, bo to co na poczatku widzialam, raczej na dziennik czy galerie budowy z Muratora nie wygladalo ....i tak troche dziewczyna nie trzyma sie standardow ....poszlam zobaczyc cos Ty tam napisala.....a ona zdjecia skarpetek ze szwedziego tesco wkleja...ze to inspiracja z budowy domu? Do kibla na podloge mam polozyc? wiem - zlosliwa jestem - ale nie lubie jak ktos wlasnych zasad sie nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czesc Dziewczynki. Maja, wtedy myslalam, ze troche przesadzilas a teraz mysle, ze masz sporo racji. Poza wszystkim wiele zdjec z netu jest chronionych prawem autorskim i to jest taka sama kradziez jak to, co wykonal wlasnie ktos na GW - zapierdzielil jej zdjecia. Nie ja to dokladnie wykrylam, ale interweniowalam w GW, a poza tym to ja wymyslilam tytul dla niej i napisalam do 100 osob na priv zeby mnie poparly. Napisala wtedy, ze woda sodowa jej moze uderzyc i faktycznie... Jedno jej trzeba przyznac - zna dziewczyna siebie. Malka, ja tez czesto mysle o Gosi. I tak a propos jej - to sa ludzie, ktorzy w zasadzie wybudowali, odrestaurowali dworek swoimi recami, wiedza wiecej o budowaniu i odnawianiu niz ktokolwiek. Uderzylo mnie troche, ze jakas gowniara bedzie oceniac, ze kawka i ciasteczko, chociaz nie ma nawet promila tej wiedzy. No ale zeby kogos ocenic to pasowaloby jeszcze chociaz spojrzec na czyjs dziennik, nie? To sie rozpisalam... Jade do mieszkanka ogarnac chalupe troche, bo mnie bedziecie obgadywac, ze mam syf. P. zamontowal drugi kibel, ale cos sie znowu leje, zwariowac mozna. Powinna swoj watek na inspiracjach/wnetrzach trzymac a nie zalozyla go tam, gdzie ludzie swoje zdjecia z budowy wklejeja na Galerii zdjec domow Forumowiczow....dlatego taka troche rozczarowana bylam, gdy pierwszy raz zobaczylam jej watek i pozniej bylam zdziwiona, ze ona ma dziennik, bo to co na poczatku widzialam, raczej na dziennik czy galerie budowy z Muratora nie wygladalo ....i tak troche dziewczyna nie trzyma sie standardow ....poszlam zobaczyc cos Ty tam napisala.....a ona zdjecia skarpetek ze szwedziego tesco wkleja...ze to inspiracja z budowy domu? Do kibla na podloge mam polozyc? wiem - zlosliwa jestem - ale nie lubie jak ktos wlasnych zasad sie nie trzyma A wczesniej bylo o kupie corki plywajacej w wannie na przyklad. No to czlowiek se mysli, ze cool - jak u wszystkich. A tu nieeee. Co wolno wojewodzie, to nie tobie... Reasumujac - dla mnie opierdzielic gosci w watku, ze zamiast sie zachwycac moimi pomyslami smia zadawac pytania na tematy ich interesujace jest jak dawanie kapciuszkow w drzwiach albo opierdzielanie za rozlane wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts