wu 01.12.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a własnie Małgoś kapcie do Cię trza wziąśc własne czy ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a własnie Małgoś kapcie do Cię trza wziąśc własne czy ja Wusia, zadnych kapci, chyba, ze lubisz. Uprzedzam, ze jak mnie poniesie to beda tance, wiec wiesz... W kapciach slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kochana w kapciach słabo w obcasach szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kochana w kapciach słabo w obcasach szkoda Ale czego szkoda? Przeciez ja mam BETON. Po to go mam, zeby mozna bylo napluc, nachlizdac, papierosa zgasic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nooooo Kochana to wychodzi że nóg szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nooooo Kochana to wychodzi że nóg szkoda Jak Ci wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie no jak tańce w programie to koniecznie łobcas trza nałożyć no i trochę mnie będzie widać a nie tak przy ziemi się będę snuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie no jak tańce w programie to koniecznie łobcas trza nałożyć no i trochę mnie będzie widać a nie tak przy ziemi się będę snuła Noooo... Dejw i Malz Beci z tych wysokich raczej to wiesz... O Duchu nie mowie, bo Duch jest nietaneczny zupelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 o -tańce bedą ? a ja w kozakach miałam przyjechać.. no nic -trza szpileczki zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... eeee najlepisiejsze tańce są na przyboś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 widzisz Kachna jak to się człowiek z partyzantki dowiadywać musi mówisz Małgoś że jak obcas włożę to mi przynajmniej szklanki z piwem na głowę odstawiać nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 widzisz Kachna jak to się człowiek z partyzantki dowiadywać musi no własnie! co zajrze to cos nowego -a to się ogolić trzeba, a to bieliznę zapewnić "filmową", teraz szpilki doszły... aż się boję co jutro bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 pewnie fryzura, manikiur i pedikiur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 pewnie fryzura, manikiur i pedikiur i depilacja brazylijska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie wiem dlaczego ale wydaje mi się to okrutnym procesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 tak jak dla mnie but na obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 widzisz Kachna jak to się człowiek z partyzantki dowiadywać musi no własnie! co zajrze to cos nowego -a to się ogolić trzeba, a to bieliznę zapewnić "filmową", teraz szpilki doszły... aż się boję co jutro bedzie skóry, kajdanki i pejcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Doberek... Jestem skonana. Monia, bylam i kobita odeslala mnie z kwitkiem - mam zadzwonic, zglosic i beda mnie wzywac o okreslonej godzinie. Dzwonie, a tam nie ma takiej opcji jak szkoda na osobie. Chyba przez neta to zalatwie. Weż zadzwonoń i zgłoś z OC sprawcy chyba i tak w końcu zgłosi się telefonista i wtedy zapytaj. Zresztą i tak nawet jak zgłosisz tel czy internetem to będą chcieli dokumenty. Pojebane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Doberek... Jestem skonana. Monia, bylam i kobita odeslala mnie z kwitkiem - mam zadzwonic, zglosic i beda mnie wzywac o okreslonej godzinie. Dzwonie, a tam nie ma takiej opcji jak szkoda na osobie. Chyba przez neta to zalatwie. Weż zadzwonoń i zgłoś z OC sprawcy chyba i tak w końcu zgłosi się telefonista i wtedy zapytaj. Zresztą i tak nawet jak zgłosisz tel czy internetem to będą chcieli dokumenty. Pojebane Monia, wypelnilam przez neta co moglam, wklejajac fragmenty pisemka w odpowiednie miejsca, mam w ciagu 3 dni zjawic sie osobiscie - i tak bede czekac w kolejce i tak, wiec nie mam pojecia na jaka cholere to zglaszanie przez net. Robic im sie nie chce. Jestem w mieszkanku, ale nie moge sprzatac, bo mnie straszliwie glowa rozbolala, lyknelam solpadeine, popijam piwem (sprawdzony sposob) i czekam, az mi przejdzie. A P. walczy z bateria termostatyczna, rury u nas sa tak koszmarnie krzywe, ze niemiecka bateria nie moze pasowac... Ale docencie, ze P. chce Wam zrobic dobrze. Pytanie tylko, czy sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Małgoś jak będziesz już szła osobiście to wtedy złożysz pisemko i resztę dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts