Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

boli jak skurw... :evil:

ale chyba nie dojadę do lekarza, bo to prawa, jak mam gaz wcisnać? :o

zapodaj mega dawke przeciwbólową i raczej se ją prześwietl... może skończy się na okładach czegoś zimnego i kwaśnej wody... i pewnie zwolnieniu z pracy na week. :roll:

Akcesoria super, parawan tez :)

mi sie podobaja te

http://www.calvado.pl/dane/middle/c37d1c08i766ai45ccib225iacd96c165c8bcement_01_mn.jpg

Tfu! Tfu! Naplulam! Moje!! :lol: :lol:

No co to jest za plucie na moje akcesoria lazienkowe, w ucho chcesz?? :evil: :wink: :lol: :lol:

Alescie natrzaskaly. :)

Dzien dobry sie z Panstwem.

Maylandko - to jest parawan Dolphi Torrenta i na allegro taki jak mi potrzeba, czyli 80 x 150, szklo przezroczyste kosztuje 467 zl i transport jest gratis wszedzie na allegro. Tyle, ze nie ma tej powloki easy clean, a ona kosztuje 274 ekstra, ale nie wiem, czy to jest az takie konieczne... :roll:

Akcesoria sa tu: http://www.sapone.pl/mydelniczka-essential-turkus-p-423.html

Do tanich nie naleza i jest to ta sama firma, ktora pokazala Marta i zaplula Maja. :lol: :lol: :lol: Mnie akurat kolor pasuje, bo musze miec cos w kontrascie. Przygladalam sie tym jasnoniebieskim tez, ale ciemniejsze chyba lepsze... :roll: Metalowe koleczka jakos przezyje mam nadzieje.

Anja, nie wyglupiaj sie... No to by dopiero byly jaja, gdybyscie Wy nie przyjechali. :-?

Wiola, czy Ty specjalnie zawsze cos robisz dziwnego przed impreza? Gdzies ta noge wsadzala? :evil:

Becia, sledziki bylyby super, jesli Ci sie chce... :) Ustalen zadnych nowych nie bylo chyba... :roll: A czym przyjedziecie?