Daro_K 02.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hotel zarezerwowany no ja nie;) Małgos - najbliższy do Ciebie hotel - to jaki? Bo jak już zostanę na noc, to szybko chcę sie przemieszczać między punktami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hotel zarezerwowany no ja nie;) Małgos - najbliższy do Ciebie hotel - to jaki? Bo jak już zostanę na noc, to szybko chcę sie przemieszczać między punktami. To zalezy za ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hotel zarezerwowany no ja nie;) Małgos - najbliższy do Ciebie hotel - to jaki? Bo jak już zostanę na noc, to szybko chcę sie przemieszczać między punktami. To zalezy za ile... Normalnie jak płacą za mnie to 4 gwiady muszą być i więcej. Ale teraz jadę sam, więc 3 będzie ok;), byle ze sniadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hotel zarezerwowany no ja nie;) Małgos - najbliższy do Ciebie hotel - to jaki? Bo jak już zostanę na noc, to szybko chcę sie przemieszczać między punktami. To zalezy za ile... Normalnie jak płacą za mnie to 4 gwiady muszą być i więcej. Ale teraz jadę sam, więc 3 będzie ok;), byle ze sniadaniem. Rubens wyglada OK. A tak w ogole - kochani, zmienili mi domofon i teraz sie wklepuje numer mieszkania i przyciska sie przycisk taki okragly. Cobyscie nie zglupieli, jak przed nim staniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 o której zaczynamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No gdzies tak 5:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No gdzies tak 5:30? RANO!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No gdzies tak 5:30? RANO!!!???? No jasne, rano... A co Ty myslalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś, jedziemy autem i zabieramy Lidzię. Prześlij mi tylko adres na priva i ewentualnie jak najlepiej z trasy dojechać do Ciebie. To śledziki zaklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś, jedziemy autem i zabieramy Lidzię. Prześlij mi tylko adres na priva i ewentualnie jak najlepiej z trasy dojechać do Ciebie. To śledziki zaklepane O, to fajnie. Duch byl tez bez transportu z Wawy. Chyba, ze kamyk jedzie, bo w koncu nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Oki, jestemMałgoś, przysiegam na wszystko co chcesz, ze to nie specjalnie. O katarze wspominałam bo bałam się o Helenkę ale spoko. A dziś to wszyscy mi się dziwią, jakim cudem można stopę złamać wstając. Ja też nie wiem ale mam złamane kości śródstopia, noga w gipsie od palców po kolana prawie. Boli jak skurw.. a o samopoczuciu męża nie wspomnę....tak więc Małgoś sorki, ale nie dam rady. Przez najbliższe 5 tygodni jak nic w białej pelerynce stopę bedę miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Chyba powinnam isc na medycyne diagnozuje na odleglosc Tak na serio to wspolczuje bo wiem, ze to bardzo boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wiola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Własnie sie z mężem przez telefon rozwiodłam po muzułmańsku: "3 x rozwodzę się z Tobą" i jestem wolna szukam męża...kolejnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Własnie sie z mężem przez telefon rozwiodłam po muzułmańsku: "3 x rozwodzę się z Tobą" i jestem wolna szukam męża...kolejnego.. Ale to tylko faceci tak moga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 W Islamie faceci, ja katoliczka jestem i też mogę, a jak nie to coś innego wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O matko widzę że humory wszystkim dopisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 NO tak, humory super....choc jak byłam na pogotowiu, to śmiałam sie non stop bo miałam wrażenie ze to nie jest naprawdę...ale teraz- koszmar, szczególnie że sztuka skakania na jednej nodze w kawą gorącą w ręku-to jednak wieeelka sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O matko widzę że humory wszystkim dopisują Monia Ty sie pakuj i przyjezdzaj z Becia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts