Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

NO tak, humory super....

choc jak byłam na pogotowiu, to śmiałam sie non stop bo miałam wrażenie ze to nie jest naprawdę...ale teraz- koszmar, szczególnie że sztuka skakania na jednej nodze w kawą gorącą w ręku-to jednak wieeelka sztuka...

nooo to byś se czegoś nie oparzyła tak na dokładkę :p

kuśtyk, kuśtyk :p

dooooooooooooobra, bardzo współczuje... ja co prawda swojej nie złamałam, ale skręciłam porządnie :)

uważaj teraz na tę zdrową nogę, bo skacząc na niej z pełnym obciążeniem jej też możesz zrobić kuku :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cze przylazłam tez wkurwi..na :evil:

nic nie połamałam dziś, a powinnam komuś kolana poprzetracać tą krzywą rurą od Młgoś z łazienki:evil: :evil:

za to mam ładny ząbek i się pośliniłam trochę bezkarnie

jakoś się trzeba pocieszać, nie :roll:

hejka :D

Po przeczytaniu dziennika spec-gospodyni tego wątku :D (oraz po ochłonięciu po różnych ochach i achach ale cicho sza 8), bo wylecę na zbity pysk, jak już zdążyłam się pokrótce zorientować :wink: - jako grzeczny gość i jeszcze w miarę trzeźwy :wink: staram się stosować do zwyczajów pani domu 8) ), wpadam tutaj, bo:

a) chcę się przywitać w betonowych progach :lol:

b) bo mnie ciągnie do tych klimatów... 8)

c) bo klachańsko tu niezłe odchodzi a ja baba jestem, w dodatku blondynka :oops: :wink: to sobie poklachać lubię 8)

d) dostałam zaproszenie, to już się prędko nie odczepię 8)

Od razu mówię, że 390 stron nie przeczytam chyba w tym życiu, chyba że dostanę się jakimś cudem na ultraprzedwczesną emeryturę :lol: , ale końcówkę dla porządku "przeleciałam" co by w temacie chociaż być 8) i dołączam się do produkcji kolejnych stron :D 8) Jeśli można :roll: :D

NO tak, humory super....

choc jak byłam na pogotowiu, to śmiałam sie non stop bo miałam wrażenie ze to nie jest naprawdę...ale teraz- koszmar, szczególnie że sztuka skakania na jednej nodze w kawą gorącą w ręku-to jednak wieeelka sztuka...

Wiola rozumię Cie, że lubisz kawkę i trzeba ja pić gorąca.

To albo wypij ją przy kuchence i nie skacz, ... albo wpadł mi pomysł Zrób ją do termosu, ... będzie gorąca, i zaniesiesz nie wylawszy tam gdzie chcesz :wink:

Proszę nie zabij.

W zeszłym roku młody na nartach ukręcił sobie piszczel i też kicał o kulach. Potem tak zasuwał, że szybciej był o kulach niż na nogach... I takie ustrojstwa jak termos na pasku ze sobą nosił do pokoju...

Madmegs... :) Witaj w betonowych progach. 8) Nie wylecisz, nie boj sie. To jest megatolerancyjny watek bardzo wyluzowanych ludzi, tylko czasem szczerych do bolu. :wink: No chyyyyyyba, ze bys byla ta... no... abstynentka... :lol: :lol: :lol: Zostalas niniejszym pasowana na wspolproducentke dupomaryniowych stron. 8)

Arnika, ja nawet mam bardzo ladny termos, moge jej wyslac. :lol: :lol: :lol: 8)

Madmegs... :) Witaj w betonowych progach. 8) Nie wylecisz, nie boj sie. To jest megatolerancyjny watek bardzo wyluzowanych ludzi, tylko czasem szczerych do bolu. :wink: No chyyyyyyba, ze bys byla ta... no... abstynentka... :lol: :lol: :lol: Zostalas niniejszym pasowana na wspolproducentke dupomaryniowych stron. 8)

Arnika, ja nawet mam bardzo ladny termos, moge jej wyslac. :lol: :lol: :lol: 8)

,,wspolproducentke dupomaryniowych stron. 8) " Uśmiałam się :lol: :lol: :lol:

Po co wysyłać, sama przyjedzie, jak jest miłośniczką kawy....

A masz taki na pasku, do przerzucenia przez ramię?

Syn tak wszystko nosił... na pasku i przez ramię...

serio mówisz?

jedziemy chyba w 2 dzień swiąt, wracamy pwenie gdzieś 3-4 stycznia,jedziemy na 4 samochody ,więc pewnie miejsce sie znajdzie.

Ale zabierasz kule , a Małgos daje mi termos :lol: :lol: