Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

serio mówisz?

jedziemy chyba w 2 dzień swiąt, wracamy pwenie gdzieś 3-4 stycznia,jedziemy na 4 samochody ,więc pewnie miejsce sie znajdzie.

Ale zabierasz kule , a Małgos daje mi termos :lol: :lol:

Qźwa wracam z turnusu przed samymi świętami.....

Nie wiem co zastanę w domu i na budowie :roll: :roll: :roll:

Ale chętnie bym wyjechała, tylko, że u nas trójka jeździ na nartach, ... tylko średni do niczego się nie nadaje... Więc i strach w tym wieku go samego zostawić...

A gdzie jedziecie?

Madmegs... :) Witaj w betonowych progach. 8) Nie wylecisz, nie boj sie. To jest megatolerancyjny watek bardzo wyluzowanych ludzi, tylko czasem szczerych do bolu. :wink: No chyyyyyyba, ze bys byla ta... no... abstynentka... :lol: :lol: :lol: Zostalas niniejszym pasowana na wspolproducentke dupomaryniowych stron. 8)

Niezmiernie mi miło :D

Ale chciałam Cię prosić, byś najpierw przeczytała moją ostatnią wypowiedź w wątku Designerskiej Pani. Bo może zmienisz zdanie... :roll: :cry:

Powiem tak: ja też jestem szczera do bólu i najbardziej cenię sobie luz i tolerancję. :D Szanuję i wolność słowa ale i poszanowanie cudzych praw. Nie przepadam jednak za niepotrzebnym jątrzeniem i bezsensownym rozwlekaniem przykrych spraw, jeśli niczemu one nie służą.

Moja maksyma (druga w kolejności ) to: Żyj i daj żyć innym. Każdemu co lubi :lol:

(Bo moje najpierwsze :wink: credo życiowe to: lepiej się zużyć niż zardzewieć 8) )

Wierzę, że zrozumiesz mój punkt widzenia :roll:

betonowo-doopomaryniowe pozdróweczki :D 8)

M.

PS I nie, nie jestem abstynentka. Obawiam się, że raczej wręcz przeciwnie 8) :wink:

Zeby Ci tylko szczeki nie musial drutowac. :lol:

a myslisz, że co dla towarzystwa go zabieramy :lol: :lol: :lol:

Bedzie jeszcze farmaceuta, chirurg i henatolog, trza się umieć w życiu ustawić :lol: :lol:

No tak i chirurga biorą.... No to ich wszystkich w razie co poskłada.. zęby poukłada stomatolog, a farmaceuta wyleczy i przeciwbólowe zapoda...

Ale po co wam hematolog? Nie rozumiem..... :oops:

Zeby Ci tylko szczeki nie musial drutowac. :lol:

a myslisz, że co dla towarzystwa go zabieramy :lol: :lol: :lol:

Bedzie jeszcze farmaceuta, chirurg i henatolog, trza się umieć w życiu ustawić :lol: :lol:

No tak i chirurga biorą.... No to ich wszystkich w razie co poskłada.. zęby poukłada stomatolog, a farmaceuta wyleczy i przeciwbólowe zapoda...

się przyplątał :roll: ale ma znajomego okulistę ,więc wiesz...kontakty trzeba mieć :wink:

że się bezczelnie wtrącę... :oops:

może hematolog będzie na bieżąco czuwał nad zawartością alkoholu we krwi? :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: Co by się ta krew nie zepsuła ani z nadmiaru ani z niedoboru... :wink: 8)

że się bezczelnie wtrącę... :oops:

może hematolog będzie na bieżąco czuwał nad zawartością alkoholu we krwi? :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: Co by się ta krew nie zepsuła ani z nadmiaru ani z niedoboru... :wink: 8)

ooooo widzisz i jego da się wykorzystać :lol: :lol:

Madmegs... :) Witaj w betonowych progach. 8) Nie wylecisz, nie boj sie. To jest megatolerancyjny watek bardzo wyluzowanych ludzi, tylko czasem szczerych do bolu. :wink: No chyyyyyyba, ze bys byla ta... no... abstynentka... :lol: :lol: :lol: Zostalas niniejszym pasowana na wspolproducentke dupomaryniowych stron. 8)

Niezmiernie mi miło :D

Ale chciałam Cię prosić, byś najpierw przeczytała moją ostatnią wypowiedź w wątku Designerskiej Pani. Bo może zmienisz zdanie... :roll: :cry:

Powiem tak: ja też jestem szczera do bólu i najbardziej cenię sobie luz i tolerancję. :D Szanuję i wolność słowa ale i poszanowanie cudzych praw. Nie przepadam jednak za niepotrzebnym jątrzeniem i bezsensownym rozwlekaniem przykrych spraw, jeśli niczemu one nie służą.

Moja maksyma (druga w kolejności ) to: Żyj i daj żyć innym. Każdemu co lubi :lol:

(Bo moje najpierwsze :wink: credo życiowe to: lepiej się zużyć niż zardzewieć 8) )

Wierzę, że zrozumiesz mój punkt widzenia :roll:

betonowo-doopomaryniowe pozdróweczki :D 8)

M.

PS I nie, nie jestem abstynentka. Obawiam się, że raczej wręcz przeciwnie 8) :wink:

Wlasnie przeczytalam i chcialam Ci za niego podziekowac. :wink: Wlasnie o to chodzilo, ze nikomu nikt nie kaze do mnie zagladac ani czytac co tu piszemy, ale tez nikt mi nie zabroni poczuc sie urazona, skoro ktos mnie obrazil. Dlugo liczylam na jakis gest, cokolwiek - wiele mi nie potrzeba bylo, ale sie nie doczekalam. Tym bardziej na to liczylam, ze wydaje mi sie, ze bylam osoba bardzo przychylnie nastawiona do tej pory... Nie to nie. Zdenerwowalo mnie lekko potem ciagniecie tematu jak guma do zucia i wysmiewanie sie z ciasteczek, tak jakby kupa plywajaca w wannie byla bardziej smakowita niz ciasteczko i kawka... Jedni lubia tak, a inni inaczej, ale to nie powod, zeby sie wywyzszac, ze my to niby o powaznych sprawach tylko, a reszta to same infantylne blondynki. I tyle.

Nie bylo tez zadnego obgadywania za plecami, bo forum jest publiczne i moga je czytac wszyscy. :lol: 8) Jak bede chciala za plecami, to sie z malka spotkam i wszystkim doopy obrobimy. :lol: :lol: Albo na privie objedziemy wszystkich, albo na czacie... :p

Madmegs, fajna z Ciebie kobitka, jeszcze raz dzieki. 8)

Jak bede chciala za plecami, to sie z malka spotkam i wszystkim doopy obrobimy. :lol: :lol: Albo na privie objedziemy wszystkich, albo na czacie... :p

taaaaaaaaaa i teraz ze mnie plotkare zrobiłaś :lol: :lol:

a poza tym my zawsze tylko do D dochodzimy i sie zawieszamy :lol: :lol:

a serio,przykro mi się zrobiło, że dla nas ważne rzeczy zostały sprowadzone do gadki o dupiemaryni, nie powiem i tego tu nie brak, ale nie mozna uogólniać.

A juz w ogóle nie rozumie o co ten szum, monah sie oburzyła za pytanie o akcespria łazienkowe, że niby sie wątek zasmieca,a nastepnych srylion postów to pewnie nie :roll:

nie lubie czegoś takiego, nie prościej powiedzieć szczerze, nie pisz u mnie,to mój tron.....cóż, może nie każdy potrafi ...

dobra dość, sa fajniejsze rzeczy do obgadania :D