malgos2 02.12.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A znasz przypadek, zeby sie krew popsula z nadmiaru alkoholu? kiedys jak ręcznie wystawiali zaświadczenia o trzeźwości,mojemu ojcu napisali "krwi w alkoholu nie stwierdzono " Skali zabraklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Madmegs... Witaj w betonowych progach. Nie wylecisz, nie boj sie. To jest megatolerancyjny watek bardzo wyluzowanych ludzi, tylko czasem szczerych do bolu. No chyyyyyyba, ze bys byla ta... no... abstynentka... Zostalas niniejszym pasowana na wspolproducentke dupomaryniowych stron. Niezmiernie mi miło Ale chciałam Cię prosić, byś najpierw przeczytała moją ostatnią wypowiedź w wątku Designerskiej Pani. Bo może zmienisz zdanie... Powiem tak: ja też jestem szczera do bólu i najbardziej cenię sobie luz i tolerancję. Szanuję i wolność słowa ale i poszanowanie cudzych praw. Nie przepadam jednak za niepotrzebnym jątrzeniem i bezsensownym rozwlekaniem przykrych spraw, jeśli niczemu one nie służą. Moja maksyma (druga w kolejności ) to: Żyj i daj żyć innym. Każdemu co lubi (Bo moje najpierwsze credo życiowe to: lepiej się zużyć niż zardzewieć ) Wierzę, że zrozumiesz mój punkt widzenia betonowo-doopomaryniowe pozdróweczki M. PS I nie, nie jestem abstynentka. Obawiam się, że raczej wręcz przeciwnie Wlasnie przeczytalam i chcialam Ci za niego podziekowac. Wlasnie o to chodzilo, ze nikomu nikt nie kaze do mnie zagladac ani czytac co tu piszemy, ale tez nikt mi nie zabroni poczuc sie urazona, skoro ktos mnie obrazil. Dlugo liczylam na jakis gest, cokolwiek - wiele mi nie potrzeba bylo, ale sie nie doczekalam. Tym bardziej na to liczylam, ze wydaje mi sie, ze bylam osoba bardzo przychylnie nastawiona do tej pory... Nie to nie. Zdenerwowalo mnie lekko potem ciagniecie tematu jak guma do zucia i wysmiewanie sie z ciasteczek, tak jakby kupa plywajaca w wannie byla bardziej smakowita niz ciasteczko i kawka... Jedni lubia tak, a inni inaczej, ale to nie powod, zeby sie wywyzszac, ze my to niby o powaznych sprawach tylko, a reszta to same infantylne blondynki. I tyle. Nie bylo tez zadnego obgadywania za plecami, bo forum jest publiczne i moga je czytac wszyscy. Jak bede chciala za plecami, to sie z malka spotkam i wszystkim doopy obrobimy. Albo na privie objedziemy wszystkich, albo na czacie... Madmegs, fajna z Ciebie kobitka, jeszcze raz dzieki. wiesz, żeby nie było... ja nie staję po niczyjej stronie. KAŻDY ma prawo poczuć się czymś urażony, jeśli tak się właśnie poczuł. To są całkowicie subiektywne odczucia. I nie mnie osądzać. Ani nikomu innemu. Osoby zainteresowane (dokładnie dwie - się wypowiedziały a propos swoich uczuć - ok. Macie prawo. Postem przede wszystkim chciałam zakomunikować, że chodzi mi głównie o to, że stronom trzecim nic do tego i głosu nie ma co zabierać. A polowań na czarownice nie znoszę. Resztę napisałam w poście. Tyle. I proszę, nie wracajmy już do tego, ok? A nota bene blondynka jestem Mam nadzieję, że niespecjalnie infantylna A jeśli nawet, to co? Kto mi zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A znasz przypadek, zeby sie krew popsula z nadmiaru alkoholu? kiedys jak ręcznie wystawiali zaświadczenia o trzeźwości,mojemu ojcu napisali "krwi w alkoholu nie stwierdzono " Skali zabraklo. buhahhahahah 300 % cukru w cukrze... mrok i zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A znasz przypadek, zeby sie krew popsula z nadmiaru alkoholu? kiedys jak ręcznie wystawiali zaświadczenia o trzeźwości,mojemu ojcu napisali "krwi w alkoholu nie stwierdzono " Skali zabraklo. pobrali krew i drinki zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Real Bloody Mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Duzo potasu, samo zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hyhyh dobra, a propos drinków, to ja swojego (ostatniego ) beera już wysączyłam i muszę powoli grawitować ku wyrku. Jutro czas rabotat' ku chwale ojczyzny i zjednoczonej unii kolorowych (mam na myśli wszystkie odcienie szarości ) snów było fajowo, coś mi się zdaje, że jutro też nie popracuję wieczorkiem... pozdróweczki cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to dobrze śpij i śnij do poczytania znów a ja dziś trzeźwa jak swinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Noooo, takich pracusi nam trzeba, co by dupamaryni nie zginela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to dobrze śpij i śnij do poczytania znów a ja dziś trzeźwa jak swinia Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 idę już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Noooo, takich pracusi nam trzeba, co by dupamaryni nie zginela. no ba! PS idę już idę sobie...aczkolwiek wielce niechętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Noooo, takich pracusi nam trzeba, co by dupamaryni nie zginela. no ba! PS idę już idę sobie...aczkolwiek wielce niechętnie Zos-tan z nami, zos-tan z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 słyszały ? przychodzi pół baby do lekarza a lekarz " no ba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no to dobrze śpij i śnij do poczytania znów a ja dziś trzeźwa jak swinia Ja tez. Nie wierzę w ani jedno Wasze słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 słyszały ? przychodzi pół baby do lekarza a lekarz " no ba" Slyszalam... Rasiu, ale naprawde. Chyba sie przeprosze z beherovka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.12.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 słyszały ? przychodzi pół baby do lekarza a lekarz " no ba" Slyszalam... Rasiu, ale naprawde. Chyba sie przeprosze z beherovka... " no ba" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja juz robiłam trzy podchody do lodówki...ale jak zacznę to skończe jak dno zobaczę - dziś tak mam- a rano Młode trzeba zawieźć więc opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja juz robiłam trzy podchody do lodówki...ale jak zacznę to skończe jak dno zobaczę - dziś tak mam- a rano Młode trzeba zawieźć więc opcji nie ma No u mnie to byloby proste, bo mi tylko jedna banka zostala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o jojoj...to przyjedź - picia u mnie na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts