rasia 03.12.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o jojoj...to przyjedź - picia u mnie na tydzień A u mnie po parapecie i w rok tego nie pokonam co zostało... Tylko z piwem już sobie panowie fachowcy poradzili... Pomocyyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ło matko ja rano znów nie będę mogła wstać cholera trza spadać jeszcze mam jeden odcinek do obejrzenia...więc niewiele snu mi zostanie dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o jojoj...to przyjedź - picia u mnie na tydzień A u mnie po parapecie i w rok tego nie pokonam co zostało... Tylko z piwem już sobie panowie fachowcy poradzili... Pomocyyyyy!!! Małgoś - pomyślimy coś w temacie, nie ? Rasia, przy nas się takich propozycji nie rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o jojoj...to przyjedź - picia u mnie na tydzień A u mnie po parapecie i w rok tego nie pokonam co zostało... Tylko z piwem już sobie panowie fachowcy poradzili... Pomocyyyyy!!! Małgoś - pomyślimy coś w temacie, nie ? Rasia, przy nas się takich propozycji nie rzuca Pieprzoweczke nadal wspominam. Trzeba bedzie jakos dziewczyne poratowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.12.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o jojoj...to przyjedź - picia u mnie na tydzień A u mnie po parapecie i w rok tego nie pokonam co zostało... Tylko z piwem już sobie panowie fachowcy poradzili... Pomocyyyyy!!! Małgoś - pomyślimy coś w temacie, nie ? Rasia, przy nas się takich propozycji nie rzuca Pieprzoweczke nadal wspominam. Trzeba bedzie jakos dziewczyne poratowac... Wiedziałam, że mogę na Was liczyć... w biedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o jojoj...to przyjedź - picia u mnie na tydzień A u mnie po parapecie i w rok tego nie pokonam co zostało... Tylko z piwem już sobie panowie fachowcy poradzili... Pomocyyyyy!!! Małgoś - pomyślimy coś w temacie, nie ? Rasia, przy nas się takich propozycji nie rzuca Pieprzoweczke nadal wspominam. Trzeba bedzie jakos dziewczyne poratowac... Wiedziałam, że mogę na Was liczyć... w biedzie... Ale niestety... Teraz Twoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 02:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wlasnie zobaczylam swojego Profa w TV. http://www.naukawpolsce.pap.pl/palio/html.run?_Instance=cms_naukapl.pap.pl&_PageID=1&s=szablon.depesza&dz=stronaGlowna&dep=368460&data=&lang=PL&_CheckSum=1156391514 A moja praca taka cienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry łoooo matko Małgoś czemu mnie się wczoraj te Twoje komenty nie pokazywałay i musiałam dzisiaj tyle nadrabiać aaaa własnie Małgoś daj jakiś bliższy namiar bo póki co to mam takie względne pojecie kaj mam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 czesc Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wlasnie zobaczylam swojego Profa w TV. http://www.naukawpolsce.pap.pl/palio/html.run?_Instance=cms_naukapl.pap.pl&_PageID=1&s=szablon.depesza&dz=stronaGlowna&dep=368460&data=&lang=PL&_CheckSum=1156391514 A moja praca taka cienka. helołka a o czym to dzieło traktuje, jeśli można uprzejmie zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześc Małgoś ... wszystko gotowe do imprezki??? Ja będę sypialnię malować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.12.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Gosia, zostawiam ślad mojej bytności w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 i ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czesc Ja chciałam tylko wspomnieć, ze jestem abstynentka (zresztą co naocznie mogłaś Małgoś zauważyć) i co? znaczy ze nie jestem mile widziana?? powiedziałabym, że sobie stad pójdę ale to nieprawda... A wogle to i ja witam kolejną blondynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czesc Ja chciałam tylko wspomnieć, ze jestem abstynentka no właśnie ja też z tych niepijących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzien dobry. Wiola, Magi, to tylko oznacza, ze musicie tu czesciej wpadac, co by sie z abstynenctwa wyleczyc. Nic jeszcze nie jest gotowe. Idziemy na zywiol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Małgoś To w zasadzie masz rację, że Ty się nie przeprowadziłaś... i niech tak pozostanie... bo jak się już mieszka, to jakoś dziwnie coraz ciaśniej z roku na rok się robi.... Już mi tynkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No to gratulacje. Bede sie musiala przeprowadzic na dobre kolo 15-ego, ale to nie znaczy, ze od razu z wszystkimi gratami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Q.uźwa jak po 13 latach opuszczałam swoje czteropokojowe mieszkanie, to szoku doznałam, jak człowiek, czyli ja, wszystko zbiera...Caritas się z ciuchów tylko cieszył....A ile wszystkiego wyrzuciłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No ja na szczescie mam male, wiec musze sie kontrolowac. Ale mnie juz dobija ta ciasnota, chetnie sie przeniose... Mam ten komfort, ze moge wiele rzeczy zostawic i przyjezdzac po to, co bedzie mi potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts