anjamen 03.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja tez mam jeszcze ze 30 kartonów u rodziców, ale mi sie nie spieszy, dopoki gory nie zrobimy to nawet nie mam gdzie tego dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja tez mam jeszcze ze 30 kartonów u rodziców, ale mi sie nie spieszy, dopoki gory nie zrobimy to nawet nie mam gdzie tego dac No wlasnie ja tez najpierw mialam parcie, zeby wszystko przewiezc, a teraz sobie mysle - no i co z tego, ze przewioze wszystkie ksiazki, jak i tak beda musialy lezec w kartonach w pakamerze. Predzej cos znajde, jak to mi bedzie lezalo na polce u mamy, bede sie tylko musiala po to przejechac. Z ubraniami tak samo - wezme, co mi najbardziej potrzeba, ale dopoki nie mam garderoby to nie mam co szalec... Teraz w zasadzie musze wziac tylko telewizor, mikrofalowke i komputer stacjonarny z drukara i skanerem i jestem dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Małgoś pamietaj że jeszcze tylko 3 strony zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeee, cos tam nasciemniam... Dawno nie bylo listy, wiec przyklejam... Poprawiny 5.12: 1. Anja z Dejwem i Helenka. 2. kamyk 3. wusia - awans na 3 pozycje... 4. Duchaty 5. kachna ze spoznionym malzem 6. Lidka 7. Becia z Malzem 8. Markotka 9. Daro_K Co tak kurde malo ludzi???? Obrazam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja mam dwa duże samochody u znajomego w garażu złożone... nie wiem co jeszcze z tego wyrzucę, bo obeszłam się bez tego, to mi pewnie nie potrzebne jest.... I jeden duży przeprowadzkowy samochód na wynajętym mieszkaniu jest... To wszystko jest niezbędne.... A ile już dokupiłam?.... Właśnie zobaczyłam ile km mam zrobić z młodym w niedzielę rano.... prawie 500 między Chojnice i Kwidzyn, i mam około 8 godzin jazdy Nie patrzyłam wcześniej jak daleko i długo pojadę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry A ty jesteś sure, że Kamyk przyjeżdża ? i tylko 2 strony zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry A ty jesteś sure, że Kamyk przyjeżdża ? i tylko 2 strony zostały Nie jestem wlasnie, ale Duch mowil, ze moze sie z nim zabierze z Wawy. Kuuuuurde wpisywac mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no a Markocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Markocia jest na liscie i bardzo sie ciesze. Ale maloooooo nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 cholera ślepa baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Markocia jest na liscie i bardzo sie ciesze. Ale maloooooo nas. jak chcesz, to zawsze możemy kogoś z Głównego zgarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej Malgos....dwie strony do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.12.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 O matko widzę że humory wszystkim dopisują Monia Ty sie pakuj i przyjezdzaj z Becia... Tiaaaa juz lecę młodemu wczoraj doszło rzyganko Jutro Mikołaj w przedszkolu a tu doopa blada. Dobrze że 17 jest drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 O matko widzę że humory wszystkim dopisują Monia Ty sie pakuj i przyjezdzaj z Becia... Tiaaaa juz lecę młodemu wczoraj doszło rzyganko Jutro Mikołaj w przedszkolu a tu doopa blada. Dobrze że 17 jest drugi biedny Kondzio ciągle coś mu dolega zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 O matko widzę że humory wszystkim dopisują Monia Ty sie pakuj i przyjezdzaj z Becia... Tiaaaa juz lecę młodemu wczoraj doszło rzyganko Jutro Mikołaj w przedszkolu a tu doopa blada. Dobrze że 17 jest drugi biedny Kondzio ciągle coś mu dolega zdrówka życzę Oj powiem szczerze że już mi bokiem to przedszkole wychodzi on jest ciągle chory. Co troszkę podje to potem jakiś szajs się przypląta i jak nie urok o sraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a niech to chydy Mojzesz, no zdrowka pozostaje mi zyczyc KOndziowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.12.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o jojoj...to przyjedź - picia u mnie na tydzień A u mnie po parapecie i w rok tego nie pokonam co zostało... Tylko z piwem już sobie panowie fachowcy poradzili... Pomocyyyyy!!! Małgoś - pomyślimy coś w temacie, nie ? Rasia, przy nas się takich propozycji nie rzuca Pieprzoweczke nadal wspominam. Trzeba bedzie jakos dziewczyne poratowac... Czy to była pieprzoweczka ukrińska Niemirofa? Jak tak to w końcu mam bratnia duszę i smakosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a niech to chydy Mojzesz, no zdrowka pozostaje mi zyczyc KOndziowi przyda się, oj przyda. Dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeee, cos tam nasciemniam... Dawno nie bylo listy, wiec przyklejam... Poprawiny 5.12: 1. Anja z Dejwem i Helenka. 2. kamyk 3. wusia - awans na 3 pozycje... 4. Duchaty 5. kachna ze spoznionym malzem 6. Lidka 7. Becia z Malzem 8. Markotka 9. Daro_K Co tak kurde malo ludzi???? Obrazam sie. Halo!! Miałem być 13.-ty. No dzisiaj plan się rano zachwiał wyjazdu, ale teraz już powrócił do pierwotnego stanu. Jeszcze niedzielę mam zagrożoną, ale pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 400 blisko........................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts