Arnika 03.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja na liscie jestem i jestem z tego powodu very happy jutro rano ruszam do KRK Ja tez. Arnika, Ty wez sie lepiej zbieraj tez. No jak się zbiorę jak prawie pod Gdańsk jadę z młodym z samego rańca w niedzielę... I samiutka muszę sobie z nim dać radę... i jeszcze dojechać... prawie 500km Już mi się nie chce.... A na imprezie mogłabym być z godzinkę, bo trzeba się wyspać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dodam, ze przyszlo 70 osob. Nikt mnie nie lubi... eeeeee tam bredzisz ja Ciem lubie.. jesteś tak samo pierd..lnięta jak ja Nie slowa, tylko czyny sie licza. Córciu.... no przecie byłam już raz tak? tak przecie przyjade jeszcze do Ciebie tak? tak.... no po prostu teraz nie moge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 teraz jest nas już trzy, ale tylko jedna z nas wali na oślep kijami po bębnach .... zajefajna jesteś babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 teraz jest nas już trzy, ale tylko jedna z nas wali na oślep kijami po bębnach .... zajefajna jesteś babka ... nie zajefajna ino pierdol...nięta... czymaj się ustaleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Heloł O widzę, że już zaczyna się reisefieber przed podróżą do Grodu Kraka Fajnie Wam Mam tam jakies soczki na imprezke, ale duzo rzeczy zapomnialam i jestem wkurzona. A po co Ci soczki? Chyba, że zakupiłaś je odpowiednio wcześniej, otworzyłaś i teraz czekasz aż odpowiednio sfermentują... Małgoś spokojnie, same swoje będą, a i Tesko blisko Nooooo Każdy dobrze wychowany gość jakiś procent możliwości za pazuchą przyniesie A Tesco Twenty Four Hours w pobliżu to dobro nieocenione Ja pod domem mam sklep o nazwie "Meta" Autentycznie , przysięgam! Wiadomo w czym się specjalizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Małgoś wszak nie ilość a jakość się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o kurde ... zapomniałem odpowiedzieć na zaproszenie .... ... bo chyba za mało ludzi na liście cześć małgoś ... Czeeee, a Ty gdzie? małgoś - ja teraz generalnie nie jeżdżę na żadne imprezy .... nie dlatego, żebym drętwym gwoździem był .... lub żebym KOGOŚ nie lubił ..... ....tylko ostatnio dość intensywnie się prowadzę ... i jak mam trochę wolnego to już nic mi się nie chce ... ale dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Małgoś wszak nie ilość a jakość się liczy Może liczyła na to że jej ilość w jakość przejdzie, hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ... nie zajefajna ino pierdol...nięta... czymaj się ustaleń ... normalnie zajenięta jesteś ..... ...może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ... nie zajefajna ino pierdol...nięta... czymaj się ustaleń ... normalnie zajenięta jesteś ..... ...może być? nitubaga, dżizas, ale komplement Ci się dostał! Wyższa szkoła jazdy! Ukłony dla słowo-twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jezu, co się tak cicho zrobiło Czyżbym powiedziała coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nieee, tylko tu same matki karmiace i po dobranocce spac chodza. Teraz sobie uswiadomilam, ze ostatnio niektore rzeczy kupowalam w Carrefourze i dlatego ich w tesco znalezc nie moglam. Wtedy mimo wiekszej prowizorki jakos bardziej sie czulam przygotowana, a teraz mi lekcje wszystko rozpierdzielily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o przepraszam ... ja nie matka .... a tym bardziej karmiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no to współczuję. Ale wierzę, że wrażenia imprezowe wynagrodzą Ci Twój trud i niedogodności wszelakie Głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nieee, tylko tu same matki karmiace i po dobranocce spac chodza. Teraz sobie uswiadomilam, ze ostatnio niektore rzeczy kupowalam w Carrefourze i dlatego ich w tesco znalezc nie moglam. Wtedy mimo wiekszej prowizorki jakos bardziej sie czulam przygotowana, a teraz mi lekcje wszystko rozpierdzielily. Jakie lekcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A co? yyy..."matek niekarmiący" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a matki, matki karmiace....młode nakarmoine,połozone spać....starsze samo się w fotelu ululało..jest luzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 U mnie tez luz....Starszy śpi, młode śpi, średnie nie śpi, coś w swoim pokoju ogląda...A ja powinnam się pakować.... i prac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nieee, tylko tu same matki karmiace i po dobranocce spac chodza. Teraz sobie uswiadomilam, ze ostatnio niektore rzeczy kupowalam w Carrefourze i dlatego ich w tesco znalezc nie moglam. Wtedy mimo wiekszej prowizorki jakos bardziej sie czulam przygotowana, a teraz mi lekcje wszystko rozpierdzielily. Jakie lekcje? Udzielane wariatom, ktorzy chca mowic po polsku. Taka jedna lekcja o 20.00 rozwala mi caly dzien... Do 16 sie nie moge pozbierac, a potem juz jest za pozno zeby wychodzic z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts