Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co do matek... to na drzewo :x

mam ich 2 przez cały dzień bo chore... ja wieczorem bardziej padam na dziób niż oni.... a ja z tych nie karmiących... ino dokarmiających :p

Ja mam jednego co potrzebuje obsługi (drugi prawie dorosły... prawie), od pobudki, ubieranie, śniadanie, mycie zębów, pakowanie tornistra...., do położenia spać....

Oddam syna do adopcji :wink:

Czy faceci nie są samowystarczalni i potrzebują naszej obsługi?... A co najgorsze tak im zostaje.....

Witam się porannie :p

Pochłaniam herbatkę z sokiem malinowym i czekam na pracowe mikołajki :p

no taka to pożyje :p

a ja wczoraj chyba nakryłam Szanownego na zakupach :p najgorsze, ze ja jeszcze przed zakupami, bo siedze całymi dniami z dzieckami w domu :(

hej

i ja się witam

siedząc dziś na fajeczce na podwórzu(tak tak, dokicałam, mało mnie Luśka nie zabiła po drodze...) uświadomiłam sobie, ze będę zmuszona palenie rzucić. Bo kto mi je kupi? :o

widocznie P. się bardzo starał u nas ile razy mój Chłop się stara coś piknie skręcić to zawsze popsuje....

U mnie jest odwrotnie, dlatego ja sie nie dotykam, bo mam zakaz dożywotni :lol: :lol:

hej

i ja się witam

siedząc dziś na fajeczce na podwórzu(tak tak, dokicałam, mało mnie Luśka nie zabiła po drodze...) uświadomiłam sobie, ze będę zmuszona palenie rzucić. Bo kto mi je kupi? :o

widocznie P. się bardzo starał u nas ile razy mój Chłop się stara coś piknie skręcić to zawsze popsuje....

U mnie jest odwrotnie, dlatego ja sie nie dotykam, bo mam zakaz dożywotni :lol: :lol:

daj adres wysle Ci poczta, zebys nie cierpiala ;)

Kurde, dopiero co sprzatalam, a dzisiaj znowu mam cala podloge usyfiona. :evil: :evil: :evil:

Kurde u mnie jest tak samo :evil: :evil: :evil:

Skad sie ten syf bierze? :evil: Widze go w miejscach, w ktorych nawet nikt nie chodzi, niemozliwe, ze to od butow. :evil: :evil: :evil:

no właśnie też bym to chciała wiedzieć :roll:

Chyba to w powietrzu lata i sie osadza na podlodze. Zamkne oczy albo cos... :roll: