nitubaga 04.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 :D :D widocznie P. się bardzo starał u nas ile razy mój Chłop się stara coś piknie skręcić to zawsze popsuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 co do matek... to na drzewo mam ich 2 przez cały dzień bo chore... ja wieczorem bardziej padam na dziób niż oni.... a ja z tych nie karmiących... ino dokarmiających Ja mam jednego co potrzebuje obsługi (drugi prawie dorosły... prawie), od pobudki, ubieranie, śniadanie, mycie zębów, pakowanie tornistra...., do położenia spać.... Oddam syna do adopcji Czy faceci nie są samowystarczalni i potrzebują naszej obsługi?... A co najgorsze tak im zostaje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzień dobry Arnika to Ty nie wiedziałaś że jak chłopa bierzesz to od razu dziecko dostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam się porannie Pochłaniam herbatkę z sokiem malinowym i czekam na pracowe mikołajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam się porannie Pochłaniam herbatkę z sokiem malinowym i czekam na pracowe mikołajki no taka to pożyje a ja wczoraj chyba nakryłam Szanownego na zakupach najgorsze, ze ja jeszcze przed zakupami, bo siedze całymi dniami z dzieckami w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 hej i ja się witam siedząc dziś na fajeczce na podwórzu(tak tak, dokicałam, mało mnie Luśka nie zabiła po drodze...) uświadomiłam sobie, ze będę zmuszona palenie rzucić. Bo kto mi je kupi? widocznie P. się bardzo starał u nas ile razy mój Chłop się stara coś piknie skręcić to zawsze popsuje.... U mnie jest odwrotnie, dlatego ja sie nie dotykam, bo mam zakaz dożywotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wiola no to jedyny pożytek z gipsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wusia, rozumiem ze mi współczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 hej i ja się witam siedząc dziś na fajeczce na podwórzu(tak tak, dokicałam, mało mnie Luśka nie zabiła po drodze...) uświadomiłam sobie, ze będę zmuszona palenie rzucić. Bo kto mi je kupi? widocznie P. się bardzo starał u nas ile razy mój Chłop się stara coś piknie skręcić to zawsze popsuje.... U mnie jest odwrotnie, dlatego ja sie nie dotykam, bo mam zakaz dożywotni daj adres wysle Ci poczta, zebys nie cierpiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Oj dzieki kochana, ale to sie nie sprawdzi bo będzie trzeba jechać na pocztę, a to niestety musi teraz robić mąż, nie ja. Więc już wolę rzucić przymusowo, moze to znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 nie no Wiolciu ja Ci gratuluję wspomagacza silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 nie no Wiolciu ja Ci gratuluję wspomagacza silnej woli aleś dowciapna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dziękować dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jaaaasne, rady to nasza specjalnosc. Nie zobaczycie uchwytow, wlasnie P. je polamal... Znaczy sie w rekach sie rozlecialy. ale silny mezczyzna Malgos, gdzie takiego wybralas? Dlugo szukalas? czy sie napatoczyl? Jedna strona do przeprowadzki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Hejka laski... Przeklenstwo ten moj materacyk - forumek... Jest taki wygodny, ze nie chce mi sie z niego wstawac. Maja, drobna blondynka tez by ten uchwyt rozwalila, Tesco quality po prostu. Kurde, dopiero co sprzatalam, a dzisiaj znowu mam cala podloge usyfiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Kurde, dopiero co sprzatalam, a dzisiaj znowu mam cala podloge usyfiona. Kurde u mnie jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Kurde, dopiero co sprzatalam, a dzisiaj znowu mam cala podloge usyfiona. Kurde u mnie jest tak samo Skad sie ten syf bierze? Widze go w miejscach, w ktorych nawet nikt nie chodzi, niemozliwe, ze to od butow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Kurde, dopiero co sprzatalam, a dzisiaj znowu mam cala podloge usyfiona. Kurde u mnie jest tak samo Skad sie ten syf bierze? Widze go w miejscach, w ktorych nawet nikt nie chodzi, niemozliwe, ze to od butow. no właśnie też bym to chciała wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Kurde, dopiero co sprzatalam, a dzisiaj znowu mam cala podloge usyfiona. Kurde u mnie jest tak samo Skad sie ten syf bierze? Widze go w miejscach, w ktorych nawet nikt nie chodzi, niemozliwe, ze to od butow. no właśnie też bym to chciała wiedzieć Chyba to w powietrzu lata i sie osadza na podlodze. Zamkne oczy albo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts