Daro_K 04.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Teraz juz wszystko wiem. Szkoda że mężuś podjechał z odsieczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Anuś a mieścisz się jeszcze za kółkiem daje rade jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ania - o której jedzicie? Ja mam spotkanie koło 15.00, więc pewnie o 12 z minutami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 moja siora w ciąży jeździła polonezem i w pewnym momencie nie dała rady jeździć bo jak przysuwała fotel żeby do pedałów sięgnąć to jej się brzuch nie mieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ania - o której jedzicie? Ja mam spotkanie koło 15.00, więc pewnie o 12 z minutami. nie wiem, rano ide do lekarza, potem rasia wpada na kawke a potem ruszamy tak zeby dotrzec na 17.30 do Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Anusia idź po dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Anusia idź po dobre wieści idziemy z Dejwem razem na to 3D pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Anusia idź po dobre wieści idziemy z Dejwem razem na to 3D pierwszy raz no super będzie - byłęm Dajcie mi namiary i współrzędne do londowania ANiu znikam, wyślesz mi na tel smskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 noo to Anusia będziecie mieć oboje niesamowite przeżycie mój mąż jak pierwszy raz na normalnym USG Piotrusia zobaczył to stał wpatrzony w monitor tak skupiony że jakby mu buty podpalił to by chyba nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Anusia idź po dobre wieści idziemy z Dejwem razem na to 3D pierwszy raz no super będzie - byłęm Dajcie mi namiary i współrzędne do londowania ANiu znikam, wyślesz mi na tel smskiem? ale co mam Ci wyslac? adres do Malgos? nie mam jezdze na pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 noo to Anusia będziecie mieć oboje niesamowite przeżycie mój mąż jak pierwszy raz na normalnym USG Piotrusia zobaczył to stał wpatrzony w monitor tak skupiony że jakby mu buty podpalił to by chyba nie zauważył podobno wiekszosc facetow nic nie widzi a tym usg Dejw jak mu przynosze fotki to musze tlumaczyc co gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Anusia idź po dobre wieści idziemy z Dejwem razem na to 3D pierwszy raz no super będzie - byłęm Dajcie mi namiary i współrzędne do londowania ANiu znikam, wyślesz mi na tel smskiem? ale co mam Ci wyslac? Adres mam;) ju nic mi ni wysyłaj, prv adres do Malgos? nie mam jezdze na pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 noo to Anusia będziecie mieć oboje niesamowite przeżycie mój mąż jak pierwszy raz na normalnym USG Piotrusia zobaczył to stał wpatrzony w monitor tak skupiony że jakby mu buty podpalił to by chyba nie zauważył podobno wiekszosc facetow nic nie widzi a tym usg Dejw jak mu przynosze fotki to musze tlumaczyc co gdzie no co TY - ja podpowiadłem lakarzowi, co gdzie jest - mam te nagrania do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Aniu ja lekarz dobrze robi usg to wszystko widać wyraźnie mój gin wszystko po kolei pokazał Marcinowi opisując gdzie co jest tak się świetnie bawili że o mnie zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ania - o której jedzicie? Ja mam spotkanie koło 15.00, więc pewnie o 12 z minutami. nie wiem, rano ide do lekarza, potem rasia wpada na kawke a potem ruszamy tak zeby dotrzec na 17.30 do Malgos rasia jest we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 malgos rzuc linkiem do doboru kolorkow nie zapisalam sobie http://colorschemedesigner.com/ Trzeba tym adjust scheme tez kombinowac zeby miec bardziej lub mniej nasycone. Dzieki wszystkim za gratulacje raz jeszcze. Trzymamy kciuki za Dejwa i za to, zeby wszyscy trafili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Malgos Dejwowi lepiej bedziemy na 17.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dzień dobry o już przeprowadzka jest? Congratulejszon Malgos!!!!! http://www30.patrz.pl/u/f/62/34/37/623437.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ... no to że tak powiem bawcie się dobrze kochani wypijcie zdrowie nieobecnych.... wódke zapijajcie herbatą z cytryną... a będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 wódke zapijajcie herbatą z cytryną... a będzie dobrze fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts