wiolasz 24.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ło tam jak mama chce to se poradzi z wychowaniem dziecka nawet jak zapracowana tylko twardym trza być a nie miętkim a poza tym tatuś jeszcze jest, no nie Niby prawde rzeczesz -ale twarda mama i niemientki tatuś muszom zarabiać na raty -aby dzieciątko miało dach nad śliczną główką, nie mówiąć o "Barbiach" i innych "MajlitlePon-ach" Posiadanie ładnych rzeczy ogranicza umiejętności korzystania z własnej wyobraźni. Udowodniono, że dzieci bogatych Chińczyków, którzy mają mnóstwo zabawek typu Fisher Price nie umieją bawić się same. Nie umieją też same zabaw wymyślać, bo wszystko mają podane na tacy: dźwięki, kolory, kształty... Ja preferuję klocki drewniane i zabawy na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 02:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wiecie, a ja znam obie babcie nasze i żadnej nie chciałabym dac na wychowanie dziecka. Wredna jestem? nie Ty jedna Obie jestescie wredne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 We trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.07.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Hej kobitki. Pewnie czesc z Was juz to zna, bo puszczali w Szkle Kontaktowym, ale mnie te filmiki smiesza za kazdym razem: jakież to prawdziwe jest jakbym widziała swoje sierściuchy - oprócz tej ostatniej jego akcji. super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Hej kobitki. Pewnie czesc z Was juz to zna, bo puszczali w Szkle Kontaktowym, ale mnie te filmiki smiesza za kazdym razem: jakież to prawdziwe jest jakbym widziała swoje sierściuchy - oprócz tej ostatniej jego akcji. super moje dokladnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Hej kobitki. Pewnie czesc z Was juz to zna, bo puszczali w Szkle Kontaktowym, ale mnie te filmiki smiesza za kazdym razem: jakież to prawdziwe jest jakbym widziała swoje sierściuchy - oprócz tej ostatniej jego akcji. super moje dokladnie tak samo Hej. Niezly jest ten rysownik. Super chwyta wszystkie kocie zagrywki. Najlepszy moment z tym wpuszczaniem do pokoju jest jak juz facet otwiera drzwi i wtedy kot wcale sie nie spieszy, zeby wejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Małgos u mnie na razie sam beton.. Moze chcesz go u mnie wylac? tak pomyślałam sobie podobnie.... Betonu kazda ilosc przyjme... Nie trza było się wczesniej z Monią zaznajomić... Ona miała nadmiar betonu i to zapłaconego i zrobić z nim nie miała co... Do Krakowa niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Małgos u mnie na razie sam beton.. Moze chcesz go u mnie wylac? tak pomyślałam sobie podobnie.... Betonu kazda ilosc przyjme... Nie trza było się wczesniej z Monią zaznajomić... Ona miała nadmiar betonu i to zapłaconego i zrobić z nim nie miała co... Do Krakowa niedaleko Beton to nie problem. Problem jak go wciagnac na gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A u mnie dzisiaj skończyli wylewać wylewki na podlogowce -i betonu poszlo w cholerę cement dokupowalismy 3 razy -bo jakoś pan cały czas się nie mógł doliczyć ile mu pójdzie na 133m.kw. Poszło w sumie 3 tony czyli 1700zł plus robocizna 1300zl plus piasek -w sumie ponad 3 tys na durną wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A u mnie dzisiaj skończyli wylewać wylewki na podlogowce -i betonu poszlo w cholerę cement dokupowalismy 3 razy -bo jakoś pan cały czas się nie mógł doliczyć ile mu pójdzie na 133m.kw. Poszło w sumie 3 tony czyli 1700zł plus robocizna 1300zl plus piasek -w sumie ponad 3 tys na durną wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jeeesssu dobrze, że ja kota nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A u mnie dzisiaj skończyli wylewać wylewki na podlogowce -i betonu poszlo w cholerę cement dokupowalismy 3 razy -bo jakoś pan cały czas się nie mógł doliczyć ile mu pójdzie na 133m.kw. Poszło w sumie 3 tony czyli 1700zł plus robocizna 1300zl plus piasek -w sumie ponad 3 tys na durną wylewkę pociesze Cie u nas na durna wyleke poszlo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 pociesze Cie u nas na durna wyleke poszlo więcej no mnie to właśnie dobija że tyle kasy idzie na coś czego i tak nie widać na to trzeba wydać, a już np na drzwi wew. które są moim zdanie bardziej potrzebne chyba nie wystarczy kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 pociesze Cie u nas na durna wyleke poszlo więcej no mnie to właśnie dobija że tyle kasy idzie na coś czego i tak nie widać na to trzeba wydać, a już np na drzwi wew. które są moim zdanie bardziej potrzebne chyba nie wystarczy kasy U mnie ostatnia cena jaka dostalam to bylo 140 PLNow za m2, wiec Ty i tak zrobilas dobry interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 U mnie ostatnia cena jaka dostalam to bylo 140 PLNow za m2, wiec Ty i tak zrobilas dobry interes. ale u ciebie beton ma stanowić wystrój wnętrza! a u mnie dojdzie klej + płytki lub deski! to w sumie i tak ponad 150zl/metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 U mnie ostatnia cena jaka dostalam to bylo 140 PLNow za m2, wiec Ty i tak zrobilas dobry interes. ale u ciebie beton ma stanowić wystrój wnętrza! a u mnie dojdzie klej + płytki lub deski! to w sumie i tak ponad 150zl/metr I dlatego wszystkim mowie, ze i tak beton najtanszy bedzie. Wypoleruj i zostaw. Moze sie nikt nie pozna, ze nie tak mialo byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I dlatego wszystkim mowie, ze i tak beton najtanszy bedzie. Wypoleruj i zostaw. Moze sie nikt nie pozna, ze nie tak mialo byc. a co zrobię z 85 metrami desek i 50 metrami płytek podłogowych, ktore leżą już w garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I dlatego wszystkim mowie, ze i tak beton najtanszy bedzie. Wypoleruj i zostaw. Moze sie nikt nie pozna, ze nie tak mialo byc. a co zrobię z 85 metrami desek i 50 metrami płytek podłogowych, ktore leżą już w garażu ? Wcisniesz komus z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 sprzedaj i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I nie bedziesz miala problemu z dobraniem drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts