kachna28 06.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Anju -naprawdę cieszę się że moglyśmy się znowu spotkać! i chciałam wszystkim oznajmić, że Anja i Helenka wyglądają KWITNĄCO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 zimą? niemożliwe cze imprezowiczom gadac jak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kachna Nitka a jak moglo byc? super! nawet sobie drinka wypilam -troche bialego wina ze szklanka wody mineralnej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nawet sobie drinka wypilam -troche bialego wina ze szklanka wody mineralnej, i nawet kaca przyśpieszonego po 15 minutach miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nawet sobie drinka wypilam -troche bialego wina ze szklanka wody mineralnej, i nawet kaca przyśpieszonego po 15 minutach miała kilka szklanek wody wtrabilam ale Helenie sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ... jej tam się woda nie podobała... ino te bąbelki bardzo się ciesze, że impreza się udała Małgoś to pewnie jeszcze nie żywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Małgoś to pewnie jeszcze nie żywa ? jak wychodziliśmy ok 12 to jeszcze żyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ale tu chodzi o "nieżywa poimprezowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 i ja sie witam i dziekuje za spotkanie, jak zwykle bylo mi ogromnie milo Dejw jeszcze spi pobil rekord 1h 45min z Krakowa do Wrocławia - dzielny byl No ja wyjechałem o 1.30. Impreza przybierała coraz ciekawszy klimat, jeszcze 10 min i bym został, co by oznaczało, że wróciłbym w niedzielę pod wieczór Tak czy inaczej, jeśli Dejw śmignął 1.45 no to szacuneczek - ja byłem wolniejszy. Gdzieś pod Opolem miełem kryzys i zaliczyłem klatkę stop, czyli przysnąłem. Tak mnie to poruszyło, że potem już się pilnowałem do końca. Trochę gadałem przez tel z Piotrem, co dodatowo mnie utrzymywało na jawie. Miło było, Was zobaczyć. Mam nadzieję, że Mikołejek dotarł do wszystkich. Zawsze suzkam kogos do zabawy i ścigania na trasie, ale były tylko tiry, więc nudno. A co do naszej "burzy muzgów", uważam, że trzeba szukać mocowania/zleceń w Krakowie o oklolicach, bo koszty dojazdu i logistyka będę obciążały (mniej opłacalne) przedsięwzięcia zlokalizowane powyżej 100km od miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzień dobry dzięki Małgoś i P. za gościnę odstawiłam Martusię do domu więc zapewne żyje ja po jakichś dwóch godzinkach snu ledwo ale żyję aleeeeeeeee najważniejsze że Mikołaj zdążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzień dobry dzięki Małgoś i P. za gościnę odstawiłam Martusię do domu więc zapewne żyje ja po jakichś dwóch godzinkach snu ledwo ale żyję aleeeeeeeee najważniejsze że Mikołaj zdążył No to super! Ciekawe jak Lidszu przeżyła tekilę? Kasia- jak tam śniadanie w hotelu - znośne? Małgoś - była w doskonałym juz nastroju jak wyjeżdżałem, dlatego było mi troszkę smutno, że musze jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Daro powiem Ci że Lidszu wspaniale zniosła tekilę i nie tylko tekilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Daro powiem Ci że Lidszu wspaniale zniosła tekilę i nie tylko tekilę Wierzyłem w NIĄ. Zuch dziewczyna. Szkoda, że nie mogłem jej wesprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie marudź za to wspierałeś Anię i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie marudź za to wspierałeś Anię i mnie No tak, choć ssanie mieliśmy wszyscy na promilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 wiesz jak jest chęci są możliwości brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Daro -śniadanie skromniutkie -chleb z serem i margaryną i herbata w szklance .... myślę, że w domu miałeś napewno lepsze a co do ssania na promile, to chyba zaczęło się dopiero jak my wyszliśmy -bo wcześniej jakoś nie zauważyłam u towarzystwa zbytnich ciągot alkoholowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Daro -śniadanie skromniutkie -chleb z serem i margaryną i herbata w szklance .... myślę, że w domu miałeś napewno lepsze a co do ssania na promile, to chyba zaczęło się dopiero jak my wyszliśmy -bo wcześniej jakoś nie zauważyłam u towarzystwa zbytnich ciągot alkoholowych Piotr sprawę wziął w swoje ręce;) Ale ja nawet bez promilków byłem: a) w doskonałym nastroju b) w doskonałym towarzystwie c) w bardzo klimatycznym fajnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 gdzie ta Malgos z fotami jest!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Oj pijaki, pijaki. Dzieki, dzieki, dzieki wszystkim za odwiedziny, zarelka i inne takie. Nawet nienajgorzej sie czuje, na szczescie zadna matka karmiaca nie obudzila sie o 8 rano. Poszlismy spac chyba tak kolo czwartej i towarzystwo grzecznie spalo do 12. A teraz do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts