Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i ja sie witam i dziekuje za spotkanie, jak zwykle bylo mi ogromnie milo :D

Dejw jeszcze spi pobil rekord 1h 45min z Krakowa do Wrocławia - dzielny byl :D

No ja wyjechałem o 1.30. Impreza przybierała coraz ciekawszy klimat, jeszcze 10 min i bym został, co by oznaczało, że wróciłbym w niedzielę pod wieczór :wink:

Tak czy inaczej, jeśli Dejw śmignął 1.45 no to szacuneczek - ja byłem wolniejszy. Gdzieś pod Opolem miełem kryzys i zaliczyłem klatkę stop, czyli przysnąłem. Tak mnie to poruszyło, że potem już się pilnowałem do końca.

Trochę gadałem przez tel z Piotrem, co dodatowo mnie utrzymywało na jawie.

Miło było, Was zobaczyć. Mam nadzieję, że Mikołejek dotarł do wszystkich.

Zawsze suzkam kogos do zabawy i ścigania na trasie, ale były tylko tiry, więc nudno.

A co do naszej "burzy muzgów", uważam, że trzeba szukać mocowania/zleceń w Krakowie o oklolicach, bo koszty dojazdu i logistyka będę obciążały (mniej opłacalne) przedsięwzięcia zlokalizowane powyżej 100km od miasta.

dzień dobry

dzięki Małgoś i P. za gościnę odstawiłam Martusię do domu więc zapewne żyje ja po jakichś dwóch godzinkach snu ledwo ale żyję aleeeeeeeee najważniejsze że Mikołaj zdążył :lol: :lol: :lol:

No to super!

Ciekawe jak Lidszu przeżyła tekilę?

Kasia- jak tam śniadanie w hotelu - znośne?

Małgoś - była w doskonałym juz nastroju jak wyjeżdżałem, dlatego było mi troszkę smutno, że musze jechać.

Daro -śniadanie skromniutkie -chleb z serem i margaryną i herbata w szklance :roll: .... myślę, że w domu miałeś napewno lepsze

a co do ssania na promile, to chyba zaczęło się dopiero jak my wyszliśmy -bo wcześniej jakoś nie zauważyłam u towarzystwa zbytnich ciągot alkoholowych :wink:

Piotr sprawę wziął w swoje ręce;)

Ale ja nawet bez promilków byłem:

a) w doskonałym nastroju

b) w doskonałym towarzystwie

c) w bardzo klimatycznym fajnym miejscu.

8)

Oj pijaki, pijaki. :lol: :lol: :lol:

Dzieki, dzieki, dzieki wszystkim za odwiedziny, zarelka i inne takie. 8) Nawet nienajgorzej sie czuje, na szczescie zadna matka karmiaca nie obudzila sie o 8 rano. :lol: :wink: Poszlismy spac chyba tak kolo czwartej i towarzystwo grzecznie spalo do 12. 8)

A teraz do roboty... :roll: