Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nikt się nie zgubił, nikt nikogo nie dusił, policja nie przyjechała, seksu bezpruderyjnego nie było........................

co to za impreza ?

nudyyyyyyyyyyyyy

:wink:

cześć poniedziałkowe

nikt się nie zgubił, nikt nikogo nie dusił, policja nie przyjechała, seksu bezpruderyjnego nie było........................

co to za impreza ?

nudyyyyyyyyyyyyy

cześć poniedziałkowe

eeeeee ja tam myślę, że oni coś ukrywajom :p

nie wierze, że nikt nie robił zdjęć... zawsze znajduje sie ktoś kto ma aparat... i cyka , choćby z ukradka :p

więc skoro już to wyjaśnione... to dawać fotki :p :P :p

czeeee :wink:

co to za impreza ?

nudyyyyyyyyyyyyy

cześć poniedziałkowe

eeeeee ja tam myślę, że oni coś ukrywajom :p

nie wierze, że nikt nie robił zdjęć... zawsze znajduje sie ktoś kto ma aparat... i cyka , choćby z ukradka :p

więc skoro już to wyjaśnione... to dawać fotki :p :P :p

czeeee :wink:

je też chce fotki i też się witam poniedziałkowo :p :p :p

Fajnie, że dobrze się bawiliście, nawet bez nas :wink: :wink: :wink:

i zostawiam spóźnione gratulacje 400 stronki i przede wszystkim przeprowadzki :p :p :p :p :p :p :p

Dziewczyny ja prosto z mostu.....zerknijcie na licytacje dla Franka :oops: :oops: :wink: ..

Małgoś wybrałam twoje komentarze bo nie mam czasu rozsyłać do wszystkich a tu wiem ze jest stała grupka wariatów więc piszę.....

wiem ze wy w baciki jesteście zaangażowane ale może uda się coś wystawić na licytację....przeglądnijcie swoje skarby....

Małgoś szkoda ze nie mogłam Was poznać....może kiedyś...jak Nel dojechała to może ja też....kiedyś....jak się dzieci pozbędę...

wystawcie coś na licytację...wiem nudna jestem ale cel uświęca środki przynajmniej teraz :wink: :wink:

co to za impreza ?

nudyyyyyyyyyyyyy

cześć poniedziałkowe

Niektóre sprawy zostają w dyskretnym towarzystwie nienazwane, reszta, która ujrzała światło dzienne (lub została z jakiegoś powowdu pod osłoną nocy) jest do analizy dla "gawiedzi" kibicującej.... :p :D 8)

Dziewczyny ja prosto z mostu.....zerknijcie na licytacje dla Franka :oops: :oops: :wink: ..

Małgoś wybrałam twoje komentarze bo nie mam czasu rozsyłać do wszystkich a tu wiem ze jest stała grupka wariatów więc piszę.....

wiem ze wy w baciki jesteście zaangażowane ale może uda się coś wystawić na licytację....przeglądnijcie swoje skarby....

Małgoś szkoda ze nie mogłam Was poznać....może kiedyś...jak Nel dojechała to może ja też....kiedyś....jak się dzieci pozbędę...

wystawcie coś na licytację...wiem nudna jestem ale cel uświęca środki przynajmniej teraz :wink: :wink:

Jeśli bedziesz pozbywać się dzieci ja chętnie przejmę je od Ciebie :lol: 8) - pod warunkiem, że na stałe.

Brakuje mi do życiowego celu jeszcze dwójki.

Hej.

Kordzina, witam w komentach. :) Swojego cennego fantu sie pozbylam na zlocie na rzecz Tomka, nie mam za bardzo inwencji, ale pomysle jeszcze... :roll:

Dzieki za gratulacje. :)

Malka, noooo, faktycznie nawet szklo nie poszlo i alkoholu zostalo na nastepna impreze... :lol: :lol: :lol: Czyli musisz koniecznie wpasc. :lol: 8)

Małgoś omijasz moje żądanie celowo? czy niby przypadkiem? :-? :roll: :wink: :wink: :wink:

Jessssu, jak to sie rozwydrzylo, zadania ma. :o :o :o Moze mi wyslij polecony z potwierdzeniem odbioru, co? :evil: :lol: :lol:

P. zajety, jak sciagnie cokolwiek to bedzie. Jak nie to nie. :p

po co i tak przecie nie odbierzesz :p

a Ty nie mozesz ściągnąć hę?

a wiesz, że dziś mija 7 paluszek :p :D