Daro_K 06.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 trzymałeś tylko że to się tektura nazywało fasonu nie utrzymałem............... tekturę częściowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 odmeldowuję się, że dojechałam, ale połamało mnie i musiałam się wspomóc końską dawką leków, bo telepało mną bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No to cale szczescie, ze wszyscy w komplecie. Ide spaaaac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nikt się nie zgubił, nikt nikogo nie dusił, policja nie przyjechała, seksu bezpruderyjnego nie było........................ co to za impreza ? nudyyyyyyyyyyyyy cześć poniedziałkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Malka Ciebie brakowalo doberek, niech ten tydzien sie juz skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 CzescANja, dopiero się zaczął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nikt się nie zgubił, nikt nikogo nie dusił, policja nie przyjechała, seksu bezpruderyjnego nie było........................ co to za impreza ? nudyyyyyyyyyyyyy cześć poniedziałkowe eeeeee ja tam myślę, że oni coś ukrywajom nie wierze, że nikt nie robił zdjęć... zawsze znajduje sie ktoś kto ma aparat... i cyka , choćby z ukradka więc skoro już to wyjaśnione... to dawać fotki :P czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nikt się nie zgubił, nikt nikogo nie dusił, policja nie przyjechała, seksu bezpruderyjnego nie było........................ co to za impreza ? nudyyyyyyyyyyyyy cześć poniedziałkowe no właśnie zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nikt się nie zgubił, nikt nikogo nie dusił, policja nie przyjechała, seksu bezpruderyjnego nie było........................ co to za impreza ? nudyyyyyyyyyyyyy cześć poniedziałkowe eeeeee ja tam myślę, że oni coś ukrywajom nie wierze, że nikt nie robił zdjęć... zawsze znajduje sie ktoś kto ma aparat... i cyka , choćby z ukradka więc skoro już to wyjaśnione... to dawać fotki :P czeeee je też chce fotki i też się witam poniedziałkowo Fajnie, że dobrze się bawiliście, nawet bez nas i zostawiam spóźnione gratulacje 400 stronki i przede wszystkim przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dziewczyny ja prosto z mostu.....zerknijcie na licytacje dla Franka .. Małgoś wybrałam twoje komentarze bo nie mam czasu rozsyłać do wszystkich a tu wiem ze jest stała grupka wariatów więc piszę..... wiem ze wy w baciki jesteście zaangażowane ale może uda się coś wystawić na licytację....przeglądnijcie swoje skarby.... Małgoś szkoda ze nie mogłam Was poznać....może kiedyś...jak Nel dojechała to może ja też....kiedyś....jak się dzieci pozbędę... wystawcie coś na licytację...wiem nudna jestem ale cel uświęca środki przynajmniej teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hej Malgos, Przyszlam posprzatac Tutaj cos na po piciu http://www.frugalyankee.com/files/AlkaSeltzerFizz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nikt się nie zgubił, nikt nikogo nie dusił, policja nie przyjechała, seksu bezpruderyjnego nie było........................ co to za impreza ? nudyyyyyyyyyyyyy cześć poniedziałkowe Niektóre sprawy zostają w dyskretnym towarzystwie nienazwane, reszta, która ujrzała światło dzienne (lub została z jakiegoś powowdu pod osłoną nocy) jest do analizy dla "gawiedzi" kibicującej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.12.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dziewczyny ja prosto z mostu.....zerknijcie na licytacje dla Franka .. Małgoś wybrałam twoje komentarze bo nie mam czasu rozsyłać do wszystkich a tu wiem ze jest stała grupka wariatów więc piszę..... wiem ze wy w baciki jesteście zaangażowane ale może uda się coś wystawić na licytację....przeglądnijcie swoje skarby.... Małgoś szkoda ze nie mogłam Was poznać....może kiedyś...jak Nel dojechała to może ja też....kiedyś....jak się dzieci pozbędę... wystawcie coś na licytację...wiem nudna jestem ale cel uświęca środki przynajmniej teraz Jeśli bedziesz pozbywać się dzieci ja chętnie przejmę je od Ciebie - pod warunkiem, że na stałe. Brakuje mi do życiowego celu jeszcze dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 powiem tak...ja mogę je oddać tak na pewien czas a potem wziąść!!!!czyli chyba taka propozycja Cię nie interesuje..... ... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hej. Kordzina, witam w komentach. Swojego cennego fantu sie pozbylam na zlocie na rzecz Tomka, nie mam za bardzo inwencji, ale pomysle jeszcze... Dzieki za gratulacje. Malka, noooo, faktycznie nawet szklo nie poszlo i alkoholu zostalo na nastepna impreze... Czyli musisz koniecznie wpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Małgoś omijasz moje żądanie celowo? czy niby przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Małgoś omijasz moje żądanie celowo? czy niby przypadkiem? Jessssu, jak to sie rozwydrzylo, zadania ma. Moze mi wyslij polecony z potwierdzeniem odbioru, co? P. zajety, jak sciagnie cokolwiek to bedzie. Jak nie to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Doberek Widzę że wszyscy zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Małgoś omijasz moje żądanie celowo? czy niby przypadkiem? Jessssu, jak to sie rozwydrzylo, zadania ma. Moze mi wyslij polecony z potwierdzeniem odbioru, co? P. zajety, jak sciagnie cokolwiek to bedzie. Jak nie to nie. po co i tak przecie nie odbierzesz a Ty nie mozesz ściągnąć hę? a wiesz, że dziś mija 7 paluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://static6.demotywatory.pl/uploads/1259792986_by_juhaskov_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts