malgos2 07.12.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Oby paluszki sie skonczyly. Nie moge sciagnac, bo primo nie wiem jak, a secundo zabral kamere ze soba. Fenix, ale z tego co widze, to dwa samce sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.12.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja tam wole nie wnikać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Fenix, ale z tego co widze, to dwa samce sa. nieeee to kobieta dominująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Fenix, ale z tego co widze, to dwa samce sa. nieeee to kobieta dominująca Tygrysy na jezdzca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Doberek gratulacje przeprowadzi - poźno ale dopiero teraz mam chwilke i pędzę do wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. ten czas to jakiś koszmarny węzeł gordyjsi - ale przecięcie nic nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. ten czas to jakiś koszmarny węzeł gordyjsi - ale przecięcie nic nie daję Ale bedzie lepiej, oby do Swiat, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. ten czas to jakiś koszmarny węzeł gordyjsi - ale przecięcie nic nie daję Ale bedzie lepiej, oby do Swiat, nie? masz rację byle do Świąt no może do Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. ten czas to jakiś koszmarny węzeł gordyjsi - ale przecięcie nic nie daję Ale bedzie lepiej, oby do Swiat, nie? masz rację byle do Świąt no może do Nowego Roku Zuzka, ja mialam kieeeedys, dawno temu taki podly rok, ze juz mialam sie pochlastac. Poszlam do ksiegarni i postanowilam kupic kalendarzyk, taki kieszonkowy. Mysle glosno do pani w sklepie i mowie: o, taki mialam w tym roku, to moze taki kupie... A pani do mnie: jesli ten rok byl dobry... Kij, kupilam inny i pomoglo. Magiczne myslenie, ale czasem dobrze robi. Zmien kalendarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Małgoś..ty zgapiłaś ode mnie fanty...dlaczego okolice...a co Kraków to nie okolica????!!! macanie betonu...no to jest miła propzycja....wole drewno no ale cóż to mam u sibie czasem jakaś miła odmiana też jest potrzebna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Małgoś..ty zgapiłaś ode mnie fanty...dlaczego okolice...a co Kraków to nie okolica????!!! macanie betonu...no to jest miła propzycja....wole drewno no ale cóż to mam u sibie czasem jakaś miła odmiana też jest potrzebna.... No sorry, ale tak mnie zmuszalas, ze postanowilam zmalpowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. ten czas to jakiś koszmarny węzeł gordyjsi - ale przecięcie nic nie daję Ale bedzie lepiej, oby do Swiat, nie? masz rację byle do Świąt no może do Nowego Roku Zuzka, ja mialam kieeeedys, dawno temu taki podly rok, ze juz mialam sie pochlastac. Poszlam do ksiegarni i postanowilam kupic kalendarzyk, taki kieszonkowy. Mysle glosno do pani w sklepie i mowie: o, taki mialam w tym roku, to moze taki kupie... A pani do mnie: jesli ten rok byl dobry... Kij, kupilam inny i pomoglo. Magiczne myslenie, ale czasem dobrze robi. Zmien kalendarz... kużwa ja mam zawsze taki sam, od kilku lat dostaję od handlowca - na przyszły rok wezmę od innego albo se kupię sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. ten czas to jakiś koszmarny węzeł gordyjsi - ale przecięcie nic nie daję Ale bedzie lepiej, oby do Swiat, nie? masz rację byle do Świąt no może do Nowego Roku Zuzka, ja mialam kieeeedys, dawno temu taki podly rok, ze juz mialam sie pochlastac. Poszlam do ksiegarni i postanowilam kupic kalendarzyk, taki kieszonkowy. Mysle glosno do pani w sklepie i mowie: o, taki mialam w tym roku, to moze taki kupie... A pani do mnie: jesli ten rok byl dobry... Kij, kupilam inny i pomoglo. Magiczne myslenie, ale czasem dobrze robi. Zmien kalendarz... kużwa ja mam zawsze taki sam, od kilku lat dostaję od handlowca - na przyszły rok wezmę od innego albo se kupię sama No widzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czeee Kierowniczko. Fajnie, ze jestes. też się cieszę mam nadzieję że uwolnię się z sideł czasu i znowu znajdę czas aby byc na FM Uwolnij sie koniecznie. Brakuje Cie. ten czas to jakiś koszmarny węzeł gordyjsi - ale przecięcie nic nie daję Ale bedzie lepiej, oby do Swiat, nie? masz rację byle do Świąt no może do Nowego Roku Zuzka, ja mialam kieeeedys, dawno temu taki podly rok, ze juz mialam sie pochlastac. Poszlam do ksiegarni i postanowilam kupic kalendarzyk, taki kieszonkowy. Mysle glosno do pani w sklepie i mowie: o, taki mialam w tym roku, to moze taki kupie... A pani do mnie: jesli ten rok byl dobry... Kij, kupilam inny i pomoglo. Magiczne myslenie, ale czasem dobrze robi. Zmien kalendarz... kużwa ja mam zawsze taki sam, od kilku lat dostaję od handlowca - na przyszły rok wezmę od innego albo se kupię sama No widzisz... zobacze w przyszłym roku a teraz lece do pracy bo na 21 mam spotkanie do jutra i miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzieki i wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja dziś zamawiałam firmowe kalendarze Sobie nie zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.12.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A co jest na tych kalendarzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts