rasia 08.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witanko! Zapisałam się wczoraj na polewanie Twojego betonu Małgoś... to kobyłka u płota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 08.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witaj małgoś. Gdzieś , w innym wątku pytałaś o turkusowe dodatki. Być może dostałaś już ze 200 wiadomości na ten temat, ale nie przekopie sie przez twoje 400 stron komentów, więc bedziesz mieć 201 post w tej sprawie. Fajne turkusy widziałam w Dekoradorze. http://WWW.dekorador.plByły tam poduszki, poduchy na podłogę ( takie kupiłam), chyba też zasłony.Ja tez mam zoom ustawiony na turkus,więc zapamietałam.Pozdrowienia M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Byłam dziś w Krakowie Małgoś wis ? Mój pobyt składał się z przejazdu tkasówką razy dwa :) Od klienta i spowrotem na PKP. Dlatego nie zawracałam Ci główki Zresztą Ty pewnie masz dosyć gości No!!!?? ŁAdnie nas podsumowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 08.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kurcze, zaczyna mi sie mieszać wzystko- czy to napewno Ty pytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kachna - ten odrzutowiec..............zaufaj mi ..........to jakaś szkoleniowa zabawka. Poszukaj EFA czyli F14 lub SU (ruskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Daro ale tu o te kolory chodzi nie o mechanike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... a dzień dobry a dobry dzień dziś jest do końca jeszcze 4 paluszki... a póki co cisza.. wiem bo dzwoniłam siala la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witanko! Zapisałam się wczoraj na polewanie Twojego betonu Małgoś... to kobyłka u płota... ja też się dopisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Malgos, jakie plyny masz zostawione na Gwiazdke? ...mam nadzeje ze nie ustrojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry a ja to czekam aż Małgoś nowy "fant" na licytację wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Malgos, jakie plyny masz zostawione na Gwiazdke? ...mam nadzeje ze nie ustrojowe o matko płyny ustrojowe co Wyście tam robili i dlaczego tego nie robiliśmy jak ja byłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 to kara Nituś za niebycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 to kara Nituś za niebycie no tak i wszystko jasne to czemu mi nikt nie powiedział hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no, że Wy się będziecie płynami ustrojowymi.... "wynieniać", "bawić"... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no, że Wy się będziecie płynami ustrojowymi.... "wynieniać", "bawić"... ? jak zawsze przeciez nie powinno byc do akurat dla CIEBIE zaskoczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Nituś jak Ania napisała to oczywiste było że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no to może dla Was? ja tam tego nie przewidziałam ech.... to które z tych płynów zostały, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzien dobry to all... Magnolia, witaj w komentach. Zaraz bede ogladac, co Ty mi tam ku zgubie konta mojego wkleilas. Tak, to ja pytalam i troche bylo z tym zamieszania. Bardzo sie ciesze, ze sie grzecznie dopisujecie kochane. Malka, wiedzialam, ze glos rozsadku przemowi. Ale teraz kumam, ze ta witamina B i zimno to raczej Wiola musiala miec zajady na mysli. Wusia, ja wystawie tego fanta pod warunkiem, ze zalicytujesz. Noooo, zeby wtopy nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 wystawiłas bo nie wiem czy lecieć licytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts