wiolasz 09.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 CzescKarta była ubezpieczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Raczej musiala byc, to jest jakas tam procedura zakwestionowana transakcji. Mozesz zadzwonic do karty i powiedziec, ze sprzedawca, ktory mial Cie skasowac 200, skasowal Cie 220 i ze Ty tego nie zaplacisz... U nas tak jest w mbanku np., ale nie we wszystkich bankach niestety tak sie chca bawic... W amerykanskich bankach to jest standard zdaje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to nieciekawie z ta karta wspolczuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ale wiesz, kiedys jak P. chcial cos kupic we Francji to bank zadzwonil, czy to na pewno on (bo P. uzywa karty sporadycznie - szczesciarz...). Ma jak byk kupiony bilet do PL na ta karte i przed wylotem dzwonil do nich, ze bedzie tu od tego do tego, zeby sie zdziwili jak beda obciazenia z Polski, ale na Belize raczej nie mial szans jednoczesnie byc... Cos tam musi wypelnic i wyslac, miejmy nadzieje, ze bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry o w mordę to fajna niespodzianka mój slubny takie niespodzianki ma ostatnio nader często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry o w mordę to fajna niespodzianka mój slubny takie niespodzianki ma ostatnio nader często No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no i....czasami się przyznaję, że to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no i....czasami się przyznaję, że to ja Chcialabym to byc ja, ale na Belize nie bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Belize pewnie i mojego ślubnego by zdziwiło, ale bankomat na ul.Wolności juz nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Belize pewnie i mojego ślubnego by zdziwiło, ale bankomat na ul.Wolności juz nie bardzo Ale to jest kredytowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 eeee, ta chyba płatnicza.....ale pewna nie jestem jak srylion prowizji za wypłaty będzie , to znaczy, że kredytowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 eeee, ta chyba płatnicza.....ale pewna nie jestem jak srylion prowizji za wypłaty będzie , to znaczy, że kredytowa była Noooo, uwazaj, bo Ci simlocka zalozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ty mu nawet takich pomysłów nie podrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ty mu nawet takich pomysłów nie podrzucaj Szpieguje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 nieustannie Wlasnie wzielam przysznic, jakiiiiiiiiiii mam fajny prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hello Wczoraj pokazywałam M prace twojego P i spodobała mu się rdza Chyba będę miała o czym z P porozmawiać, bo wyobraziłam sobie z nią ścianę za telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hello Wczoraj pokazywałam M prace twojego P i spodobała mu się rdza Chyba będę miała o czym z P porozmawiać, bo wyobraziłam sobie z nią ścianę za telewizorem. a gdzie tą rdzę można obejrzeć, bo ja mam pewien koncept na górną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hello Wczoraj pokazywałam M prace twojego P i spodobała mu się rdza Chyba będę miała o czym z P porozmawiać, bo wyobraziłam sobie z nią ścianę za telewizorem. a gdzie tą rdzę można obejrzeć, bo ja mam pewien koncept na górną łazienkę Widze, ze rdza ma najwiecej zwolenniczek. Lacznie ze mna... Tu jest http://faux.pginterarts.com/fauxPL/Custom/Rust.html ale zdjecia kolumn sa slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 o żesz, trafiasz w moje potrzeby w dziesiątkę. Pamiętasz co kiedyś pokazywałam z dorn brachta czy czegostam? Mi jeszcze zacieków z patyny na tej rdzy brakuje. Małgoś to jest piękne, taka ściana pod prysznicem....rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts