malgos2 09.12.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 o żesz, trafiasz w moje potrzeby w dziesiątkę. Pamiętasz co kiedyś pokazywałam z dorn brachta czy czegostam? Mi jeszcze zacieków z patyny na tej rdzy brakuje. Małgoś to jest piękne, taka ściana pod prysznicem....rozmarzyłam się Nie ma problemu z patyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dziewczyny nie żebym podpowiadała ale P. można teraz tanio kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dziewczyny nie żebym podpowiadała ale P. można teraz tanio kupić Ale tylko m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no widzisz Małgoś, to się szykuje sporo pracy dla P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no widzisz Małgoś, to się szykuje sporo pracy dla P No oby, zeby sie na becikowe uzbieralo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dziewczyny nie żebym podpowiadała ale P. można teraz tanio kupić Ale tylko m2... no wiesz, zawsze można zapłacić za więcej m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dziewczyny nie żebym podpowiadała ale P. można teraz tanio kupić Ale tylko m2... no wiesz, zawsze można zapłacić za więcej m2 No, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ale wiesz Małgoś P. to spokojnie na m2 wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Małgoś - mam zlecenie dla P... u mnie trzeba cosik skomponować. Zdzwonimy się. Dzwon, dzwon. Chetnie sie do Wrocka przejedziemy i ci dogodzimy. A przy okazji... Moja choinka... Co to jest, bo ja sie nie znam? Przetrwa na dworze? Podlalam i dalej sie usmiecha do mnie, ale nie wiem, gdzie jej (mu) bedzie najlepiej. W sumie to nie wiem, ale dana z serca, więc powinna przetrwać wiele. Zadzwonię po nowym roku w tej mojej sprawie, myślę, że fajna rzecz - spodoba się dla P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Małgoś - mam zlecenie dla P... u mnie trzeba cosik skomponować. Zdzwonimy się. Dzwon, dzwon. Chetnie sie do Wrocka przejedziemy i ci dogodzimy. A przy okazji... Moja choinka... Co to jest, bo ja sie nie znam? Przetrwa na dworze? Podlalam i dalej sie usmiecha do mnie, ale nie wiem, gdzie jej (mu) bedzie najlepiej. W sumie to nie wiem, ale dana z serca, więc powinna przetrwać wiele. Zadzwonię po nowym roku w tej mojej sprawie, myślę, że fajna rzecz - spodoba się dla P. Nie mam watpliwosci, ze z serca. Pierwsza roslinka w mieszkanku. Musze chyba poszperac. Czekamy na tel. z zaciekawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos wg mnie to conica http://images.kurowski.pl/foto/picea_glauca_conica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.12.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hello Wczoraj pokazywałam M prace twojego P i spodobała mu się rdza Chyba będę miała o czym z P porozmawiać, bo wyobraziłam sobie z nią ścianę za telewizorem. a gdzie tą rdzę można obejrzeć, bo ja mam pewien koncept na górną łazienkę Widze, ze rdza ma najwiecej zwolenniczek. Lacznie ze mna... Tu jest http://faux.pginterarts.com/fauxPL/Custom/Rust.html ale zdjecia kolumn sa slabe. Hejka Nie no Małgoś, ja tu normalnie nie mogę zaglądać! Miało być bezpiecznie dupomaryniowato a tu taaaakie pokusy! Chłop na szare po wielkich trudach sie zgodził, nad betonem się jeszcze pracuje... a Ty tu z taka cudną rdzą wyjeżdżasz?! Przeciez sie chłop ze mną jak nic rozwiedzie! Już słyszę te komentarze: to ja po to chałupę budowałem żeby teraz w składnicy betonu i złomu mieszkać? Kolumienki genialne, mmmmm Może ja bym chciała jakąś zardzewiałą płytę zamiast kamienia nad kominkiem? Skoro mam znowu zostać singlem... Daj coś więcej, ja Cię baaardzo baaardzo proszę pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry Małgoś ciekawe jak Ty uczyć będziesz jak tak za P. zaczniesz ganiać po Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 CZesc Wusia, laptopik pod pachę i sruuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 eee Ona tam chyba więcej potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 sie ma widzę, że rdza robi furorę Jestem pierwsza w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam piekne Panie, Anja, dzieki. Madmegs, w zasadzie mozliwosci sa nieograniczone, wiec jesli chcesz miec zardzewiala stal, spatynowana miedz, zamsz, weza, czy whatever, to sie nie krepuj... Zapraszam do obejrzenia calej stronki, ale nie sugeruj sie, ze jak tam czegos nie ma, to sie nie da. P. nie ma takiego okreslenia w slowniku. Wusia - potrzebuje tylko laptopa i neta, zawsze mozna blueconnecta zabrac. Czesc Wiola. Lidzia, zabukowana jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witaj Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witaj Piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Lidzia póki co jak na razie to ja pierwsza do P. jestem, znaczy do Jego talentu bo sobie kupiłam a co nie chcecie licytowac to stójcie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts