Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś - mam zlecenie dla P... u mnie trzeba cosik skomponować. Zdzwonimy się.

Dzwon, dzwon. 8) :wink: Chetnie sie do Wrocka przejedziemy i ci dogodzimy. A przy okazji... Moja choinka... Co to jest, bo ja sie nie znam? :oops: :oops: :oops: Przetrwa na dworze? :roll: Podlalam i dalej sie usmiecha do mnie, ale nie wiem, gdzie jej (mu) bedzie najlepiej.

8)

W sumie to nie wiem, ale dana z serca, więc powinna przetrwać wiele.

Zadzwonię po nowym roku w tej mojej sprawie, myślę, że fajna rzecz - spodoba się dla P.

Małgoś - mam zlecenie dla P... u mnie trzeba cosik skomponować. Zdzwonimy się.

Dzwon, dzwon. 8) :wink: Chetnie sie do Wrocka przejedziemy i ci dogodzimy. A przy okazji... Moja choinka... Co to jest, bo ja sie nie znam? :oops: :oops: :oops: Przetrwa na dworze? :roll: Podlalam i dalej sie usmiecha do mnie, ale nie wiem, gdzie jej (mu) bedzie najlepiej.

8)

W sumie to nie wiem, ale dana z serca, więc powinna przetrwać wiele.

Zadzwonię po nowym roku w tej mojej sprawie, myślę, że fajna rzecz - spodoba się dla P.

Nie mam watpliwosci, ze z serca. Pierwsza roslinka w mieszkanku. :) Musze chyba poszperac. :roll:

Czekamy na tel. z zaciekawieniem. 8)

Hello :D

Wczoraj pokazywałam M prace twojego P i spodobała mu się rdza :D Chyba będę miała o czym z P porozmawiać, bo wyobraziłam sobie z nią ścianę za telewizorem.

a gdzie tą rdzę można obejrzeć, bo ja mam pewien koncept na górną łazienkę :lol:

Widze, ze rdza ma najwiecej zwolenniczek. Lacznie ze mna... :lol:

Tu jest http://faux.pginterarts.com/fauxPL/Custom/Rust.html ale zdjecia kolumn sa slabe. :roll:

Hejka :D

Nie no Małgoś, ja tu normalnie nie mogę zaglądać! :evil: :wink: :wink: :wink:

Miało być bezpiecznie dupomaryniowato 8) :lol: :lol: :lol: a tu taaaakie pokusy! :o Chłop na szare po wielkich trudach sie zgodził, nad betonem się jeszcze pracuje... 8) a Ty tu z taka cudną rdzą wyjeżdżasz?! :o :lol: Przeciez sie chłop ze mną jak nic rozwiedzie! :roll: Już słyszę te komentarze: to ja po to chałupę budowałem żeby teraz w składnicy betonu i złomu mieszkać? :-? :wink: :wink:

Kolumienki genialne, mmmmm :D Może ja bym chciała jakąś zardzewiałą płytę zamiast kamienia nad kominkiem? :roll: :lol: Skoro mam znowu zostać singlem... :wink:

Daj coś więcej, ja Cię baaardzo baaardzo proszę :lol:

pozdróweczki :D

Witam piekne Panie,

Anja, dzieki. :)

Madmegs, w zasadzie mozliwosci sa nieograniczone, wiec jesli chcesz miec zardzewiala stal, spatynowana miedz, zamsz, weza, czy whatever, to sie nie krepuj... :lol: :lol: :lol: Zapraszam do obejrzenia calej stronki, ale nie sugeruj sie, ze jak tam czegos nie ma, to sie nie da. P. nie ma takiego okreslenia w slowniku. :lol: :wink:

Wusia - potrzebuje tylko laptopa i neta, zawsze mozna blueconnecta zabrac. 8)

Czesc Wiola. :lol:

Lidzia, zabukowana jestes. 8)