malgos2 10.12.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Lidzia póki co jak na razie to ja pierwsza do P. jestem, znaczy do Jego talentu bo sobie kupiłam a co nie chcecie licytowac to stójcie w kolejce Niezle sie ustawilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no Małgoś to sztuka jest nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cze... weźta mnie uświadomcie - najpierw się ścianę szlifuje potem gruntuje? bo mnie malarz powiedział, że wszystkie krzywizny to dopiero po zagruntowaniu wyłażą.... a jak tak to trzeba to poprawić i co wtedy? raz jeszcze grunt by było równo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cze... weźta mnie uświadomcie - najpierw się ścianę szlifuje potem gruntuje? bo mnie malarz powiedział, że wszystkie krzywizny to dopiero po zagruntowaniu wyłażą.... a jak tak to trzeba to poprawić i co wtedy? raz jeszcze grunt by było równo ? Najpierw sie szlifuje, potem gruntuje, potem jeszcze raz szlifuje, a potem jak dasz podkladowke to bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cze... weźta mnie uświadomcie - najpierw się ścianę szlifuje potem gruntuje? bo mnie malarz powiedział, że wszystkie krzywizny to dopiero po zagruntowaniu wyłażą.... a jak tak to trzeba to poprawić i co wtedy? raz jeszcze grunt by było równo ? Najpierw sie szlifuje, potem gruntuje, potem jeszcze raz szlifuje, a potem jak dasz podkladowke to bedzie git. ze co a ja mam tylko farbę gruntującą bo ja myślałam, że zatrę to co widać do halogena, potem odkurzę, potem zagruntuje i potem to już kolor..... przynajmniej przepytany przeze mnie malarz tak chce robić..... jakoś nie wiem .... średnio mi się pan zaprezentował na wstępie.... jakbym miała kogoś inszego to ..... raczej bym się zdecydowała jeszcze pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cze... weźta mnie uświadomcie - najpierw się ścianę szlifuje potem gruntuje? bo mnie malarz powiedział, że wszystkie krzywizny to dopiero po zagruntowaniu wyłażą.... a jak tak to trzeba to poprawić i co wtedy? raz jeszcze grunt by było równo ? Najpierw sie szlifuje, potem gruntuje, potem jeszcze raz szlifuje, a potem jak dasz podkladowke to bedzie git. ze co a ja mam tylko farbę gruntującą bo ja myślałam, że zatrę to co widać do halogena, potem odkurzę, potem zagruntuje i potem to już kolor..... przynajmniej przepytany przeze mnie malarz tak chce robić..... jakoś nie wiem .... średnio mi się pan zaprezentował na wstępie.... jakbym miała kogoś inszego to ..... raczej bym się zdecydowała jeszcze pogadać... Nie wiem, co nazywasz farba gruntujaca nitka, sorry... A jak to wyglada jak sie rzuci na sciane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... kobieto kupiłam porządną farbę gruntującą Tukurili.... na ścianie nie wiem jak wygląda bo jeszcze prace nie zaczęte - czekam aż chłopcy wyzdrowieją.... cza by Nefci zapytać - choć sprzedawca mówił to co Ty przez telefon, ze to biała kryjąca, matowa farba która nadaje ścianę chropowatości.... więc jak on mi to potem zacznie szlifować i gipsowac to cholera żeby potem już na kolorze plan mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... kobieto kupiłam porządną farbę gruntującą Tukurili.... na ścianie nie wiem jak wygląda bo jeszcze prace nie zaczęte - czekam aż chłopcy wyzdrowieją.... cza by Nefci zapytać - choć sprzedawca mówił to co Ty przez telefon, ze to biała kryjąca, matowa farba która nadaje ścianę chropowatości.... więc jak on mi to potem zacznie szlifować i gipsowac to cholera żeby potem już na kolorze plan mi było Nie gruntujaca, tylko PODKLADOWA. To raz. A tam, gdzie przetrze papierem musi jeszcze raz pedzlem nia pomalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... bo mnie u świadom... najpierw się powinno równac a potem polecieć farbą tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... bo mnie u świadom... najpierw się powinno równac a potem polecieć farbą tak? Mozna tak i tak. Ma facet racje, ze jak przeleci primerem to bedzie dopiero wtedy widac niedorobki. Czyli moze rownac najpierw, potem przeleciec, a potem niedorobki doszlifowac, ale musi je potem ta farba podkladowa jeszcze raz w tym miejscu machnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... bo mnie u świadom... najpierw się powinno równac a potem polecieć farbą tak? Mozna tak i tak. Ma facet racje, ze jak przeleci primerem to bedzie dopiero wtedy widac niedorobki. Czyli moze rownac najpierw, potem przeleciec, a potem niedorobki doszlifowac, ale musi je potem ta farba podkladowa jeszcze raz w tym miejscu machnac. aaaachaaa dobra... czyli muszę sobie przypilnowac by po prostu te miejsca też jeszcze raz zagruntował oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... bo mnie u świadom... najpierw się powinno równac a potem polecieć farbą tak? Mozna tak i tak. Ma facet racje, ze jak przeleci primerem to bedzie dopiero wtedy widac niedorobki. Czyli moze rownac najpierw, potem przeleciec, a potem niedorobki doszlifowac, ale musi je potem ta farba podkladowa jeszcze raz w tym miejscu machnac. aaaachaaa dobra... czyli muszę sobie przypilnowac by po prostu te miejsca też jeszcze raz zagruntował oki... Tajest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Małgoś....cud sie stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Małgoś....cud sie stał ale jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 pewnie bateria sie objawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 pewnie bateria sie objawila ee.. a ja myślałam, że znowu niepokalane poczecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 pewnie bateria sie objawila Marta, a cyferki wygrane, na najblizsze losowanie totka znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, co do scian to u mnie bylo szlifowanie potem gruntowanie i wystarczylo do pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, Malgos ma sąsiada który pali jakimś syfem w piecu i dymi i smrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts