wiolasz 10.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, Malgos ma sąsiada który pali jakimś syfem w piecu i dymi i smrodzi Pzrecież to blok jest, to w jakim piecu pali? Na policję go .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, Malgos ma sąsiada który pali jakimś syfem w piecu i dymi i smrodzi Pzrecież to blok jest, to w jakim piecu pali? Na policję go .. Wiola, spokojnie. Obok sa domy jednorodzinne i gosc tak daje czadu, ze zasmradza cala okolice. Nie da sie okna otworzyc. Malka, nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, co do scian to u mnie bylo szlifowanie potem gruntowanie i wystarczylo do pomalowania no i mnie logika tez tak mówi. czy Wy tez macie te cholerne reklamy allegro dawać te baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malka, nie wierze. no ja też jeszcze nie macam, obwąchuję, liże...jest ....to nie halucynacje chyba a sąsiadowi dobierz się do dupy i to ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, co do scian to u mnie bylo szlifowanie potem gruntowanie i wystarczylo do pomalowania no i mnie logika tez tak mówi. czy Wy tez macie te cholerne reklamy allegro dawać te baterie GRUNT TO NIE TO SAMO CO FARBA PODKLADOWA. O Jessssuuuuuu, ile razy ja mam to powtarzac??? Baterie sa piekne, niech Cie sciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ale ja mowie co my zrobilismy i co w zupelnosci wystarczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Baterie sa piekne, niech Cie sciska. skąd ta liczba mnoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Baterie sa piekne, niech Cie sciska. skąd ta liczba mnoga Wszystkie sa piekne, a nitu tamtych tez nie widziala. Anja, ja tez tak mialam jak Ty, ale skoro juz nitu wybulila za podkladowke, to niech jej zrobia jak nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, co do scian to u mnie bylo szlifowanie potem gruntowanie i wystarczylo do pomalowania no i mnie logika tez tak mówi. czy Wy tez macie te cholerne reklamy allegro dawać te baterie GRUNT TO NIE TO SAMO CO FARBA PODKLADOWA. O Jessssuuuuuu, ile razy ja mam to powtarzac??? http://Baterie sa piekne, niech Cie sciska. skąd ta żmijowatość ? hę? zainteresowanie tylko wyraziłam ty, ty...... ty cos wymyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Malgos o co chodzi z sasiadem, co do scian to u mnie bylo szlifowanie potem gruntowanie i wystarczylo do pomalowania no i mnie logika tez tak mówi. czy Wy tez macie te cholerne reklamy allegro dawać te baterie GRUNT TO NIE TO SAMO CO FARBA PODKLADOWA. O Jessssuuuuuu, ile razy ja mam to powtarzac??? http://Baterie sa piekne, niech Cie sciska. skąd ta żmijowatość ? hę? zainteresowanie tylko wyraziłam ty, ty...... ty cos wymyslę Zmijowatosc z natury. Ja tez nie wiem, co tam malka dla mnie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Baterie sa piekne, niech Cie sciska. skąd ta liczba mnoga Wszystkie sa piekne, a nitu tamtych tez nie widziala. ufffffffffff myślałam, że coś znowu popitoliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no Ty zmijowata z natury dajesz te fotu czy nie? alez mnie w*^*&^%&* te reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Małgoś, wrzuć fotki - sprawdzę czy przywiózł to co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Takie, tylko ze zlotym... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no knyf właśnie w tym gdzie to złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no knyf właśnie w tym gdzie to złoto Gdzie? Z tego, co pamietam, to na tym cycku przy wylewce i na pokretlach, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 idę cycek sprawdzić, pokrętła się świecą tak,że przez karton je widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cycek też błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cycek też błyszczy Nooooo, to wszystko wporzo w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 oooooooo Małgoś będzie mieć świecace cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts