rasia 11.12.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tu też jestem... To co pijemy? Konsekwentnie i nieustająco.... Na co masz ochotę? Margarita? Najlepszą w swoim życiu piłam z P. w knajpie pod żółtą taksówką... Uściskaj Go ode mnie za to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tu też jestem... To co pijemy? Konsekwentnie i nieustająco.... Na co masz ochotę? Margarita? Najlepszą w swoim życiu piłam z P. w knajpie pod żółtą taksówką... Uściskaj Go ode mnie za to... Juz sciskam. On tez Cie sciska i mowi, ze Cie strasznie brakowalo ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Już mnie nie dobijaj...ajajaj... buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 01:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Już mnie nie dobijaj...ajajaj... buuuu... Jestes w grupie dotrzechrazysztukowcow w doborowym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wyściskana już? Ale taaaka betonówa już się nie powtórzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 01:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wyściskana już? Ale taaaka betonówa już się nie powtórzy... Oj tam... Im wiecej osob tym weselej, wiec sie trzeba postarac, co by jak najwiecej Was do mnie zjechalo i bedzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Teraz to wszystko w Twoich łapkach... musisz po licytacji ustalić jeden dobry dla wszystkich termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Teraz to wszystko w Twoich łapkach... musisz po licytacji ustalić jeden dobry dla wszystkich termin... Zwazywszy na to, ze jest tam jedna dziewczyna z Norwegii bedzie wstyd, jak ona dojedzie a Ty nie. Wiesz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Teraz to wszystko w Twoich łapkach... musisz po licytacji ustalić jeden dobry dla wszystkich termin... Zwazywszy na to, ze jest tam jedna dziewczyna z Norwegii bedzie wstyd, jak ona dojedzie a Ty nie. Wiesz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 01:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niestety przez imprezke nie trzymalam reki na pulsie i ktos mnie przelicytowal na ebayu, a taki piekny dzbanek Steltona mialam na oku za 1/3 ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niestety przez imprezke nie trzymalam reki na pulsie i ktos mnie przelicytowal na ebayu, a taki piekny dzbanek Steltona mialam na oku za 1/3 ceny. Trafi się ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 01:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niestety przez imprezke nie trzymalam reki na pulsie i ktos mnie przelicytowal na ebayu, a taki piekny dzbanek Steltona mialam na oku za 1/3 ceny. Trafi się ładniejszy. Ale jakos nie mam koncepcji na ladniejszy... Na ten polowalam od 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry aż mi przykro przez ten dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niestety przez imprezke nie trzymalam reki na pulsie i ktos mnie przelicytowal na ebayu, a taki piekny dzbanek Steltona mialam na oku za 1/3 ceny. Trafi się ładniejszy. Ale jakos nie mam koncepcji na ladniejszy... Na ten polowalam od 3 lat. Ale nie zdążyłaś przebić czy za drogo już szło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niestety przez imprezke nie trzymalam reki na pulsie i ktos mnie przelicytowal na ebayu, a taki piekny dzbanek Steltona mialam na oku za 1/3 ceny. Trafi się ładniejszy. Ale jakos nie mam koncepcji na ladniejszy... Na ten polowalam od 3 lat. Pokaż ten dzbanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ....... Małgoś to tylko dzbanek jeszcze byśmy Ci go stłukli,,,, nie ma czego żałować poluj na następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 doberek ale numer dzis rano odwalilam, nastawilam sobie budzik i bylam pewna ze na 6.40, wstalam umylam zabki otwieram lodowke, wyciagam jajka (mysle moze jajecznice sobie zrobie) patrze na swoj niemaly zegar na scianie i patrze i cos mi nie pasuje K.wa 7.50 a o 8.30 mialam spotkanie, ubralam sie w 3 minuty, spakowalam kosmetyczke do pracy i do auta i zdazylam nawet sie pomalowalam w pracy przed spotkaniem a budzik nastawilam na 7.40 a nie na 6.40 czyli plan wykonalam bo sie wyspalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 doberek ale numer dzis rano odwalilam, nastawilam sobie budzik i bylam pewna ze na 6.40, wstalam umylam zabki otwieram lodowke, wyciagam jajka (mysle moze jajecznice sobie zrobie) patrze na swoj niemaly zegar na scianie i patrze i cos mi nie pasuje K.wa 7.50 a o 8.30 mialam spotkanie, ubralam sie w 3 minuty, spakowalam kosmetyczke do pracy i do auta i zdazylam nawet sie pomalowalam w pracy przed spotkaniem a budzik nastawilam na 7.40 a nie na 6.40 czyli plan wykonalam bo sie wyspalam ja we wtorek zrobiłam to samo. Zamiast nastawić budzik na 5 50, to na 6 50 nastawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Anusia i to najważniejsze że Ci szefowa tak całkiem planów nie popsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts