Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tu też jestem... :p :wink:

:D :D :D

To co pijemy? :lol:

Konsekwentnie i nieustająco.... 8) 8) 8)

Na co masz ochotę? :roll: 8) :lol:

Margarita? :roll:

Najlepszą w swoim życiu piłam z P. w knajpie pod żółtą taksówką... 8) 8) 8)

Uściskaj Go ode mnie za to... 8)

Juz sciskam. :p :wink: On tez Cie sciska i mowi, ze Cie strasznie brakowalo ostatnio. :(

Niestety przez imprezke nie trzymalam reki na pulsie i ktos mnie przelicytowal na ebayu, a taki piekny dzbanek Steltona mialam na oku za 1/3 ceny. :cry:

Trafi się ładniejszy. :D

Ale jakos nie mam koncepcji na ladniejszy... :roll: Na ten polowalam od 3 lat. :evil:

Ale nie zdążyłaś przebić czy za drogo już szło?

Niestety przez imprezke nie trzymalam reki na pulsie i ktos mnie przelicytowal na ebayu, a taki piekny dzbanek Steltona mialam na oku za 1/3 ceny. :cry:

Trafi się ładniejszy. :D

Ale jakos nie mam koncepcji na ladniejszy... :roll: Na ten polowalam od 3 lat. :evil:

Pokaż ten dzbanek.

doberek

ale numer dzis rano odwalilam, nastawilam sobie budzik i bylam pewna ze na 6.40, wstalam umylam zabki otwieram lodowke, wyciagam jajka (mysle moze jajecznice sobie zrobie) patrze na swoj niemaly zegar na scianie i patrze i cos mi nie pasuje :roll: :roll: :roll:

K.wa 7.50 a o 8.30 mialam spotkanie, ubralam sie w 3 minuty, spakowalam kosmetyczke do pracy i do auta i

zdazylam :lol: :lol: :lol:

nawet sie pomalowalam w pracy przed spotkaniem :D

a budzik nastawilam na 7.40 a nie na 6.40 :lol: :lol: :lol:

czyli plan wykonalam bo sie wyspalam

doberek

ale numer dzis rano odwalilam, nastawilam sobie budzik i bylam pewna ze na 6.40, wstalam umylam zabki otwieram lodowke, wyciagam jajka (mysle moze jajecznice sobie zrobie) patrze na swoj niemaly zegar na scianie i patrze i cos mi nie pasuje :roll: :roll: :roll:

K.wa 7.50 a o 8.30 mialam spotkanie, ubralam sie w 3 minuty, spakowalam kosmetyczke do pracy i do auta i

zdazylam :lol: :lol: :lol:

nawet sie pomalowalam w pracy przed spotkaniem :D

a budzik nastawilam na 7.40 a nie na 6.40 :lol: :lol: :lol:

czyli plan wykonalam bo sie wyspalam

ja we wtorek zrobiłam to samo. Zamiast nastawić budzik na 5 50, to na 6 50 nastawiłam :roll: