malgos2 12.12.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 ja idę na łatwiznę -kupuję McCain lub Aviko -i na 15 min do piekarnika ale takie to nie to samo eee -ja wolę takie -wmawiam sobier, że dietetyczne są Tez tak robie. Ale kiedys widzialam program jak sie je robi... Te frytki sa formowane z maczki ziemniaczanej, juz przetworzonej... Daleko temu do dietetycznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Te frytki sa formowane z maczki ziemniaczanej, juz przetworzonej... Daleko temu do dietetycznosci. e -nie wierzę! napewno jakieś gospodynie domowe siedza w dużej kuchni, skrobią ziemniaki prosto z pola, potem szybciutko podsmażają w świeżym oleju i pakują do torebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Te frytki sa formowane z maczki ziemniaczanej, juz przetworzonej... Daleko temu do dietetycznosci. e -nie wierzę! napewno jakieś gospodynie domowe siedza w dużej kuchni, skrobią ziemniaki prosto z pola, potem szybciutko podsmażają w świeżym oleju i pakują do torebek Noooo, a ziemniaki sa hodowane w Chinach na ludzkim g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Te frytki sa formowane z maczki ziemniaczanej, juz przetworzonej... Daleko temu do dietetycznosci. e -nie wierzę! napewno jakieś gospodynie domowe siedza w dużej kuchni, skrobią ziemniaki prosto z pola, potem szybciutko podsmażają w świeżym oleju i pakują do torebek Noooo, a ziemniaki sa hodowane w Chinach na ludzkim g... dlaczego tak mówisz? a może jeszcze twierdzisz, że czekolady Milka może nie zawija świstak w sreberko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Te frytki sa formowane z maczki ziemniaczanej, juz przetworzonej... Daleko temu do dietetycznosci. e -nie wierzę! napewno jakieś gospodynie domowe siedza w dużej kuchni, skrobią ziemniaki prosto z pola, potem szybciutko podsmażają w świeżym oleju i pakują do torebek Noooo, a ziemniaki sa hodowane w Chinach na ludzkim g... dlaczego tak mówisz? a może jeszcze twierdzisz, że czekolady Milka może nie zawija świstak w sreberko??? A nie zawija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A nie zawija? no własnie nie wiem! skoro z frytkami to ściema jest to i ze świastakiem moze być jakiś szwindel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A nie zawija? no własnie nie wiem! skoro z frytkami to ściema jest to i ze świastakiem moze być jakiś szwindel! Nikomu na tym swiecie nie mozna wierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a moje frytki beda z ziemniorów od chlopa z mojej wsi juz olej skwierczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a moje frytki beda z ziemniorów od chlopa z mojej wsi juz olej skwierczy Wez wiecej tych ziemniorow, to sie berbeluchy troche wypedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a moje frytki beda z ziemniorów od chlopa z mojej wsi juz olej skwierczy Wez wiecej tych ziemniorow, to sie berbeluchy troche wypedzi. a anja ma sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a moje frytki beda z ziemniorów od chlopa z mojej wsi juz olej skwierczy Wez wiecej tych ziemniorow, to sie berbeluchy troche wypedzi. a anja ma sprzęt? Ja mam sprzet, nie pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a moje frytki beda z ziemniorów od chlopa z mojej wsi juz olej skwierczy Wez wiecej tych ziemniorow, to sie berbeluchy troche wypedzi. a anja ma sprzęt? Ja mam sprzet, nie pamietasz? nie natknęłam się chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a moje frytki beda z ziemniorów od chlopa z mojej wsi juz olej skwierczy Wez wiecej tych ziemniorow, to sie berbeluchy troche wypedzi. a anja ma sprzęt? Ja mam sprzet, nie pamietasz? nie natknęłam się chyba ... No bo to dawno temu bylo. Musisz mi uwierzyc na slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 ziemniory zalatwie jak bedzie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a moje frytki beda z ziemniorów od chlopa z mojej wsi juz olej skwierczy Wez wiecej tych ziemniorow, to sie berbeluchy troche wypedzi. a anja ma sprzęt? Ja mam sprzet, nie pamietasz? nie natknęłam się chyba ... No bo to dawno temu bylo. Musisz mi uwierzyc na slowo. a -ten z foty to pamiętam, ale myslałam, ze już go do mieszkania przytachałaś, a on jeszcze jedank nie "przeprowadzony" chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nie osłabiajcie mnie. Przecież to mózgoje...by wychodzą jak sie patrzy Ja od wąchania padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 ja pilam 2 razy w zyciu normalnie trzeba byc twardym chociaz moj tesc na takim bimbrze orzechowke robi, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ale z ziemniakow? Ja to bym sobie zrobila taka pieprzoweczke jak u rasi byla. Normalnie nie pije czystej, ale ta byla normalnie takaaaaaaa pyszna, ze nie moglam przestac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ja to bym sobie zrobila taka pieprzoweczke jak u rasi byla. Normalnie nie pije czystej, ale ta byla normalnie takaaaaaaa pyszna, ze nie moglam przestac. Nie mogłaś przestać? To naprawdę dobre musiało być Ja ostatnio z New Sącza gruszkówkę sobie przywiozłam:) Miodzio! Ale 60 % voltaż szybko mnie zmusił do przestania Ledwo się do wyra dowlokłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 o gruszkowki to nie pilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts