Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kachna, wszystko ładnie pięknie ale nie do końca, mi nie przeszkadza, ze jesteśmy tylko we 3. W koncu bedzie tak jak będę sama chciała. Myśle, ze smutno nie bedzie.

Małgos, ja poprosze o przepis na tego śledzia z orzechami jeśli to sprawdzony przepis i dobre :lol:

Ja tez tak uwazam. No chyba, ze sie ktos nudzi z wlasnym mezem. :roll:

Kasia, nie ma kurczaka, tak jak nie ma achois w oryginalnym przepisie. Mozesz go sobie dodac jak chcesz, ale pan Ceasar nie dawal. :wink:

A sledzie sa proste. 4-6 matjasow wymoczonych w wodzie (chyba, ze sie trafia jakies malo slone) pokrojonych w kawalki "na zab", 4 jajka ugotowane na twardo i pokrojone w 8-ki, peczek szczypiorku, 10-15 deko orzechow wloskich, oliwa z oliwek i ostra papryka. Wszystko pokrojone ukladasz na polmisku zeby ladnie wygladalo, jajka miedzy kawalkami sledzi, kruszysz troche orzechow, najladniejsze polowki zostawiasz na ozdobe, polewasz oliwa po wierzchu, posypujesz leciutko ostra papryka i odstawiasz zeby sie przegryzlo. 8)

Dzieki za sledzie. Muszę sobie skopiować :lol:

a ta papryka to w proszku czy prawdziwa?

W proszku.

Kiedys jak bylam mala, ogladalam z ojcem dziennik tv i mowili o psach, ze sa trenowane w chodzeniu po sledzie. :lol: :lol: :lol: Tarzalismy sie ze smiechu. :lol:

Chyba kupię sobie psa i nauczę go po fajki chodzić. Tylko nie wiem czy mu dadzą, bo nie ma dowodu osobistego :wink:

Dzieki za sledzie. Muszę sobie skopiować :lol:

a ta papryka to w proszku czy prawdziwa?

W proszku.

Kiedys jak bylam mala, ogladalam z ojcem dziennik tv i mowili o psach, ze sa trenowane w chodzeniu po sledzie. :lol: :lol: :lol: Tarzalismy sie ze smiechu. :lol:

Chyba kupię sobie psa i nauczę go po fajki chodzić. Tylko nie wiem czy mu dadzą, bo nie ma dowodu osobistego :wink:

Dobrze będzie, póki go po flaszkę nie wyślesz :lol: