Nefer 13.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wytresować to musisz sprzedawcę, pies sobie poradzi Good point :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A tak z zupełnie innej beczki, to super chałupka Ci się szykuje, coraz ładniej - podglądam regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A tak z zupełnie innej beczki, to super chałupka Ci się szykuje, coraz ładniej - podglądam regularnie Nie podglądaj tylko wpadaj :) Sto lat Cię nie wiidzałam. Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A tak z zupełnie innej beczki, to super chałupka Ci się szykuje, coraz ładniej - podglądam regularnie Nie podglądaj tylko wpadaj :) Sto lat Cię nie wiidzałam. Dam znać Ja Ciebie drugie 100 Wybiorę się na pewno, ale pewnie już w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Doooobra - może być i w przyszłym roku :) Już bym z Tobą pogadała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Tiaaa, bo pewnie przed świętami nie masz co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam lekcje i strasznie mi sie sikac chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Idę siknąć za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Tiaaa, bo pewnie przed świętami nie masz co robić Juz nic mi nie mów. W zasadzie powinnam zacząć się przeprowadzać, ale trwa walka z czasem - malarze malują i dopóki nie skończą nie moge nic przewieźć... Ehh... nie wiem czy się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Tiaaa, bo pewnie przed świętami nie masz co robić Juz nic mi nie mów. W zasadzie powinnam zacząć się przeprowadzać, ale trwa walka z czasem - malarze malują i dopóki nie skończą nie moge nic przewieźć... Ehh... nie wiem czy się uda... Właśnie tak sobie pomyślałam Ale wiesz, jak się nie uda, to tak naprawdę końca świata nie będzie - wystarczy sobie to uświadomić Też usiłowałam zdążyć przed świętami, potem przed Sylwestrem, potem... sobie uświadomiłam, że w zasadzie miesiąc w tą czy w tamtą, to bez różnicy I wtedy dopiero udało mi się zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Właśnie tak do tego podchodzę. Na pewno Wigilię urządzę już w nowym domku (z Teściami i bratem męża jak co roku). Potrzebuję do tego blatu i podłaczenia całego AGD - więc dam radę. Już na miejscu będę wszystko gotować. Ściągnę zastawę i powinnam dać radę. Przydałabym się sofa - dla Teścia, żeby mógł wygodnie usiąść. Stół i krzesła już są. Kominke się rozpali - kupię choinkę i już :) Jakoś to będzie (kocham ten tekst) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A bambetli to i tak zdążysz nazwozić więcej niż potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Heloł, co do majtasów, to próbuję małża naciągnąć na jakąś fajną bieliznę pod choinkę -np coś takiego:' http://photos03.istore.pl/9874/photos/big/402270.jpg lub ten: http://global.images8.fotosik.pl/145/fb43a25d818c6d9c.jpeg Ja tu czegoś nie kumam . Jak ja kchcem kupic bielizne babie to se polewke ze mnie robicie . A potem same szkamrocie o to samo swoim facetom . Wyjasni ktuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja tu czegoś nie kumam . Jak ja kchcem kupic bielizne babie to se polewke ze mnie robicie . A potem same szkamrocie o to samo swoim facetom . Wyjasni ktuś ? Kobity chcesz zrozumieć? Ambitny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Aż tak to nie . Ale drobne wyjaśnionko , tak na logike ..........zaraz logike ......aha - nie ma , no to już nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Eee tam, zaraz nie ma - logika to podstawa Pytanie, męska czy kobieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Fenix, u mnie mozesz sie czuc swobodnie, nikt Ci nie bedzie dokuczal. Nefcia, nie masz na co narzekac, przynajmniej masz sprzet. Ja moze bede miec mikrofalowke, kombiwar i jak sie uda to jeden palnik elektryczny a i tak sie uparlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Fenix -ty sam wpadłeś na to zeby zonce bieliznę kupić.. mój małż niestety potrzebuje naprowadzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja chcę chłopaków moich na świeta wyrwać w góry, a tu mi ślubny jęczy, ze z całą rodziną wigilia musi być, bo taka tradycja, bo tak lubi i srutututu, a ja mam swięta po to by pobyć z nimi, mogę chleb z żółtym serem na kolację wigilijna jeść, bez całej otoczki. i co mam zrobić, tupnąć noga i upierać się , czy odpuscić no ja z tych co to świąt nie lubią mimo,że zawsze spędzamy wigilie z moimi braćmi i rodzicami, .... e tam co sobie i Wam d...bedę zawracać, jeszcze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Malka, ja Cię rozumiem Na szczęście u mnie od paru lat właśnie taka Wigilia z żółtym serem, więc cieszę się, jak się z bratem nie minę w drzwiach Ale jak jeszcze była taka "rodzinna", to był to najgorszy moment w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts