Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak z zupełnie innej beczki, to super chałupka Ci się szykuje, coraz ładniej - podglądam regularnie :D

Nie podglądaj tylko wpadaj :):) Sto lat Cię nie wiidzałam. Dam znać :)

Ja Ciebie drugie 100 :lol: Wybiorę się na pewno, ale pewnie już w przyszłym roku :roll:

Tiaaa, bo pewnie przed świętami nie masz co robić :lol:

Juz nic mi nie mów. W zasadzie powinnam zacząć się przeprowadzać, ale trwa walka z czasem - malarze malują i dopóki nie skończą nie moge nic przewieźć... Ehh... nie wiem czy się uda...

Tiaaa, bo pewnie przed świętami nie masz co robić :lol:

Juz nic mi nie mów. W zasadzie powinnam zacząć się przeprowadzać, ale trwa walka z czasem - malarze malują i dopóki nie skończą nie moge nic przewieźć... Ehh... nie wiem czy się uda...

Właśnie tak sobie pomyślałam :roll: :wink:

Ale wiesz, jak się nie uda, to tak naprawdę końca świata nie będzie - wystarczy sobie to uświadomić :lol:

Też usiłowałam zdążyć przed świętami, potem przed Sylwestrem, potem... sobie uświadomiłam, że w zasadzie miesiąc w tą czy w tamtą, to bez różnicy :lol: I wtedy dopiero udało mi się zamieszkać :lol:

Właśnie tak do tego podchodzę.

Na pewno Wigilię urządzę już w nowym domku (z Teściami i bratem męża jak co roku). Potrzebuję do tego blatu i podłaczenia całego AGD - więc dam radę. Już na miejscu będę wszystko gotować. Ściągnę zastawę i powinnam dać radę.

Przydałabym się sofa - dla Teścia, żeby mógł wygodnie usiąść. Stół i krzesła już są. Kominke się rozpali - kupię choinkę i już :):)

Jakoś to będzie (kocham ten tekst) :)

Heloł, co do majtasów, to próbuję małża naciągnąć na jakąś fajną bieliznę pod choinkę -np coś takiego:'

http://photos03.istore.pl/9874/photos/big/402270.jpg

lub ten:

http://global.images8.fotosik.pl/145/fb43a25d818c6d9c.jpeg

Ja tu czegoś nie kumam . Jak ja kchcem kupic bielizne babie to se polewke ze mnie robicie . A potem same szkamrocie o to samo swoim facetom . Wyjasni ktuś ? :-?

A ja chcę chłopaków moich na świeta wyrwać w góry, a tu mi ślubny jęczy, ze z całą rodziną wigilia musi być, bo taka tradycja, bo tak lubi i srutututu, a ja mam swięta po to by pobyć z nimi, mogę chleb z żółtym serem na kolację wigilijna jeść, bez całej otoczki.

i co mam zrobić, tupnąć noga i upierać się , czy odpuscić :roll:

no ja z tych co to świąt nie lubią :roll: mimo,że zawsze spędzamy wigilie z moimi braćmi i rodzicami, ....

e tam co sobie i Wam d...bedę zawracać, jeszcze 2 tygodnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Malka, ja Cię rozumiem :lol:

Na szczęście u mnie od paru lat właśnie taka Wigilia z żółtym serem, więc cieszę się, jak się z bratem nie minę w drzwiach :lol:

Ale jak jeszcze była taka "rodzinna", to był to najgorszy moment w roku :-?