Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no ja wyzwanie miałam dziś : pięć osób dorosłych, dwoje dzieci,czyli siedem nakryć, półmisek z miesem, z sałatką , z ziemniakami, sosjerka, miska z pieczarkami, dzbanek z sokiem....i to wszystko na stolikach: 1) - 60 cm wys, 80 szer - owal, 2)- 45 cm wys 60 szer. owal, do dyspozycji jako poddupnik rogówka o wysokości wyższego stolika, dziecięce krzesło z Ikea i pudła na zabawki z tegoż sklepu.

no Wigilii na 11 osób w takich warunkach nie da się zrobić :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie, ze moj salon jest wielkosci mojego calego eks-mieszkania, w ktorym mieszkaly stale 3 osoby? :lol: :lol: :lol:

a wiesz, że pokój Młodego będzie większy od naszego obecnego mieszkania (razem z balkonem) :lol: :lol:

Ja mam beczki po marmorino, sa super wygodne, ale niestety stol jest za wysoki... :lol: Moga robic tylko za stoliki kawowe. :lol: :lol: :lol:

obetnij nogi , od stołu oczywiście ,tak zrobilismy u moich rodziców, bo ciągle cierpieli na deficyt krzeseł, a tak do foteli mozna przystawić i do kanapy :lol: :lol:

Ja mam beczki po marmorino, sa super wygodne, ale niestety stol jest za wysoki... :lol: Moga robic tylko za stoliki kawowe. :lol: :lol: :lol:

obetnij nogi , od stołu oczywiście ,tak zrobilismy u moich rodziców, bo ciągle cierpieli na deficyt krzeseł, a tak do foteli mozna przystawić i do kanapy :lol: :lol:

A skad ja Ci kanape wezme? :lol: :lol: :lol:

Aaaa, tesciowa nigdy u mnie nie byla, ale najlepiej wie, ze u mnie nie mozna zrobic wigilii, bo sie na podlodze siedzi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: