malgos2 25.07.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A no ze niby człowiek z marmuru.. Bo z drzewa to laska musiałaby być No tak. Ale skad wiadomo, ze czlowiek z marmuru byl prawiczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 25.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Bo ... miał kamienną twarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Chyba musze jeszcze raz ten film obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 z mlekiem matki wyssalam ze mam byc dobra zona, dlatego w przedszkolu na lezakowaniu nie wdawalam sie z chlopcami w zabawy co tam masz? trzymalam dla meza Taaaaaaa, jasne. I dziewicom orleanskom do slubu szlam jeszcze powiedz... o to, to, to ooooo to totoo to ja też tak a ja myślałam, że to pokolenie już nie istnieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 z mlekiem matki wyssalam ze mam byc dobra zona, dlatego w przedszkolu na lezakowaniu nie wdawalam sie z chlopcami w zabawy co tam masz? trzymalam dla meza Taaaaaaa, jasne. I dziewicom orleanskom do slubu szlam jeszcze powiedz... o to, to, to ooooo to totoo to ja też tak a ja myślałam, że to pokolenie już nie istnieje.... Obawiam sie, ze to pokolenie nigdy nie istnialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 e, no ktoś by sie znalazł może taki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 nie wiedzialam ze tu dyskusja sie tak rozwinela ja slub bralam jak mialam 24 lata wianek dla meza trzymalam (czy jak to sie tam nazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 e, no ktoś by sie znalazł może taki.... Znasz? Bo ja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 e, no ktoś by sie znalazł może taki.... Znasz? Bo ja nie... kogo? bo ja sie pogubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 no, Ania sama pisze, że wianek trzymała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 no, Ania sama pisze, że wianek trzymała... Ze dla meza to wierze, ale ze do slubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.07.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I to jest moze o remontach i budowach oraz koncepcjach wystroju wnetrza ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I to jest moze o remontach i budowach oraz koncepcjach wystroju wnetrza ? ? ? Hmmmmmm... Czyz dziewica nie jest oryginalnym wystrojem wnetrza? Wrocilas juz do mlekiem i miodem plynacego kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.07.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A jakzeby nie....z jednego plynacego mlekiem i miodem do drugiego......tez plynacego. Wydaje mi sie, ze to tylko moja gotowka plynie czy tam czy tu a tak poza tym to wszystko stoi jak stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A jakzeby nie....z jednego plynacego mlekiem i miodem do drugiego......tez plynacego. Wydaje mi sie, ze to tylko moja gotowka plynie czy tam czy tu a tak poza tym to wszystko stoi jak stalo. Spoko. Jak ja wracam do KRK, to moja mama zawsze mowi, ze tu ludzie jada na lotnisko odebrac ludzi (glownie gorali), zeby ich nie okradli w drodze powrotnej i zeby cos im z doolarow skapnelo, a ona po mnie przyjezdza, bo ja nie mam kasy na taksowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.07.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Od jakiegos czasu jezdze z lotniska autobusem A jak zaplacilam za kilo ogorkow malosolnych na bazarku 10 zlotych czyli 5 ( piec ! ) dolarow to chcialam popelnic harakiri. Ale bylam na Don Giovannim w Operze Kameralnej ( wisze znajomym 65 zlotych za bilet, ale splace czerwonym winem z Kaliforni ) i na sympatycznym bardzo filmie francuskim "Dalej niz Polnoc ". Wydaje sie tez, ze duzo ludzi z NY chce zwiedzac Warszawe i z jakiegos powodu zatrzymuja sie u mnie.....po dwoch dniach goszczenia czworki turystow w tym 3 letniego dzieciaczka bylam bliska zapasci nerwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2008 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 To dziwne... Zwiedzac Warszawe. Po co? Ogorki to nic (no ostatecznie 2 funty za 5 dolarow to jeszcze nie jest tak zle), idz na piwo, albo sprobuj kupic jakiegos ciucha... No i tu bilety na koncerty tez tanie nie sa. Tu byl DARMOWY koncert Bon Jovi w Central Parku, ale trzeba bylo stac w kolejce po bilet i efekt taki, ze moglas tylko kupic u konikow za 150 dolarow najtanszy... A i tak musialabys ze 2 doby na trawie przelezec, zeby miec dobre miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.07.2008 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 A sa maniacy zwiedzania Warszawy.......nawet jesli jest ich malo to mam wrazenie, ze wszyscy i tak wala do mnie........to mile.....ale przesciradla na zmiane nie nadazaja schnac. To jest wlasnie sympatyco w Wawie .........wies, ale na Don Givanniego na kreche u znajomych mozna wyskoczyc a nawet w Berlinie Knuta zobaczyc .....no co tu kryc i po psychoanalitykach latac - Warszawa to moje miasto rodzinne i to tak jak w morde strzelil od trzech generacji - jak ten czas leci Ale z tymi ciuchami tam to jest jakas katastrofa totalna - musialam kupic biusthalter a ze biust wystrzalowy to i cena byl wystrzalowa - placac zastanawialam sie czy to juz moja kolej na atak serca czy moze tylko szlag mnie trafi....takie dylematy trapily mie czesto A bylas w forever 21 ? Z tym Bon Jak Mu tam to bym sie nie upierala - bo ja tylko albo rap albo czarni wykonawcy albo klasyczna klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2008 03:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Z Bon Jovi sie nie upieralam, az tak zakochana w Dżojzi klimatach nie jestem. W Forever 21 nie bylam jeszcze, ale namierzylam ich na Broadwayu - bardzo blisko mnie. Po biusthalter poszlam do Victoria's Secret, ale mieli same doniczki i to nie we wszystkich rozmiarach. Generalnie zakupy kosmetykowe wychodza mi znacznie lepiej niz ubraniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 czy tych kafelek to jeszcze coś mi skapnie właśnie myślę o zmianie aranżacji w łazience Małgoś po co ci cycenhalter trzeba się wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts