Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z mlekiem matki wyssalam ze mam byc dobra zona, dlatego w przedszkolu na lezakowaniu nie wdawalam sie z chlopcami w zabawy co tam masz? trzymalam dla meza :lol:

Taaaaaaa, jasne. I dziewicom orleanskom do slubu szlam jeszcze powiedz...

o to, to, to 8)

ooooo to totoo to ja też tak 8)

:o :o :o

a ja myślałam, że to pokolenie już nie istnieje....

:roll: :lol: :lol: :lol:

z mlekiem matki wyssalam ze mam byc dobra zona, dlatego w przedszkolu na lezakowaniu nie wdawalam sie z chlopcami w zabawy co tam masz? trzymalam dla meza :lol:

Taaaaaaa, jasne. I dziewicom orleanskom do slubu szlam jeszcze powiedz...

o to, to, to 8)

ooooo to totoo to ja też tak 8)

:o :o :o

a ja myślałam, że to pokolenie już nie istnieje....

:roll: :lol: :lol: :lol:

Obawiam sie, ze to pokolenie nigdy nie istnialo. :lol: :lol: :lol: :lol:

A jakzeby nie....z jednego plynacego mlekiem i miodem do drugiego......tez plynacego.

Wydaje mi sie, ze to tylko moja gotowka plynie czy tam czy tu a tak poza tym to wszystko stoi jak stalo. :D :D :D

Spoko. Jak ja wracam do KRK, to moja mama zawsze mowi, ze tu ludzie jada na lotnisko odebrac ludzi (glownie gorali), zeby ich nie okradli w drodze powrotnej i zeby cos im z doolarow skapnelo, a ona po mnie przyjezdza, bo ja nie mam kasy na taksowke. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od jakiegos czasu jezdze z lotniska autobusem :D :D :D

A jak zaplacilam za kilo ogorkow malosolnych na bazarku 10 zlotych czyli 5 ( piec ! ) dolarow to chcialam popelnic harakiri. :D :D :D

Ale bylam na Don Giovannim w Operze Kameralnej ( wisze znajomym 65 zlotych za bilet, ale splace czerwonym winem z Kaliforni ) i na sympatycznym bardzo filmie francuskim "Dalej niz Polnoc ".

Wydaje sie tez, ze duzo ludzi z NY chce zwiedzac Warszawe i z jakiegos powodu zatrzymuja sie u mnie.....po dwoch dniach goszczenia czworki turystow w tym 3 letniego dzieciaczka bylam bliska zapasci nerwowej.

To dziwne... Zwiedzac Warszawe. Po co? :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Ogorki to nic (no ostatecznie 2 funty za 5 dolarow to jeszcze nie jest tak zle), idz na piwo, albo sprobuj kupic jakiegos ciucha... :x No i tu bilety na koncerty tez tanie nie sa. Tu byl DARMOWY koncert Bon Jovi w Central Parku, ale trzeba bylo stac w kolejce po bilet i efekt taki, ze moglas tylko kupic u konikow za 150 dolarow najtanszy... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A i tak musialabys ze 2 doby na trawie przelezec, zeby miec dobre miejsce. :-?

A sa maniacy zwiedzania Warszawy.......nawet jesli jest ich malo to mam wrazenie, ze wszyscy i tak wala do mnie........to mile.....ale przesciradla na zmiane nie nadazaja schnac. 8) 8) 8) 8)

To jest wlasnie sympatyco w Wawie .........wies, ale na Don Givanniego na kreche u znajomych mozna wyskoczyc a nawet w Berlinie Knuta zobaczyc .....no co tu kryc i po psychoanalitykach latac - Warszawa to moje miasto rodzinne :D :D :D i to tak jak w morde strzelil od trzech generacji - jak ten czas leci :D :D :D

Ale z tymi ciuchami tam to jest jakas katastrofa totalna - musialam kupic biusthalter a ze biust wystrzalowy to i cena byl wystrzalowa - placac zastanawialam sie czy to juz moja kolej na atak serca czy moze tylko szlag mnie trafi....takie dylematy trapily mie czesto :D :D :D

A bylas w forever 21 ?

Z tym Bon Jak Mu tam to bym sie nie upierala - bo ja tylko albo rap albo czarni wykonawcy albo klasyczna klasyka.

Z Bon Jovi sie nie upieralam, az tak zakochana w Dżojzi klimatach nie jestem. W Forever 21 nie bylam jeszcze, ale namierzylam ich na Broadwayu - bardzo blisko mnie. Po biusthalter poszlam do Victoria's Secret, ale mieli same doniczki i to nie we wszystkich rozmiarach. :evil: :evil: :evil: Generalnie zakupy kosmetykowe wychodza mi znacznie lepiej niz ubraniowe. :-?