Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... a ja wciąż się zastanawiam jakie Wy prochy bierzecie, że tak w nocy siedzicie i rano na nóżki i chop do pracy :o

moje mają na pudełku napisane: "Niepoprawna Szajba" :o :wink: :wink: :wink:

Dzień Dobry

Czy ktoś doświadczył tych mrozów syberyjskich jakie na dzisiaj zapowiadano ?

Bo ja siem czujem jak w tajdze , całe -3 mam .

Ja :o U nas było 4,5 w minusie :cry: A swoją drogą jak w grudniu bywało -20 to nikt nie pyskował tylko z czerwonym nosem a la Rudolf biegał po karpie i choinkę, a teraz to się rozbestwiliśmy z tym globalnym ociepleniem na cacy 8) 9 dni do Wigilii, pierwsze cyferki pod kreską, a nam mózgi zamarzają... :roll: :o :wink: Mnie tak chyba zostanie do wiosny... 8)

Hej Malgos, parawan piekny!! a lustro superrrrr!!! pasowaloby mi jak ulal

Zgadzam się w całej rozciągłości :lol: Parawan prima klasa! Użytkowałam taki, albo BARDZO podobny :roll: w Londku - był suuuuper! :D Co do lustra - razem z całym wyposażeniem ze zdjęcia takie bym przyjęła na stan 8) :lol:

Małgoś - chapeau bas! Świetny wybór! :lol: Aaa, zapomniałam dodać: och! 8) :lol:

A propos "brania" i pękającego łba...

To tylko to:

http://akson.sgh.waw.pl/~es28934/stronka/jpg%20male/391%20Nemiroff%20Honey%20Pepper.jpg

suuper rozgrzewa 8)

Tylko z łbem może nazajutrz historia się powtórzyć... :roll: 8) :wink:

Parawan już chwaliłam u Anji -ale pochwalę jeszcze raz -bardzo udany zakup moim zdaniem! a k-g powinien go utrzymać -pod warunkiem że się nie bedziesz o niego za bardzo "zapierać :wink:

:lol: :lol: :lol: Nie ma sie jak zaprzec, bo on jest ruchomy. :p Na szczescie mam wygodna sciane. 8)

a! bo ja myslałam, że on stały jest :) a to Twoje "Maremonio" nie ucierpi na tym zapieraniu? :wink:

Parawan już chwaliłam u Anji -ale pochwalę jeszcze raz -bardzo udany zakup moim zdaniem! a k-g powinien go utrzymać -pod warunkiem że się nie bedziesz o niego za bardzo "zapierać :wink:

:lol: :lol: :lol: Nie ma sie jak zaprzec, bo on jest ruchomy. :p Na szczescie mam wygodna sciane. 8)

a! bo ja myslałam, że on stały jest :) a to Twoje "Maremonio" nie ucierpi na tym zapieraniu? :wink:

Marmorino Kasia. :lol: :lol: :lol: Bede sie opierac o luksfery. 8) Bylebym sie w sypialni nie znalazla. :lol:

Marmorino Kasia. :lol: :lol: :lol: Bede sie opierac o luksfery. 8) Bylebym sie w sypialni nie znalazla. :lol:

Nie no... w sypialni jak najbardziej jako finisz tego "zapierania się" 8) :lol: Tylko może niekoniecznie razem z luksferową ścianą :wink:

Nie no... w sypialni jak najbardziej jako finisz tego "zapierania się" 8) :lol: Tylko może niekoniecznie razem z luksferową ścianą :wink:

No tak... :oops: :oops: :oops: :lol:

Mam jednak ograniczone zaufanie do roboty grzebkowej, podloze materac na wszelki wypadek. :lol:

no to zdrówko 8) :lol:

a coś takiego dzisiaj dostałam... nota bene od dziewczyny informatyka hyhy... mogę? :roll: Może się przydać komu... :wink:

"W ubiegłym roku zamieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ – widocznie samoistnie – odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje KOMPUTER i SPORT. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchomiałam aplikacje KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie.

Desperatka"

"Droga Desperatko!

Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.

Spróbuj wprowadzić komendę C://MYŚLAŁAM_ŻE_MNIE_KOCHASZ, włączyć ŁZY oraz zainstalować WINĘ. Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikację BIŻUTERIA i KWIATY.

Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO.

PIWO jest bardzo niebezpiecznym programem, który w pewnych sytuacjach może włączyć plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś nie robiła, pamiętaj jednak żeby nie instalować TEŚCIOWEJ.

Serwis Techniczny."