anjamen 15.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 u nas dzis nic nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 zrób restart... u nas to czasem pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A glosnechrapanie.mp3? Sorry, Anja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Malgos I czego sie wstydzisz? A my mamy 10 rocznice poznania w czwartek i dalej nie wiem, co bedziemy robic. Przyszedl mi do glowy lot balonem, ale chyba za bardzo wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Malgos I czego sie wstydzisz? A my mamy 10 rocznice poznania w czwartek i dalej nie wiem, co bedziemy robic. Przyszedl mi do glowy lot balonem, ale chyba za bardzo wieje... hyhy, my dzisiaj dokładnie mamy 19 rocznicę "poznania" a mój siedzi sobie daleko stąd i kurna telefon nawet jeszcze nie dzwonił Hmm... jedyne co mi teraz przychodzi do głowy, by to uczcić, to... one way ticket na Marsa dla jednej osoby. Może niech lepiej wraca skąd przyleciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 też pokazałam mężowi usłyszałam przyjdziesz do łóżka odparłam że w związku z zawieszeniem funkcji biżuteria i kwiaty i w sumie całej reszty użytecznych programów ta opcja jest nieaktywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Malgos I czego sie wstydzisz? A my mamy 10 rocznice poznania w czwartek i dalej nie wiem, co bedziemy robic. Przyszedl mi do glowy lot balonem, ale chyba za bardzo wieje... hyhy, my dzisiaj dokładnie mamy 19 rocznicę "poznania" a mój siedzi sobie daleko stąd i kurna telefon nawet jeszcze nie dzwonił Hmm... jedyne co mi teraz przychodzi do głowy, by to uczcić, to... one way ticket na Marsa dla jednej osoby. Może niech lepiej wraca skąd przyleciał? Roznica czasu? Wusia, gorzej jak po dezaktywacji przyjdziesz do lozka wlaczy sie grobowa cisza... Wtedy moze byc fatal error. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wu - dobry szantarz zawsze skuteczny a my mamy w przyszłym roku 10 rocznicę ślubu i 16 lat od poznania... masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 biorąc pod uwagę rozmowność mojego męża cisza to stan normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 U mnie szantaz nie dziala. I cholera gdzie to piwo??? Poszedl do Tesco i mial zaraz wrocic... Irma, to Ty wczesnie zaczynalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 u mnie pewnie też nie zadziała ale w ten sposób oboje nie mamy tego co chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Bo aj wiem czy wcześnie...Mam przyjaciółkę, która pozanała swojego teraźniejszego męża w podstawówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Malgos I czego sie wstydzisz? A my mamy 10 rocznice poznania w czwartek i dalej nie wiem, co bedziemy robic. Przyszedl mi do glowy lot balonem, ale chyba za bardzo wieje... hyhy, my dzisiaj dokładnie mamy 19 rocznicę "poznania" a mój siedzi sobie daleko stąd i kurna telefon nawet jeszcze nie dzwonił Hmm... jedyne co mi teraz przychodzi do głowy, by to uczcić, to... one way ticket na Marsa dla jednej osoby. Może niech lepiej wraca skąd przyleciał? A myślałem że miasta to się z dużej pisze . Rozumiem pozwiedzać ale żeby jeszcze rocznicę tego świętować . Ogupiały te baby..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 U mnie szantaz nie dziala. U mnie szantaż też nie. To chyba błąd systemu operacyjnego :rol: I cholera gdzie to piwo??? Poszedl do Tesco i mial zaraz wrocic... Ciesz się że nie po zapałki do kiosku... Z zapałkami to już niejeden nie wrócił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 biorąc pod uwagę rozmowność mojego męża cisza to stan normalny tak to jest już w stadle , jak jedno zawłaszcza całą pulę na gadanie to drugie chcąc niechąc musi cicho siedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Malgos I czego sie wstydzisz? A my mamy 10 rocznice poznania w czwartek i dalej nie wiem, co bedziemy robic. Przyszedl mi do glowy lot balonem, ale chyba za bardzo wieje... hyhy, my dzisiaj dokładnie mamy 19 rocznicę "poznania" a mój siedzi sobie daleko stąd i kurna telefon nawet jeszcze nie dzwonił Hmm... jedyne co mi teraz przychodzi do głowy, by to uczcić, to... one way ticket na Marsa dla jednej osoby. Może niech lepiej wraca skąd przyleciał? A myślałem że miasta to się z dużej pisze . Rozumiem pozwiedzać ale żeby jeszcze rocznicę tego świętować . Ogupiały te baby..... buhahhahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Bo aj wiem czy wcześnie...Mam przyjaciółkę, która pozanała swojego teraźniejszego męża w podstawówce... cholera znowu wirus NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Bo aj wiem czy wcześnie...Mam przyjaciółkę, która pozanała swojego teraźniejszego męża w podstawówce... Moi rodzice poznali sie w liceum, a oni chodzili 7 lat do podstawowki, czyli mieli po 14 lat. No coz... Nie sa razem od 12, ale co sie nabyli to sie nabyli... Fenix, nie mow mi o Poznaniu, bo dostaje drgawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a właśnie, ze nie nie chodzili razem do klasy, bo on był młodszy o rok! jak zaczynali to on był niewiele wyższy od niej...teraz ona dalej drobniutka a on wielkie chłopisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts