madmegs 15.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Podobuje mnie się Pasowałaby mi w łazience a co, lepiej tam smakuje czy musisz się ukrywać przed zazdrosnym tudzież potępiającym okiem? hyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Trzy wiedźmy.... to mi klasykiem zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Trzy wiedźmy.... to mi klasykiem zalatuje no doobra... M. piwna, ja wyjątkowo dzisiaj też, a ty jaka? Bo straszyć na trzeźwo to duuuża sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Podobuje mnie się Pasowałaby mi w łazience a co, lepiej tam smakuje czy musisz się ukrywać przed zazdrosnym tudzież potępiającym okiem? hyhyhy Muszę tylko pilnować, coby mi kot nie wychlał Kolorystycznie mi pasuje W przeciwieństwie do pozostałych tu obecnych ja mam fioła na punkcie zieleni Najchętniej w połączeniu z czerwienią Więc teraz poproszę o czerwoną flaszeczkę i będę miała kumplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Trzy wiedźmy.... to mi klasykiem zalatuje no doobra... M. piwna, ja wyjątkowo dzisiaj też, a ty jaka? Bo straszyć na trzeźwo to duuuża sztuka Ja zawsze piwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Podobuje mnie się Pasowałaby mi w łazience a co, lepiej tam smakuje czy musisz się ukrywać przed zazdrosnym tudzież potępiającym okiem? hyhyhy Muszę tylko pilnować, coby mi kot nie wychlał Kolorystycznie mi pasuje W przeciwieństwie do pozostałych tu obecnych ja mam fioła na punkcie zieleni Najchętniej w połączeniu z czerwienią Więc teraz poproszę o czerwoną flaszeczkę i będę miała kumplecik mosz, co ci bede żałować http://www.eshop.tavlisa.cz/shops/7607/images-goods/herba-alko-guevara-38-70cl.jpg ino nie wychlej, bo ci zostanie tylko czerwona etykieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pijanstwo jak za dawnych dobrych czasow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I dobrze, będzie pasowała do zielonej - tam też tylko nadruk na butelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pijanstwo jak za dawnych dobrych czasow. To aż tak źle było, jak mnie nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pijanstwo jak za dawnych dobrych czasow. To aż tak źle było, jak mnie nie było? Nooooo. Raz na jakis czas ktos flache przyniosl, ale slabo pili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pijanstwo jak za dawnych dobrych czasow. To aż tak źle było, jak mnie nie było? Nooooo. Raz na jakis czas ktos flache przyniosl, ale slabo pili... To lipa, ja dzisiaj zaraz spadam, ale w weekend możemy zabalować Zgaduję, że siedzisz przy kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pijanstwo jak za dawnych dobrych czasow. To aż tak źle było, jak mnie nie było? Nooooo. Raz na jakis czas ktos flache przyniosl, ale slabo pili... To lipa, ja dzisiaj zaraz spadam, ale w weekend możemy zabalować Zgaduję, że siedzisz przy kompie? No jasne, pracuje jak wol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pijanstwo jak za dawnych dobrych czasow. hyhy, a mówią że góra z górą się nie zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To chlamy Fotek nie widzę To idę spać, bo póki jeszcze mam robotę, to lepiej się w niej pokazać czasem Dobranoc Jutro skomentuję kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.12.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć Małgoś fajowom łazienke mosz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja tez dzisiaj nie bede siedziec do 5... Jutro bede miec pewnie narysowana kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć Małgoś fajowom łazienke mosz.... Kogo ja widze? Postaw flache, a od razu sie wszyscy zlatujom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.12.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gosia, jeszcze zanim pójdziesz spać odbierz pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.12.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć Małgoś fajowom łazienke mosz.... Kogo ja widze? Postaw flache, a od razu sie wszyscy zlatujom. Ja postawię jak z Val Cenice wróce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gosia, jeszcze zanim pójdziesz spać odbierz pocztę Wyslalam Ci antracyt i cos jeszcze pozniej wyslalas? Magda, jestes super, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts