Magda 34 15.12.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gosia, jeszcze zanim pójdziesz spać odbierz pocztę Wyslalam Ci antracyt i cos jeszcze pozniej wyslalas? Magda, jestes super, wis? Podoba się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Piwo się mnie zepsuło Było pełne, jest puste Normalnie gdyby nie późna pora, z reklamacją bym poszła Będzie jutro szkic? Kibelek jak się patrzy Ząbki Małgoś proszę ładnie umyć nad wanną i do spanka. hmm... no to i ja spadam. Kto rano wstaje, ten ... chodzi niewyspany Dzięki za pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Noooo, na razie wszystko mi sie podoba, a bedzie jeszcze bardziej na pewno. Wyslalam Ci linka do jakiegos konglomeratu, ktory znalazlam, ale to w sumie jest najmniej wazne, bo jeszcze sie moze zmienic (w zwiazku z cena na przyklad...). Madmegs, sprobuj jutro z tym piwem i zobacz, czy to sie powtorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Noooo, na razie wszystko mi sie podoba, a bedzie jeszcze bardziej na pewno. Wyslalam Ci linka do jakiegos konglomeratu, ktory znalazlam, ale to w sumie jest najmniej wazne, bo jeszcze sie moze zmienic (w zwiazku z cena na przyklad...). Madmegs, sprobuj jutro z tym piwem i zobacz, czy to sie powtorzy. Gosia, to tylko kolorystyka. Wszystko można zmienić. A hokery? masz już jakąś koncepcję? Mi się wydaje, że dobrze wygladałyby czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Noooo, na razie wszystko mi sie podoba, a bedzie jeszcze bardziej na pewno. Wyslalam Ci linka do jakiegos konglomeratu, ktory znalazlam, ale to w sumie jest najmniej wazne, bo jeszcze sie moze zmienic (w zwiazku z cena na przyklad...). Madmegs, sprobuj jutro z tym piwem i zobacz, czy to sie powtorzy. Gosia, to tylko kolorystyka. Wszystko można zmienić. A hokery? masz już jakąś koncepcję? Mi się wydaje, że dobrze wygladałyby czarne. Teraz dostalam. No bjuti. Ja tez mysle, ze czarne hokery tylko nie wiem, ktore sa wygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Noooo, na razie wszystko mi sie podoba, a bedzie jeszcze bardziej na pewno. Wyslalam Ci linka do jakiegos konglomeratu, ktory znalazlam, ale to w sumie jest najmniej wazne, bo jeszcze sie moze zmienic (w zwiazku z cena na przyklad...). Madmegs, sprobuj jutro z tym piwem i zobacz, czy to sie powtorzy. Gosia, to tylko kolorystyka. Wszystko można zmienić. A hokery? masz już jakąś koncepcję? Mi się wydaje, że dobrze wygladałyby czarne. Teraz dostalam. No bjuti. Ja tez mysle, ze czarne hokery tylko nie wiem, ktore sa wygodne... To ja robię je na czarno I będziemy miały już rzut z góry gotowy Jutro reszta Jeśli chodzi o hokery, to Ci nie doradzę. Trzeba dziewczyn popytać, bo ja nie siedziałam jeszcze na tym No a teraz idziemy spać. Uwaga! Gaszę światło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Noooo, na razie wszystko mi sie podoba, a bedzie jeszcze bardziej na pewno. Wyslalam Ci linka do jakiegos konglomeratu, ktory znalazlam, ale to w sumie jest najmniej wazne, bo jeszcze sie moze zmienic (w zwiazku z cena na przyklad...). Madmegs, sprobuj jutro z tym piwem i zobacz, czy to sie powtorzy. Gosia, to tylko kolorystyka. Wszystko można zmienić. A hokery? masz już jakąś koncepcję? Mi się wydaje, że dobrze wygladałyby czarne. Teraz dostalam. No bjuti. Ja tez mysle, ze czarne hokery tylko nie wiem, ktore sa wygodne... To ja robię je na czarno I będziemy miały już rzut z góry gotowy Jutro reszta Jeśli chodzi o hokery, to Ci nie doradzę. Trzeba dziewczyn popytać, bo ja nie siedziałam jeszcze na tym Musza miec oparcie ja mysle i to wszystko... Fajnie, ze bede miec kuchnie chociaz na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Na 100 % ją zrealizujesz. Jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Na 100 % ją zrealizujesz. Jestem pewna Nie wiem, co moje debety na to, ale sprobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie żebym nosem wódkę poczuła... nieee... ale łazienka suuper się wyłania... Z czego obudowa wanny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie żebym nosem wódkę poczuła... nieee... ale łazienka suuper się wyłania... Z czego obudowa wanny jest? Z tego samego, co sciany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Pokazuj Swoją-Magdusiową kuchnię, a już................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie żebym nosem wódkę poczuła... nieee... ale łazienka suuper się wyłania... Z czego obudowa wanny jest? Z tego samego, co sciany... Tak myślałam... ... zrób zbliżenie tej ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Pokazuj Swoją-Magdusiową kuchnię, a już................................. No juz, juz, daj dziewczynie skonczyc dzielo. Jutro pewnie bedzie. Zblizenie zrobie, ale moze tez jutro, dobra? G... widac tak naprawde na tych zdjeciach, musisz przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Pokazuj Swoją-Magdusiową kuchnię, a już................................. No juz, juz, daj dziewczynie skonczyc dzielo. Jutro pewnie bedzie. Zblizenie zrobie, ale moze tez jutro, dobra? G... widac tak naprawde na tych zdjeciach, musisz przyjechac. Z tym G to prawda, więc jak dasz zbliżenie, a ja uruchomię swoją wyobraźnię... I tak przyjadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Pokazuj Swoją-Magdusiową kuchnię, a już................................. No juz, juz, daj dziewczynie skonczyc dzielo. Jutro pewnie bedzie. Zblizenie zrobie, ale moze tez jutro, dobra? G... widac tak naprawde na tych zdjeciach, musisz przyjechac. Z tym G to prawda, więc jak dasz zbliżenie, a ja uruchomię swoją wyobraźnię... I tak przyjadę... Taaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Pokazuj Swoją-Magdusiową kuchnię, a już................................. No juz, juz, daj dziewczynie skonczyc dzielo. Jutro pewnie bedzie. Zblizenie zrobie, ale moze tez jutro, dobra? G... widac tak naprawde na tych zdjeciach, musisz przyjechac. Z tym G to prawda, więc jak dasz zbliżenie, a ja uruchomię swoją wyobraźnię... I tak przyjadę... Taaaaa. Nie mówię przeca, że w tym roku... ... ale przyjadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 01:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Pokazuj Swoją-Magdusiową kuchnię, a już................................. No juz, juz, daj dziewczynie skonczyc dzielo. Jutro pewnie bedzie. Zblizenie zrobie, ale moze tez jutro, dobra? G... widac tak naprawde na tych zdjeciach, musisz przyjechac. Z tym G to prawda, więc jak dasz zbliżenie, a ja uruchomię swoją wyobraźnię... I tak przyjadę... Taaaaa. Nie mówię przeca, że w tym roku... ... ale przyjadę... Mam nadzieje, ze przyjedziesz zanim zrobie nastepny remont... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 bry tez czakam na rysunek Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Madmegs, sprobuj jutro z tym piwem i zobacz, czy to sie powtorzy. no spróbuję Może wziąć od razu większą próbkę do badań? aaa, i DZIEŃ DOBRY wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts