Magi77 16.12.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 i ja się witam łazieneczka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Czesc Noooo łazienka w końcu jakoś wygląda Bardzo podoba mi sie podłoga i ten sprzęcior nad wanną. Ściany nie wiem, bo niewiele widzę I czekając na kuchnię też nogami przebieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej. Ale napadalo... Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cze Królewna, wiesz ,że mi errora wywala, jak chcę Twójk dziennik pooglądać Jakiegos bana mi wrzuciłaś pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cze Królewna, wiesz ,że mi errora wywala, jak chcę Twójk dziennik pooglądać Jakiegos bana mi wrzuciłaś pewnie Kiedys ktos mowil, ze mu antywirus cos blokuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 juz widzę..... ale masz zajebisty prysznic łazienka sie prezentuje jak Angelina na czerwonym dywanie zaraz się porzygam,jak jeszcze raz przeczytam o regułach wklęsłych i wypukłych a z miłych wiadomości - przyszły dziś moje butki (dwie z trzech par) są rewelacyjne No i dostałam e mail z wynikami z egzaminu - mogę oficjalnie męczyć ludzkie ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Malka gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzięki Wiola Jestem zaskoczona - trzy razy sprawdzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No to gratulacje!!!! Co pijemy? Lustro przyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzięki Małgoś, ja kawkę a w jednym kawałku przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam wszystkich:-) A we Wrocku śniegu nie ma Malka, moje gratulacje!!!! Gosia, proszę Cię, sprawdź pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No to gratulacje!!!! Co pijemy? Lustro przyszlo. Całe? Łazienka może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam wszystkich:-) A we Wrocku śniegu nie ma Malka, moje gratulacje!!!! Gosia, proszę Cię, sprawdź pocztę Tak, tak moze byc jak na tym rzucie. Z tego co widze, to lustro jest w jednym kawalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. No to czegóż więcej pragnąć? Znaczy, że cuuudnie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. No to czegóż więcej pragnąć? Znaczy, że cuuudnie będzie! Noooo... Kiedys pewnie tak... Chwilami mam dosyc tego prymitywu. Ale ciesze sie, ze przynajmniej duzo miejsca mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no i dostałam e mail z wynikami z egzaminu - mogę oficjalnie męczyć ludzkie ciała No to gratuluję :lol: Cokolwiek będziesz miała zamiar z tymi cialami robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Chwilami mam dosyc tego prymitywu. Jakiego prymitywu co Ty za bzdury opowiadasz Kopne Cię w dupę za chwilę dzięki za gratki - wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gosia, a Ty na pewno chcesz białą kuchnię? Może pomalować ją na taki bardzo, bardzo jasny szary, co? Jakoś tak się wszystko zlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ghosta grasuje znowu po forum. Malka, no jest prymityw, jest... Zebym chociaz szafke w lazience miala to od razu bym sie lepiej poczula... Ale cos nie mam energii, zeby sie do jakiegos stolarza przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gosia, a Ty na pewno chcesz białą kuchnię? Może pomalować ją na taki bardzo, bardzo jasny szary, co? Jakoś tak się wszystko zlało Chce, chce... Dlatego zaczelam z powrotem myslec o wysokim polysku, a poza tym mam plan na dodatki i zabezpieczenie sciany, musi byc bialooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts