malka 16.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ty mówisz o szafce w łazience ja juz 7 lat mieszkam tu gdzie mieszkam i nadal zęby myjemy nad wanną , bo umywaliki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.12.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej. Ale napadalo... Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. no to trzeba kuchnię czymś ożywić, może dołożysz coś w kolorze oranżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ghosta grasuje znowu po forum. kto czy co zacz? Bom nieuświadomiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ty mówisz o szafce w łazience ja juz 7 lat mieszkam tu gdzie mieszkam i nadal zęby myjemy nad wanną , bo umywaliki nie ma no, to przynajmniej minimum 2 razy dziennie macie gimnastykę czegóż sie nie robi dla zdrowia... A poważnie - rozumiem Cię doskonale ja mam od 3 lat w maleńkiej sypialni upchniety stoliczek i telewizor, bo małżonek chciał sobie mecze oglądać. Tylko nadal nie zdążył zrobić tam gniazdka elektrycznego i antenowego. Mebel taki kurzący się mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej. Ale napadalo... Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. no to trzeba kuchnię czymś ożywić, może dołożysz coś w kolorze oranżu? Powiesze firaneczke i bedzie gites. Nad plyte chce jakies odjechane zdjecie, ktore zamowie sobie u kumpla P., ale tylko miedzy plyta a okapem... Glupia jestem, co? Bedzie mi sie sciana brudzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ghosta grasuje znowu po forum. kto czy co zacz? Bom nieuświadomiona No wlasnie nie wiem, ale nick sugeruje, ze zona ghosta34, a to bardzo niedobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej. Ale napadalo... Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. no to trzeba kuchnię czymś ożywić, może dołożysz coś w kolorze oranżu? Powiesze firaneczke i bedzie gites. Nad plyte chce jakies odjechane zdjecie, ktore zamowie sobie u kumpla P., ale tylko miedzy plyta a okapem... Glupia jestem, co? Bedzie mi sie sciana brudzic? A masz już to zdjęcie, to wkleję od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej. Ale napadalo... Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. no to trzeba kuchnię czymś ożywić, może dołożysz coś w kolorze oranżu? Powiesze firaneczke i bedzie gites. Nad plyte chce jakies odjechane zdjecie, ktore zamowie sobie u kumpla P., ale tylko miedzy plyta a okapem... Glupia jestem, co? Bedzie mi sie sciana brudzic? A masz już to zdjęcie, to wkleję od razu No wlasnie nieeeee... Mozliwe, ze ono dopiero powstanie... Ale poczekaj, mozemy cos dla picu tam dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej. Ale napadalo... Laski, ale ja tam nie bede miec zadnych cudow w tej kuchni... Bialo-szaro-czarno... Tak... Ponuro bedzie. no to trzeba kuchnię czymś ożywić, może dołożysz coś w kolorze oranżu? Powiesze firaneczke i bedzie gites. Nad plyte chce jakies odjechane zdjecie, ktore zamowie sobie u kumpla P., ale tylko miedzy plyta a okapem... Glupia jestem, co? Bedzie mi sie sciana brudzic? jak ją pociągniesz jakim akrylem albo co to nie powinna. hyhy, znaczy brudzenie to zależy od ciebie , natomiast od ściany, czy będzie się ją dało doczyścić... I od ciebie, czy będzie ci się chciało czyścić ... Sama widzisz: 2/3 w twoich rękach Co za władza! Nie daj się zdeprawować A w jakim stylu zdjęcie, uchyl rabka tajemnicy Za szybą będzie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gosia, jeszcze raz, bo nic nie ma na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gosia, jeszcze raz, bo nic nie ma na tym zdjęciu Wiem, bo ja gluuupia skopiowalam ze strony, a on tam ma jakies zabezpieczenie. Zrobilam printscreen i jeszcze raz wyslalam... Takie pierwsze lepsze wzielam, moze byc inne, moze zrobi cos specjalnie dla nas. I za szklem raczej... A z ta sciana... Poniewaz jest biala zawsze ja mozna odmalowac i zawsze niezawodnie dziala harcerski sposob z folia aluminiowa na scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Skończyłam, wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 pokazywac mnie tu. a ja siedze nad harmonogramem pracy na przyszly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Bardzo, bardzo Ci dziekuje. Mam rzucik, zaraz wkleje. I lustro mam powieszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Bardzo, bardzo Ci dziekuje. Mam rzucik, zaraz wkleje. I lustro mam powieszone. moja córka mówi że "zaraz" to jest taka duża bakteria więc dawaj te foty JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Bardzo, bardzo Ci dziekuje. Mam rzucik, zaraz wkleje. I lustro mam powieszone. moja córka mówi że "zaraz" to jest taka duża bakteria więc dawaj te foty JUŻ Juuuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gdzie te foty? ? byłam i nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gdzie te foty? ? byłam i nic nie ma 200 lat mi sie ladowaly do photobucketa. Ale juz som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Super lustro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no śliczne wizualko-rzuty Ci Magda zrobiła, mniam...takie lubię najbardziej.ładna kuchnia się zapowiada. Ja nadal nie mam żadnych płytek na scianie w kuchni i chyba tak już zostanie. NA szczęscie kuchnia jest na półwyspie więc nic się nie chlapie, poza blatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts