malgos2 16.12.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No wiec ja tez mysle, ze poza bezposrednim sasiedztwem plyty reszta sciany nie bede sie przejmowac. Wreszcie mam zwymiarowana kuchnie i wiem, ze mi sie zmywarka 60-tka zmiesci. Hurrraaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No dobra, widziałam kuchnię i co?blat czarny, fronty białe na wysoki połysk?Czy po prawej stronie, gdzie jest teraz lodówka, nie ma wneki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Malgos -a nie bedzie górnych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No dobra, widziałam kuchnię i co? blat czarny, fronty białe na wysoki połysk? Czy po prawej stronie, gdzie jest teraz lodówka, nie ma wneki? No jest wneka, a jak bys ja chciala umiescic na rzucie tej sciany? Wneka bedzie zabudowana od sufitu do podlogi. Blat szary, antracytowy taki, ale to sie moze zmienic, bo jeszcze na zywca sie im nie przygladalam. Kasia, nie bedzie. Wneka mi wystarczy. Miedzy piekarnikiem a zlewem jest waska szafka, pewnie to bedzie musialo byc cargo jakowes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Malgos -a nie bedzie górnych szafek? no dłaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 piękne rzuty kuchni bardzo mi się podoba i nawet górnych szafek nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dzieki lasencje, a gratulacje prosze kierowac do Magdy, bo zdolna jest nieslychanie. Wneka ma 118 na 256 cm, mysle, ze sie zmieszcze ze wszystkim spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Madzia jest zdolniacha Malgos poprostu dorobisz szafki gorne jak Ci miejsca zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Madzia jest zdolniacha Malgos poprostu dorobisz szafki gorne jak Ci miejsca zabraknie Oooo wlasnie. I tak bedzie musiala gora isc rura do okapu, wiec zrobilby sie tam niezly burdello na gorze... A i tak P. cos przebakuje o powieszeniu garow pod sufitem tak jak kucharze robia. Wzielam sobie kapiel z pianka, bardzo bylo przyjemnie, ale nie jestem przekonana, czy duze lustro jest takie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Madzia jest zdolniacha Malgos poprostu dorobisz szafki gorne jak Ci miejsca zabraknie Oooo wlasnie. I tak bedzie musiala gora isc rura do okapu, wiec zrobilby sie tam niezly burdello na gorze... A i tak P. cos przebakuje o powieszeniu garow pod sufitem tak jak kucharze robia. Wzielam sobie kapiel z pianka, bardzo bylo przyjemnie, ale nie jestem przekonana, czy duze lustro jest takie fajne. Ja też poszłam się zrelaksować Gosia, a co z tym lustrem? Za dużo pokazało? Ale fajnie dziewczyny, że Wam się podobają moje wizualki. Po raz pierwszy moja "dłubanina" jest w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jak wiesz mam ogromne lustra praktycznie wszędzie i przez pierwszy miesiąc to była masakra. Bosz...jak ja żałowałam...Ale można się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... ... biało-szaro-czarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Lustro jest odrobine za nisko... U P. w NY jest na cale drzwi, ale za to drzwi sa w takim miejscu, ze sie nie musze ogladac jak nie chce... A tu... No bede sie musiala przyzwyczaic nooooo... Ale zadowolona jestem, krysztalowe, nic nie znieksztalca... Zadnego usprawiedliwienia niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... ... biało-szaro-czarna... No popatrz, popatrz... I zlew wejdzie duzy i zmywarka... Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... ... biało-szaro-czarna... No popatrz, popatrz... I zlew wejdzie duzy i zmywarka... Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. Wymiary tego zlewu to 59x48,5 cm. Ale w sumie mogłbyś mieć nawet zlew z ociekaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... ... biało-szaro-czarna... No popatrz, popatrz... I zlew wejdzie duzy i zmywarka... Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. Wymiary tego zlewu to 59x48,5 cm. Ale w sumie mogłbyś mieć nawet zlew z ociekaczem Zobaczymy, jaki sie trafi w rozsadnej cenie... Na razie trzeba jakos przezyc swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 U mnie luster a luster Wolę wiedizeć co i jak zanim na plażę wyjdę Szoku wtedy nie przeżywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No na plazy ja sie nie widze, najwyzej potem na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Przyzwyczaisz sie do luster. Mi znów jak ich nie ma to brakuje. Tak duzo przestrzeni "dodają". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... ... biało-szaro-czarna... No popatrz, popatrz... I zlew wejdzie duzy i zmywarka... Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. Wymiary tego zlewu to 59x48,5 cm. Ale w sumie mogłbyś mieć nawet zlew z ociekaczem Zobaczymy, jaki sie trafi w rozsadnej cenie... Na razie trzeba jakos przezyc swieta. No tak święta.... zupełnie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts