Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra, widziałam kuchnię i co?

blat czarny, fronty białe na wysoki połysk?

Czy po prawej stronie, gdzie jest teraz lodówka, nie ma wneki?

No jest wneka, a jak bys ja chciala umiescic na rzucie tej sciany? :lol:

Wneka bedzie zabudowana od sufitu do podlogi. Blat szary, antracytowy taki, ale to sie moze zmienic, bo jeszcze na zywca sie im nie przygladalam.

Kasia, nie bedzie. Wneka mi wystarczy. Miedzy piekarnikiem a zlewem jest waska szafka, pewnie to bedzie musialo byc cargo jakowes. :roll:

Madzia jest zdolniacha :D

Malgos poprostu dorobisz szafki gorne jak Ci miejsca zabraknie :wink:

Oooo wlasnie. :)

I tak bedzie musiala gora isc rura do okapu, wiec zrobilby sie tam niezly burdello na gorze... :roll: A i tak P. cos przebakuje o powieszeniu garow pod sufitem tak jak kucharze robia. :lol: :lol: :lol:

Wzielam sobie kapiel z pianka, bardzo bylo przyjemnie, ale nie jestem przekonana, czy duze lustro jest takie fajne. :lol:

Madzia jest zdolniacha :D

Malgos poprostu dorobisz szafki gorne jak Ci miejsca zabraknie :wink:

Oooo wlasnie. :)

I tak bedzie musiala gora isc rura do okapu, wiec zrobilby sie tam niezly burdello na gorze... :roll: A i tak P. cos przebakuje o powieszeniu garow pod sufitem tak jak kucharze robia. :lol: :lol: :lol:

Wzielam sobie kapiel z pianka, bardzo bylo przyjemnie, ale nie jestem przekonana, czy duze lustro jest takie fajne. :lol:

Ja też poszłam się zrelaksować :D Gosia, a co z tym lustrem? Za dużo pokazało? :lol: :lol: :roll:

Ale fajnie dziewczyny, że Wam się podobają moje wizualki. :p

Po raz pierwszy moja "dłubanina" jest w necie :o :o

Lustro jest odrobine za nisko... :lol: :lol: :lol: U P. w NY jest na cale drzwi, ale za to drzwi sa w takim miejscu, ze sie nie musze ogladac jak nie chce... A tu... No bede sie musiala przyzwyczaic nooooo... :lol:

Ale zadowolona jestem, krysztalowe, nic nie znieksztalca... Zadnego usprawiedliwienia niestety. :roll:

Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! :o Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... 8) ... biało-szaro-czarna... 8) :lol: :lol: :lol:

No popatrz, popatrz... I zlew wejdzie duzy i zmywarka... :lol: :lol: :lol:

Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. :-? Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. 8)

Wymiary tego zlewu to 59x48,5 cm. Ale w sumie mogłbyś mieć nawet zlew z ociekaczem :wink:

Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! :o Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... 8) ... biało-szaro-czarna... 8) :lol: :lol: :lol:

Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. :-? Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. 8)

Wymiary tego zlewu to 59x48,5 cm. Ale w sumie mogłbyś mieć nawet zlew z ociekaczem :wink:

Zobaczymy, jaki sie trafi w rozsadnej cenie... :wink: Na razie trzeba jakos przezyc swieta. :roll:

Zobaczymy, jaki sie trafi w rozsadnej cenie... :wink: Na razie trzeba jakos przezyc swieta. :roll:

No tak święta.... zupełnie zapomniałam :wink: