Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! :o Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... 8) ... biało-szaro-czarna... 8) :lol: :lol: :lol:

No popatrz, popatrz... I zlew wejdzie duzy i zmywarka... :lol: :lol: :lol:

Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. :-? Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. 8)

Wymiary tego zlewu to 59x48,5 cm. Ale w sumie mogłbyś mieć nawet zlew z ociekaczem :wink:

Zobaczymy, jaki sie trafi w rozsadnej cenie... :wink: Na razie trzeba jakos przezyc swieta. :roll:

No tak święta.... zupełnie zapomniałam :wink:

Ja tez bym zapomniala gdyby nie to, ze wszyscy naokolo zwariowali z prezentami znowu. Potem wyjdzie na to, ze tylko ja nikomu nic nie kupilam. :-?

Wlasnie wybieram zaparzacz do kawy dla mamy, bo ona tylko fusiare pije, to jej nie beda fusy w zeby wchodzic. :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Małgoś no cacy lustro cacy kuchnia wszystko cacy :lol:

a co do luster ja miałam traumę przez brachola :lol: drzwi od naszych pokoi sąsiadowały tak że moje były na wprost a jego po prawej stronie

pokój miał mały a drzwi z wielką szybą na wprost to sobie zamalował czarnym spreyem coby go widać nie było :wink:

jednego razu podczas wygłupów ze szwagrem naszym wzięli i wyrąbali tą szybę to wzięli i wymyślili i zamiast szyby lustro wstawili bo w przedpokoju brak było dużoego a on miał zastawione dokładnie i przez to cholerne lustro przez pierwszy tydzień to co szłam do siebie to lęki miałam bo mnie ktoś mijał po prawej stronie :lol: :lol: :lol: :lol:

No, z pracy właśnie wróciłam, więc melduję się posłusznie :D

Lustro zajebiste jest i tyle :D Normalnie skręca mnie z zazdrości 8) Uwieeelbiam lustra :D Po prostu trzeba się oglądac w odpowiedniej pozycji. Po jakichś trzech miesiącach człowiek przestaje siebie zauważać w nich 8)

No nic, wciągne brzuch, jakos to bedzie. :lol: :lol: :lol:

a cóż ty za herezje kobieto tutaj wygadujesz :o

Jeśli któraś z lasek na fotkach w twoim dzienniku to ty, to ja nie wiem co ty chcesz wciągać :roll: Chyba rajtki przez głowę :wink: :lol: :lol: :lol:

Kuchnia jak najbardziej cacy :D :lol: Kolorki zapowiadają się super, układ też :D I przyłączam się do zdecydowanego nie szafkom wiszącym :-? Cargo MUSI wystarczyć 8)

A to zdjęcie kolegi P. to ta hmmm patelnia na wizualizacji? Bo ja przyślepawa trochę jestem :oops: 8)

ZUSowi mowimy kategoryczne NIE. :lol: :lol: :lol:

Na tym zdjeciu jest patelnia z jajkiem na kaloryferze. Fajne, nie? :lol: Robi takie surrealistyczne zdjecia wygladajace jak reklamowe, bardzo mi sie podobaja. 8)

Chyba mnie nie ma na zadnym zdjeciu w dzienniku, wiec jednak... :roll: Wiem co mowie. :lol:

A czy Wy kolezanki wiecie, ze sciagnelam w koncu zdjecia z imprezki? Ale maloooo jest. :roll:

ZUSowi mowimy kategoryczne NIE. :lol: :lol: :lol:

to dobrze :D Mamy jasność i zgodność z wymaganiami normy :D (a kysz a kysz praco! :oops:)

Na tym zdjeciu jest patelnia z jajkiem na kaloryferze. Fajne, nie? :lol: Robi takie surrealistyczne zdjecia wygladajace jak reklamowe, bardzo mi sie podobaja. 8)

no, takie są debeściarskie :lol:

Chyba mnie nie ma na zadnym zdjeciu w dzienniku, wiec jednak... :roll: Wiem co mowie. :lol:

Skoro wiesz, co mówisz... :lol:

To chyba nie będę się z tobą kłócić... :roll: Bo mi jeszcze macania betonu odmówisz :wink: