malgos2 16.12.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Suuuper!!! I proszę... jaka wielka! Magda rewelacja! Małgoś... cudna będzie... ... biało-szaro-czarna... No popatrz, popatrz... I zlew wejdzie duzy i zmywarka... Zafiksowalam sie jak kretynka przez ten sketchup. Dobrze, ze sile fachowa mamy tu. Wymiary tego zlewu to 59x48,5 cm. Ale w sumie mogłbyś mieć nawet zlew z ociekaczem Zobaczymy, jaki sie trafi w rozsadnej cenie... Na razie trzeba jakos przezyc swieta. No tak święta.... zupełnie zapomniałam Ja tez bym zapomniala gdyby nie to, ze wszyscy naokolo zwariowali z prezentami znowu. Potem wyjdzie na to, ze tylko ja nikomu nic nie kupilam. Wlasnie wybieram zaparzacz do kawy dla mamy, bo ona tylko fusiare pije, to jej nie beda fusy w zeby wchodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dobry wieczór Małgoś no cacy lustro cacy kuchnia wszystko cacy a co do luster ja miałam traumę przez brachola drzwi od naszych pokoi sąsiadowały tak że moje były na wprost a jego po prawej stronie pokój miał mały a drzwi z wielką szybą na wprost to sobie zamalował czarnym spreyem coby go widać nie było jednego razu podczas wygłupów ze szwagrem naszym wzięli i wyrąbali tą szybę to wzięli i wymyślili i zamiast szyby lustro wstawili bo w przedpokoju brak było dużoego a on miał zastawione dokładnie i przez to cholerne lustro przez pierwszy tydzień to co szłam do siebie to lęki miałam bo mnie ktoś mijał po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No nic, wciagne brzuch, jakos to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No, z pracy właśnie wróciłam, więc melduję się posłusznie Lustro zajebiste jest i tyle Normalnie skręca mnie z zazdrości Uwieeelbiam lustra Po prostu trzeba się oglądac w odpowiedniej pozycji. Po jakichś trzech miesiącach człowiek przestaje siebie zauważać w nich No nic, wciągne brzuch, jakos to bedzie. a cóż ty za herezje kobieto tutaj wygadujesz Jeśli któraś z lasek na fotkach w twoim dzienniku to ty, to ja nie wiem co ty chcesz wciągać Chyba rajtki przez głowę Kuchnia jak najbardziej cacy Kolorki zapowiadają się super, układ też I przyłączam się do zdecydowanego nie szafkom wiszącym Cargo MUSI wystarczyć A to zdjęcie kolegi P. to ta hmmm patelnia na wizualizacji? Bo ja przyślepawa trochę jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ooo! I znów kolejną stronkę nadgryzłam Widać trzeci etacik mi się szykuje : Produkcja dupomaryniowych stron Alem ukontentowana tym faktem Małgoś, będziesz chociaż zus płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ZUSowi mowimy kategoryczne NIE. Na tym zdjeciu jest patelnia z jajkiem na kaloryferze. Fajne, nie? Robi takie surrealistyczne zdjecia wygladajace jak reklamowe, bardzo mi sie podobaja. Chyba mnie nie ma na zadnym zdjeciu w dzienniku, wiec jednak... Wiem co mowie. A czy Wy kolezanki wiecie, ze sciagnelam w koncu zdjecia z imprezki? Ale maloooo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Małgoś Ty nie ściemniaj że mało tylko dawaj migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ZUSowi mowimy kategoryczne NIE. to dobrze Mamy jasność i zgodność z wymaganiami normy (a kysz a kysz praco! ) Na tym zdjeciu jest patelnia z jajkiem na kaloryferze. Fajne, nie? Robi takie surrealistyczne zdjecia wygladajace jak reklamowe, bardzo mi sie podobaja. no, takie są debeściarskie Chyba mnie nie ma na zadnym zdjeciu w dzienniku, wiec jednak... Wiem co mowie. Skoro wiesz, co mówisz... To chyba nie będę się z tobą kłócić... Bo mi jeszcze macania betonu odmówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie odmowie chocby nie wiem co. Laduja sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 o matko co cię trapi, córko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ładowanie córko hmmmmm możliwe że odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 http://s621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Tynkowka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 znowu mi to hasło zwiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 widzialam nawet haslo mialam wiesz Malgos ze ja nie wierze ze to ja jestem na tych zdjeciach, normalnie szok byle do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ale sciemniasz Anja, wlasnie Ci mialam powiedziec, ze bardzo dobrze wygladasz. No w ciazy jestes przeciez, to musisz miec brzuch, nie? Wusia, co mi dasz za haslo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Malgos wiesz ze ja zdjec nie robie, nie mam ani jednego, bo sie wstydze to bedzie jedyna pamiatka dla Helenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 powiem inaczej jak dasz to nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Malgos wiesz ze ja zdjec nie robie, nie mam ani jednego, bo sie wstydze to bedzie jedyna pamiatka dla Helenki Noooo, jeszcze byla betonuffka i zlot, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Malgos wiesz ze ja zdjec nie robie, nie mam ani jednego, bo sie wstydze to bedzie jedyna pamiatka dla Helenki Noooo, jeszcze byla betonuffka i zlot, nie? tak i parapetówa u mnie ja spadam, paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts