malka 18.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 bardzo dziękuję gupia - czemu bez czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Czesc ja w ten mróz od rańca kuśtykałam po Rzeszowie, w czapce co prawda ale tylko w jednej skarpetce na gipsiku. Zaraz jadę jeszcze raz i założę chyba drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Bez czapki, bo czapki nie przeprowadzilam... Jutro jade do mamy po kozuch, buty ecco, czapke i rozne inne graty. Obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 a ja nadal nie kupiłam prawdziwie zimowych butów za to nabyłam dziś srebrne sportowe geoxy jaka ja głupia jestem no jakoś nie umię się przełamać i zainwestować w kozaczki (nie koniecznie białe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No ja mam te ecco z welna w srodku, do kozucha sa OK. Nie cierpie takich sztucznych miskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 muszę się zmoblizować i znaleźć coś przyzwoitego i ciepłego na stopy te są fajne, ale chyba zbyt ..no ten...za stara jestem http://www.allegro.pl/item838277346_ecco_nowe_tanio_r39_przecena.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja bym chciala srebrne... Pisalam juz u Olgi, ale zapytam u siebie tez - piankowacz kupil se jacuzzi, a swoja stara, mega zasyfiona wanne narozna trzyma kolo moich drzwi. Jakis pomysl co z tym zrobic? Swoja droga wanna wyglada jak od cyganow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja bym chciala srebrne... Pisalam juz u Olgi, ale zapytam u siebie tez - piankowacz kupil se jacuzzi, a swoja stara, mega zasyfiona wanne narozna trzyma kolo moich drzwi. Jakis pomysl co z tym zrobic? Swoja droga wanna wyglada jak od cyganow. Pomaluj ją szybciutko w różowe kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja bym chciala srebrne... Pisalam juz u Olgi, ale zapytam u siebie tez - piankowacz kupil se jacuzzi, a swoja stara, mega zasyfiona wanne narozna trzyma kolo moich drzwi. Jakis pomysl co z tym zrobic? Swoja droga wanna wyglada jak od cyganow. Pomaluj ją szybciutko w różowe kwiaty Nie mam czym, zeby bylo szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja bym chciala srebrne... Pisalam juz u Olgi, ale zapytam u siebie tez - piankowacz kupil se jacuzzi, a swoja stara, mega zasyfiona wanne narozna trzyma kolo moich drzwi. Jakis pomysl co z tym zrobic? Swoja droga wanna wyglada jak od cyganow. Pomaluj ją szybciutko w różowe kwiaty Nie mam czym, zeby bylo szybciutko. TY NIE MASZ ? To kto ma mieć jak nie TY ? BIały z czerwonym i wio :) Albo może na stacji benzynowej maja spray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 o jaki grzeczny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Co do bucików zimowych to mam wolfskina zwykłe za kostkę bez kożucha - jak jest bardzo zimno zakładam specjalne skarpetki i jest git!!! Kurtkę mam już kilka lat i już jej nie cierpię ale na nową w moim typie mnie w chwili obecnej nie stać . Natomiast dzisiaj znalazłam na allegro wymarzoną czapkę z szalikiem i rękawiczkami - qrwa Calvina Kleina za 250 zeta. Fuck że ja nie potrafię tak na drutach robić http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/844/85/87/844858740 Malka - super te buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja bym chciala srebrne... Pisalam juz u Olgi, ale zapytam u siebie tez - piankowacz kupil se jacuzzi, a swoja stara, mega zasyfiona wanne narozna trzyma kolo moich drzwi. Jakis pomysl co z tym zrobic? Swoja droga wanna wyglada jak od cyganow. Pomaluj ją szybciutko w różowe kwiaty Nie mam czym, zeby bylo szybciutko. TY NIE MASZ ? To kto ma mieć jak nie TY ? BIały z czerwonym i wio :) Albo może na stacji benzynowej maja spray Sprejem byloby najszybciej i najskuteczniej, bo fajnie smierdzi. Ale najlepiej smierdzi zloty albo srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Co do bucików zimowych to mam wolfskina zwykłe za kostkę bez kożucha - jak jest bardzo zimno zakładam specjalne skarpetki i jest git!!! Kurtkę mam już kilka lat i już jej nie cierpię ale na nową w moim typie mnie w chwili obecnej nie stać . Natomiast dzisiaj znalazłam na allegro wymarzoną czapkę z szalikiem i rękawiczkami - qrwa Calvina Kleina za 250 zeta. Fuck że ja nie potrafię tak na drutach robić http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/844/85/87/844858740 Malka - super te buty Zapytaj kroowki jak sie to robi, ona jest specjalistka od robotek recznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Małgoś cichaczem w nockę ustawcie ją gościowi w drzwiach będzie miał rano niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Małgoś cichaczem w nockę ustawcie ją gościowi w drzwiach będzie miał rano niespodziankę Dobreeeeee. Tylko musze na P. zaczekac. bo sama jej nie uniose... Postawimy mu w drzwiach i przypiankujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Juz widze jak leci na policje i mowi, ze mu wanne na korytarzu zapiankowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 pod warunkiem że z chałupy wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 pod warunkiem że z chałupy wylezie Niech probuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts