Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc laseczki. :)

Jestem umordowana jak zwierze... Przewozilam czesc najwiekszych gratow od mamy. :-? Biurko, telewizor, komputery, monitory, drukarki, ciuchy, szklo, mikrofala, ekspres... :-? Oczywiscie przewiezc to pryszcz, ale wniesc na moje II pietro to gorzej. Aaaaa, i jeszcze 2 metrowa araukaria. :lol: No, ale choinke juz mam przynajmniej. 8)

bardzo dziękuję :oops:

gupia - czemu bez czapki :o

No ja też gupia :lol: :oops: ale czapki nie noszę... Każdy wie że na gupiej pale robią się fale :wink: 8) A fale spod czapki wyglądają jak fic :cry: Nie żebym filcu nie lubiła... Ale niekoniecznie na moim czerepie :evil: A siedzieć w arbeicie 8-14 godzin w czapce trochę niezręcznie :roll: :wink: I jakby za ciepło...

Nota bene jak to robiły te baby w latach osiemdziesiątych w lisich czapach na zebraniach partyjnych, że siedziały i pot po twarzach im się nie lał :roll: :o Na zdjęciach widziałam... 8) :wink:

A propos arbeitu: kto się nie bał i szyld z Oświęcimia zajebał ? :o :evil: :roll:

Ja juz jestem zainstalowana na betonie, ale od dzisiaj jestem zainstalowana na maksa. :lol: Tylko mi wanna sasiada utrudnia zycie. :evil:

Wlasnie wrocilismy z Tesco - jaka sliiiiiiiczna zima. :D :D :D Na szczescie przeprowadzilam juz czapke i buty. 8)

A propos arbeitu - to musial byc jakis milioner - neofaszysta. :-?

Ale Ci dobrze :)

Tez Ci bedzie dobrze... :) Ja juz przeszlam etap euforii - o jak fajnie spac na betonie, etap frustracji - k...wa mac ilez mozna zmywac w wannie, a teraz mam etap - nareszcie mam mikrofalowke i ekspres do kawy. :lol:

Nawet nie jest juz tak zimno i snieg bossski. :wink:

taaaaaaaaa i ma całe mieszkanie pełne gratów, ktore już powinny być w chałupie. A w poniedziałek elektryk lampy wiesza ... jeeeessooooo zwariuję ....We wtorek materace dzieci przychodzą. A Wigilia w czwartek. A ja mam tylko kapuchę na balkonie. Pani od sprzątania już zwolniona - więc dziś 3h prania, zmywarki, sprzątanie łazienki... ehhhh ..wszytko nie tak.

Mam już za sobą zrobienie Wigilii w 24 h (jak w korporacji robiłam) więc wiem, że to możliwe :):) Ale jakoś mi się rozłazi .... zła jestem na siebie i chyba pójde spać , bo widze, że sie nakręcam... Buziole, dzieki :)