malgos2 22.12.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Myślałam, że sam polazł Kurcze, u mnie też wiatr w lodówce i resztka piwa Miałam iść do sklepu, ale... nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Myślałam, że sam polazł Kurcze, u mnie też wiatr w lodówce i resztka piwa Miałam iść do sklepu, ale... nie chce mi się Wlasnie mi tego ostatniego najbardziej brakuje, ale juz mi sie dzwigac nie chcialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Myślałam, że sam polazł Kurcze, u mnie też wiatr w lodówce i resztka piwa Miałam iść do sklepu, ale... nie chce mi się Wlasnie mi tego ostatniego najbardziej brakuje, ale juz mi sie dzwigac nie chcialo. Mi dzisiaj nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Myślałam, że sam polazł Kurcze, u mnie też wiatr w lodówce i resztka piwa Miałam iść do sklepu, ale... nie chce mi się Wlasnie mi tego ostatniego najbardziej brakuje, ale juz mi sie dzwigac nie chcialo. Mi dzisiaj nie brakuje A ja wczoraj nic nie pilam, dajesz wiare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Myślałam, że sam polazł Kurcze, u mnie też wiatr w lodówce i resztka piwa Miałam iść do sklepu, ale... nie chce mi się Wlasnie mi tego ostatniego najbardziej brakuje, ale juz mi sie dzwigac nie chcialo. Mi dzisiaj nie brakuje A ja wczoraj nic nie pilam, dajesz wiare? Nie daję, coś ściemniasz na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Myślałam, że sam polazł Kurcze, u mnie też wiatr w lodówce i resztka piwa Miałam iść do sklepu, ale... nie chce mi się Wlasnie mi tego ostatniego najbardziej brakuje, ale juz mi sie dzwigac nie chcialo. Mi dzisiaj nie brakuje A ja wczoraj nic nie pilam, dajesz wiare? Nie daję, coś ściemniasz na pewno Nie sciemniam, ale teraz musze leciec do tego PZU, trzymaj kciuki... Na koncu swiata to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przynajmniej wiesz, że żyjesz Taaaa. I ze Swieta ida. Wazne, ze mam juz wiekszosc rzeczy kupionych lub zabukowanych u mamy, wiec z glodu nie pomrzemy. Najwazniejsze, ze paczuszka ma co jesc. Pościć nie musi A co z tym omletem, już wyszedł? Omlet zostal wyrzucony do smieci, jakos sie balam ryzykowac. Myślałam, że sam polazł Kurcze, u mnie też wiatr w lodówce i resztka piwa Miałam iść do sklepu, ale... nie chce mi się Wlasnie mi tego ostatniego najbardziej brakuje, ale juz mi sie dzwigac nie chcialo. Mi dzisiaj nie brakuje A ja wczoraj nic nie pilam, dajesz wiare? Nie daję, coś ściemniasz na pewno Nie sciemniam, ale teraz musze leciec do tego PZU, trzymaj kciuki... Na koncu swiata to jest. Czymiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 To pa. Do wieczorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.12.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://img193.imageshack.us/img193/9162/800pxmerrychristmas1r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.12.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesołych Świąt! http://www.sxc.hu/pic/m/e/en/enimal/905450_merry_christmas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!! Spelnienia marzen, spokoju i zdrowia. http://farm5.static.flickr.com/4070/4205848569_3a793296c8.jpg Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Malgos - kolorowych spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia!! http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/150/wiadomosci/15003/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, Zielonej choinki i wędzonej szynki, Prezentów kupę, i rózgi na pupę, Życzy Arnika z chłopakami http://www.pifpaf.pl/news/761/Fotolia_10662126_XS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Zaraz przyjdzie, to pewnie się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ja też nie wiem co to za paczka. Ale sie rusza i ma być głodna? Pewnei coś pokręcilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia dni urocze,Niechaj szczęściem serce gra,Niech zdrowie dobre was otoczy,I na dni przyszłości trwa.Niech te święta przyniosą wam Boże łaski,spokój, radość i dostatek wszelki,A Nowy Rok niech spełnimarzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.barranki.com/slides/zyczeniazima.jpg i obiecywamy że będziemy grzeczniejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts