kachna28 22.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://global.images6.fotosik.pl/589/e5c2c9a7f716abb3med.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 22.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 i ja ! http://img706.imageshack.us/img706/3427/sfienta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? o dżizas, Małgoś zwariowała i zakłada se kolekcję jadowitych pająków. Mój kumpel taka ma i one mu, te pająki paczkami zlatują, chyba z ZG też PS1 wesołych i takie tam PS2 ustawka na beton wyznaczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? o dżizas, Małgoś zwariowała i zakłada se kolekcję jadowitych pająków. Mój kumpel taka ma i one mu, te pająki paczkami zlatują, chyba z ZG też PS1 wesołych i takie tam PS2 ustawka na beton wyznaczona? No prawie, prawie. Maylandka dobrze wyczula, paczka bedzie na pewno glodna. Dostalam SMSa, ze jedzie. Wesolych rowniez (ja chyba bede ostatnia z zyczeniami...). Ustawka jeszcze nie wyznaczona, a ja czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? o dżizas, Małgoś zwariowała i zakłada se kolekcję jadowitych pająków. Mój kumpel taka ma i one mu, te pająki paczkami zlatują, chyba z ZG też PS1 wesołych i takie tam PS2 ustawka na beton wyznaczona? No prawie, prawie. Maylandka dobrze wyczula, paczka bedzie na pewno glodna. Dostalam SMSa, ze jedzie. Wesolych rowniez (ja chyba bede ostatnia z zyczeniami...). Ustawka jeszcze nie wyznaczona, a ja czekam. Czekasz z ustawką na te pająki? Ja rozumiem jadowite, ale żeby od razu głodne sprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? o dżizas, Małgoś zwariowała i zakłada se kolekcję jadowitych pająków. Mój kumpel taka ma i one mu, te pająki paczkami zlatują, chyba z ZG też PS1 wesołych i takie tam PS2 ustawka na beton wyznaczona? No prawie, prawie. Maylandka dobrze wyczula, paczka bedzie na pewno glodna. Dostalam SMSa, ze jedzie. Wesolych rowniez (ja chyba bede ostatnia z zyczeniami...). Ustawka jeszcze nie wyznaczona, a ja czekam. Czekasz z ustawką na te pająki? Ja rozumiem jadowite, ale żeby od razu głodne sprowadzać Tesciowa wpadnie, sama rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? o dżizas, Małgoś zwariowała i zakłada se kolekcję jadowitych pająków. Mój kumpel taka ma i one mu, te pająki paczkami zlatują, chyba z ZG też PS1 wesołych i takie tam PS2 ustawka na beton wyznaczona? No prawie, prawie. Maylandka dobrze wyczula, paczka bedzie na pewno glodna. Dostalam SMSa, ze jedzie. Wesolych rowniez (ja chyba bede ostatnia z zyczeniami...). Ustawka jeszcze nie wyznaczona, a ja czekam. Czekasz z ustawką na te pająki? Ja rozumiem jadowite, ale żeby od razu głodne sprowadzać Tesciowa wpadnie, sama rozumiesz. Aaaa, teściowa Bo myślałam, że w ramach karmienia macanie urządzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? o dżizas, Małgoś zwariowała i zakłada se kolekcję jadowitych pająków. Mój kumpel taka ma i one mu, te pająki paczkami zlatują, chyba z ZG też PS1 wesołych i takie tam PS2 ustawka na beton wyznaczona? No prawie, prawie. Maylandka dobrze wyczula, paczka bedzie na pewno glodna. Dostalam SMSa, ze jedzie. Wesolych rowniez (ja chyba bede ostatnia z zyczeniami...). Ustawka jeszcze nie wyznaczona, a ja czekam. Czekasz z ustawką na te pająki? Ja rozumiem jadowite, ale żeby od razu głodne sprowadzać Tesciowa wpadnie, sama rozumiesz. Aaaa, teściowa Bo myślałam, że w ramach karmienia macanie urządzasz Jak dojdzie do macania to juz beda nakarmione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? o dżizas, Małgoś zwariowała i zakłada se kolekcję jadowitych pająków. Mój kumpel taka ma i one mu, te pająki paczkami zlatują, chyba z ZG też PS1 wesołych i takie tam PS2 ustawka na beton wyznaczona? No prawie, prawie. Maylandka dobrze wyczula, paczka bedzie na pewno glodna. Dostalam SMSa, ze jedzie. Wesolych rowniez (ja chyba bede ostatnia z zyczeniami...). Ustawka jeszcze nie wyznaczona, a ja czekam. Czekasz z ustawką na te pająki? Ja rozumiem jadowite, ale żeby od razu głodne sprowadzać Tesciowa wpadnie, sama rozumiesz. Aaaa, teściowa Bo myślałam, że w ramach karmienia macanie urządzasz Jak dojdzie do macania to juz beda nakarmione. A widzisz, myślałam, że to ten zapas karmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/10/8is3aakrll1.gif Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Ullerowa z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia!http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/59/5/d/5415.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? Wiola ja też nie wiem o co chodzi.......... Ale o pająki????????? .................no nie wiem..... .........Nie podejrzewam Małgoś o pająki..... Tylko mój synuś ma pająkowe pomysły (ma ich kilka dużych i kudłatych).... i szczura teraz chce, a miałam w domu już chyba wszystko oprócz szczura..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Czemu mam wrażenie, ze tylko ja nie wiem co to za paczuszka ma przyjsć? Wiola ja też nie wiem o co chodzi.......... Ale o pająki????????? .................no nie wiem..... .........Nie podejrzewam Małgoś o pająki..... Tylko mój synuś ma pająkowe pomysły (ma ich kilka dużych i kudłatych).... i szczura teraz chce, a miałam w domu już chyba wszystko oprócz szczura..... Spoko, pająki szybko się ze szcurem rozprawią A swoją drogą to nie posądzałam Cię Małgoś, babo, o taką perfidię... to po to wymyśliłaś to macanko, żeby świeżą karmę do domku ściągnąć, no brak mi słów. Ale czego się dla Frania nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Małgoś, łap szybciej te pająki, bo ja na fotki czekam, a oczy już na zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_5353.jpg http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_5356.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 no to co ma byc pajaki czy inne szescionogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ale wielki - a jakei ma piekne oczy - troche wystraszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Małgoś, śliczny Gratuluję zakocenia Podobny do mojej zarazy, tylko mniej białego ma I kto by tam te nogi liczył - dwie w te, dwie w tamte, co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 6 kg kota w kocie. Przestraszony troche byl, ale wystarczylo pol godzinki i juz zaliczyl jedzenie, picie i kuwete. Bardzo jest zrownowazony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Łał, 6 kg Kawał chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts