malka 22.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 jeśli jaki pan taki kot , to zrównoważenie szybkomu minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 jeśli jaki pan taki kot , to zrównoważenie szybkomu minie Co racja, to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. A o betonie coś mówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/SzE0bDTSLCI/AAAAAAAAOxw/2wHWbPU9gA4/boze_narodzenie21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. A o betonie coś mówił? Na razie nic nie mowil, ale nie ma zadnego dywanu do ostrzenia pazurow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. A o betonie coś mówił? Na razie nic nie mowil, ale nie ma zadnego dywanu do ostrzenia pazurow... Kto się pytał, jak się robi wzorki w betonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. A o betonie coś mówił? Na razie nic nie mowil, ale nie ma zadnego dywanu do ostrzenia pazurow... Kto się pytał, jak się robi wzorki w betonie? Co druga forumowiczka zafascynowana betonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. A o betonie coś mówił? Na razie nic nie mowil, ale nie ma zadnego dywanu do ostrzenia pazurow... Kto się pytał, jak się robi wzorki w betonie? Co druga forumowiczka zafascynowana betonem. Aaaa, a Ty mówiłaś, że wiesz jak Wynajem kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. A o betonie coś mówił? Na razie nic nie mowil, ale nie ma zadnego dywanu do ostrzenia pazurow... Kto się pytał, jak się robi wzorki w betonie? Co druga forumowiczka zafascynowana betonem. Aaaa, a Ty mówiłaś, że wiesz jak Wynajem kota? Wynajem meza, ale z kotem sie bardzo polubili od pierwszego wejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A już chciałam zaproponować kociemu przystojniakowi małe randewu z moją śliczną zrudziałą kociczką, ale 6 kilosów kocie łapy precz od mojego maleństwa ! Ekhm... On by mogl tylko platonicznie. Moje malenstwo teraz zwiedza parapety. A o betonie coś mówił? Na razie nic nie mowil, ale nie ma zadnego dywanu do ostrzenia pazurow... Kto się pytał, jak się robi wzorki w betonie? Co druga forumowiczka zafascynowana betonem. Aaaa, a Ty mówiłaś, że wiesz jak Wynajem kota? Wynajem meza, ale z kotem sie bardzo polubili od pierwszego wejrzenia. Kooperacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A teraz konkurs, jak mu damy na imie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/123.jpg Niechaj Boże Narodzenie stępi wszelkich bólów lody, niech usunie wszystkie troski, a otworzy szczęścia grody, niechaj przy najlepszym zdrowiu życie szczęściem opromienia, w nadchodzącym Nowym Roku oto szczere są życzenia. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a to on bezimienny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a to on bezimienny jest No znajda przeciez... Dziewczyna, ktora go znalazla mowila na niego Gucio, ale nie reaguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a to on bezimienny jest No znajda przeciez... Dziewczyna, ktora go znalazla mowila na niego Gucio, ale nie reaguje... Głupiego udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 22.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A teraz konkurs, jak mu damy na imie? proponuję beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a to on bezimienny jest No znajda przeciez... Dziewczyna, ktora go znalazla mowila na niego Gucio, ale nie reaguje... tez bym nie reagowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.12.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a to on bezimienny jest No znajda przeciez... Dziewczyna, ktora go znalazla mowila na niego Gucio, ale nie reaguje... Głupiego udaje Ale on jest za dostojny na takie imie, trzeba mu jakies wymyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts