DarioAS 27.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Anjamen, nie tłumacz się im. Ja miałam podobnie, byłam ino ciut starsza One i tak znajdą powód do wypytywań szczegółowych. mowisz my już swoje wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Anjamen, nie tłumacz się im. Ja miałam podobnie, byłam ino ciut starsza One i tak znajdą powód do wypytywań szczegółowych. mowisz my już swoje wiemy Taaaaa, jeszcze zdazymy szczegoly wyciagnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.07.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mowie, ze zarcie w USA jest bez smaku i swa teze podtrzymuje - bez wzgledu w jakich sklepach kupowane. Jesli chodzi o sklepy z ciuchami rezerwuje sobie prawo chodzic do jakich chce. Jak juz wyjdzie prawo , ze z moca ustawy musze kupowac gacie w Bloomngdalesie albo Macysiu, prosze mnie powiadomic. Czyscie oszalaly z tym roztrzasaniem dziewictwa na forum budowlanym ? ? A mowia, ze ja pisze nie na temat ! ! ! Czy w NY tez szaleja burze z piorunami ? ? ? Nad ranem to niebo bylo non stop niebieskie, blyskawica za blyskawica i piorun za piorunem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2008 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mowie, ze zarcie w USA jest bez smaku i swa teze podtrzymuje - bez wzgledu w jakich sklepach kupowane. Jesli chodzi o sklepy z ciuchami rezerwuje sobie prawo chodzic do jakich chce. Jak juz wyjdzie prawo , ze z moca ustawy musze kupowac gacie w Bloomngdalesie albo Macysiu, prosze mnie powiadomic. Bardzo Cie prosze lumpie, nie wchodz w dyskusje z osobnikiem, ktory mnie tu ciagle nawiedza, albo przynajmniej nie na moim watku. Juz mam troche dosc tych jego wywodow pod roznymi nickami. A a'propos Whole Foods, to moja uczennica zlamala sobie zeba na ichniej salatce, bo w srodku byl kamien, wiec omijam i radze omijac z daleka. W NY tez byla burza rano, teraz tez popaduje, ale juz nie grzmi. W kazdym razie pogoda do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.07.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Ok Pogoda zupelnie zwariowana - zle to wrozy moim pomidorom. Czy Ty wiesz, ze w 1648 Tatarzy i Kozacy mogli bez trudu zdobyc Krakow ? ? Mnie przeszedl dreszcz przerazenia. Przerabia sie Jana Kazimierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2008 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Ok Pogoda zupelnie zwariowana - zle to wrozy moim pomidorom. Czy Ty wiesz, ze w 1648 Tatarzy i Kozacy mogli bez trudu zdobyc Krakow ? ? Mnie przeszedl dreszcz przerazenia. Przerabia sie Jana Kazimierza. Nooooo... O Janie Kazimierzu opinie w historiografii sa dosc srednie. Daj spokoj z Kozakami i Tatarami. To juz lepiej, zeby nas Szwedzi zalali. Przynajmniej teraz mielibysmy sie calkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.07.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ze Szwedami to masz racje no i chlopy bylyby wysokie i blond a nie krotkie i ze szczotka pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ze Szwedami to masz racje no i chlopy bylyby wysokie i blond a nie krotkie i ze szczotka pod nosem. O ile Szwedom ten bunczuczny narod udaloby sie opanowac. Teraz przydalaby sie nam jakas okupacja. Nie pogardzilabym niemiecka, czy amerykanska... (chociaz dolar spada, to nie...). A czytalas ksiazki (kurcze, nie moge sobie przypomniec autora ), o tym, co by bylo gdybysmy w czasie II wojny sw. staneli po stronie Hitlera? Autor dowodzil, ze mielibysmy sie znacznie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.07.2008 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Pewnie, ze trzeba bylo siedziec cicho jak Czesi a nie powstania wzniecac, kurna ....ale w Szwecji to straszna bida byla jeszcze do lat 40ych 20go wieku. Szwedzi emigrowali do USA bo nie mogli nawet kupic kawalka ziemi jak nie dziedziczyli. Jest nawet niezly film z Liv Ullman o tym. Tytulu nie pamietam. Malgos, ide na rower sie odchudzic troche bo przekracza to wszelkie granice .....kryzys a ja tu obrastam w tluszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Pewnie, ze trzeba bylo siedziec cicho jak Czesi a nie powstania wzniecac, kurna ....ale w Szwecji to straszna bida byla jeszcze do lat 40ych 20go wieku. Szwedzi emigrowali do USA bo nie mogli nawet kupic kawalka ziemi jak nie dziedziczyli. Jest nawet niezly film z Liv Ullman o tym. Tytulu nie pamietam. Malgos, ide na rower sie odchudzic troche bo przekracza to wszelkie granice .....kryzys a ja tu obrastam w tluszcz. W tej ksiazce podawano przyklad Wegier, ze znalazly sie w bloku wschodnim, a mialy sie lepiej mimo kolaborowania z faszystami w czasie wojny niz Polska. Nie bylabym taka pewna, czy mieli lepiej; trzeba by tez lepiej znac sie na II wojnie, ja jestem zbyt wrazliwa na historie wspolczesna. Ten film to "The Emigrants", ale tam chodzilo o emigrantow w XIX w. Tez chodze na rower, ale nie moge sie powstrzymac, zeby po drodze na piwo nie skoczyc gdzies nad rzeka jedna lub druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co do wściekłego psa, to nie pasi mi on bo kiedyś po trzech padłam i musiałam wracać do domu.. Więc co to za impra z takim "drinkiem" Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Fajna ta kaczka, ale że niby co z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 witanko, jak tam zdrowko z rana Malgos? mnie cos suszy po wczorajszej degustacji nalewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 28.07.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Na jakim programie robiłaś te animacje 3D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Hello. Zdrowko z rana po degustacji roznych trunkow nawet niezle. Kaczka po prostu jest nabytkiem do mieszkanka. Nie moge poszalec remontowo, to szaleje gadzetowo. A o jakie animacje chodzi? Rysunki robilam w Google SketchUp. Pozdrowienia dla ponurego63. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 nie lepszy byłby gołąb?? bardziej krakowski a jakie animacje???? dzień dobry co to za gg Cię tu tak nawiedza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Golebiom juz dziekujemy. Ponury obiecal, ze tego osobnika usunie z watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Hello. Zdrowko z rana po degustacji roznych trunkow nawet niezle. Kaczka po prostu jest nabytkiem do mieszkanka. Nie moge poszalec remontowo, to szaleje gadzetowo. A o jakie animacje chodzi? Rysunki robilam w Google SketchUp. Pozdrowienia dla ponurego63. z jakiego rana i co Ty znowu pijesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Z rana u mnie... Nie pilam wczoraj nic oryginalnego. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 ja pisalam ze nalewki kosztowalam ale tegoroczna to byl sami spiryt wiec fanta rozcienczylam, zastanawiam sie co dzisiaj??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts