Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zostaw, moze mu sie odwidzi :wink: a jak chcesz zuzyc, to mieszaj z ta karma ktora lubi ... na poczatku dodaj tylko troche, z czasem coraz wiecej az wykonczysz. Przy pelnej misce zaden zwierz jeszcze z glodu nie umarl hihi i nie przejmuj sie za bardzo, jak nie chce jesc to nie 8) wiem ze to trudne na poczatku, ale rozpuscisz zwierza i bedziesz dopiero miala :lol:

zostaw, moze mu sie odwidzi :wink: a jak chcesz zuzyc, to mieszaj z ta karma ktora lubi ... na poczatku dodaj tylko troche, z czasem coraz wiecej az wykonczysz. Przy pelnej misce zaden zwierz jeszcze z glodu nie umarl hihi i nie przejmuj sie za bardzo, jak nie chce jesc to nie 8) wiem ze to trudne na poczatku, ale rozpuscisz zwierza i bedziesz dopiero miala :lol:

Dokładnie :lol:

Zaraz się okaże, że żre tylko i wyłącznie tę najdroższą na rynku :lol:

No wiem, ale wczoraj strasznie rozpaczal i jak juz zaczal worek na smieci przekopywac to widzialam, ze nie moge az taka byc zla dla niego. :roll:

Nie wiem, ktora karme lubi, bo podobno w poprzednim domu jadl wszystko, ale tam byly inne koty, to moze z zazdrosci jadl, a tu widzi, ze nie musi walczyc. :roll:

Maniek też tak ma że jeczy. Najpierw zjada mokre, potem łazi wokół nóg i czeka na coś dobrego ze stołu. Za nic nie ruszy suchej. Jak juz wie ze nic innego nie dostanie, zjada suchą. Ja tam też wybrałabym opcję 1

przegłodzić i poczekać, aż się przekona;

:lol: :lol:

Jak swoją przestawiałam z jedzenia 2x dziennie mokrego na 1x, to myślałam, że mi serce pęknie - pełna micha suchego, a kot biedny, zagłodzony, z miną obrażoną i nieszczęśliwą strasznie :lol: Po tygodniu się przekonała, że jednak nic z tego i przeprosiła się z suchą :lol:

Właśnie chrupie, aż się echo niesie po mieszkanku :lol:

Koci przebój - kukurydza z puszki, a w wersji ekstra prosto z pizzy :lol:

Moja jeszcze uwielbia ciasta, ciastka i ciasteczka :o :lol:

Zawsze usiłuje podwędzić i zazwyczaj jej się udaje :evil:

Jak zostawię na noc ciasto w folii, to rano folia ma dziurę, a okruszki w całej chałupie :x

Wkurza mnie tym bardziej, ze kupilam prawie najdrozsza karme Orijena, nozesz 75% miesa, a ten niewdziecznik przegryzie 2-3 chrupki i sie obraza... :-?

Na szczescie tego mokrego nie je duzo. Producent podaje, ze powinien zjesc 2 kartoniki dziennie, a on zjada pol i zostawia jeszcze... :roll:

Małgoś, od razu przyzwyczaj do 1x dziennie mokre i suche do woli (chyba, że straci umiar). Producent na pewno przewidział taką opcję, a wychodzi o niebo ekonomiczniej :wink:

A kotu na razie daj czas, on pewnie ciągle jeszcze się przyzwyczaja i odstresowuje :wink: Jeśli jadł przedtem wszystko, to pewnie u Ciebie też zacznie, tylko się musi "wmieszkać" :wink:

Koci przebój - kukurydza z puszki, a w wersji ekstra prosto z pizzy :lol:

Moja jeszcze uwielbia ciasta, ciastka i ciasteczka :o :lol:

Zawsze usiłuje podwędzić i zazwyczaj jej się udaje :evil:

Jak zostawię na noc ciasto w folii, to rano folia ma dziurę, a okruszki w całej chałupie :x

dla Mańka przysmakiem są zielone oliwki :lol: :lol:

Małgos, daj se na luz. Jak bedziesz tak mu dogadzać to Cie z torbami pusci. Zachowaj umiar i zdrowy rozsądek.