malgos2 27.12.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Hej Mohag. Ozesz, ale to skomplikowane. Neutralizator mam. Zaraz nabede lopatke. Nie wiem tylko co mam zrobic z tymi 7 kg suchego zarcia, ktore mu sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Masz 3 opcje 1. przegłodzić i poczekać, aż się przekona; 2. mieszać z inną; 3. sprzedać/oddać/wywalić Ja zdecydowanie wybrałabym tę pierwszą opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam Tak czytam i oczom nie wierzę Jakie to skomplikowane mieć kota...... Z psem mniej ceregieli.... tylko na dwór trzeba wyprowadzić..... A w swoim domku tylko drzwi na taras otworzę.... i po sprawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Proste jak konstrukcja bata Dla osoby, która psa nie miała, też pewnie byłoby skomplikowane na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 zostaw, moze mu sie odwidzi a jak chcesz zuzyc, to mieszaj z ta karma ktora lubi ... na poczatku dodaj tylko troche, z czasem coraz wiecej az wykonczysz. Przy pelnej misce zaden zwierz jeszcze z glodu nie umarl hihi i nie przejmuj sie za bardzo, jak nie chce jesc to nie wiem ze to trudne na poczatku, ale rozpuscisz zwierza i bedziesz dopiero miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 zostaw, moze mu sie odwidzi a jak chcesz zuzyc, to mieszaj z ta karma ktora lubi ... na poczatku dodaj tylko troche, z czasem coraz wiecej az wykonczysz. Przy pelnej misce zaden zwierz jeszcze z glodu nie umarl hihi i nie przejmuj sie za bardzo, jak nie chce jesc to nie wiem ze to trudne na poczatku, ale rozpuscisz zwierza i bedziesz dopiero miala Dokładnie Zaraz się okaże, że żre tylko i wyłącznie tę najdroższą na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No wiem, ale wczoraj strasznie rozpaczal i jak juz zaczal worek na smieci przekopywac to widzialam, ze nie moge az taka byc zla dla niego. Nie wiem, ktora karme lubi, bo podobno w poprzednim domu jadl wszystko, ale tam byly inne koty, to moze z zazdrosci jadl, a tu widzi, ze nie musi walczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Doberek Czesc Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Jak mu coś od czasu do czasu lepszego skapnie, to nie zaszkodzi, ale do tamtej niech ma stały dostęp Jak się przekona, że nie wywalczy, to zacznie jeść, nie bój żaby Twarda bądź i nie daj się terroryzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 OK, dobrze pisze nie daj sie terroryzowac hihi jeszcze nie raz bedzie rozpaczal ... szczegolnie w nocy jest to bardzo pokrzepiajace - jak czlek rano do pracy musi wstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Maniek też tak ma że jeczy. Najpierw zjada mokre, potem łazi wokół nóg i czeka na coś dobrego ze stołu. Za nic nie ruszy suchej. Jak juz wie ze nic innego nie dostanie, zjada suchą. Ja tam też wybrałabym opcję 1 przegłodzić i poczekać, aż się przekona; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Jak swoją przestawiałam z jedzenia 2x dziennie mokrego na 1x, to myślałam, że mi serce pęknie - pełna micha suchego, a kot biedny, zagłodzony, z miną obrażoną i nieszczęśliwą strasznie Po tygodniu się przekonała, że jednak nic z tego i przeprosiła się z suchą Właśnie chrupie, aż się echo niesie po mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Przyznam sie, ze mój kota najbardziej lubi spagetti i zupy. No i ziemniaki z jakąs domieszka miesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Koci przebój - kukurydza z puszki, a w wersji ekstra prosto z pizzy Moja jeszcze uwielbia ciasta, ciastka i ciasteczka Zawsze usiłuje podwędzić i zazwyczaj jej się udaje Jak zostawię na noc ciasto w folii, to rano folia ma dziurę, a okruszki w całej chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Wkurza mnie tym bardziej, ze kupilam prawie najdrozsza karme Orijena, nozesz 75% miesa, a ten niewdziecznik przegryzie 2-3 chrupki i sie obraza... Na szczescie tego mokrego nie je duzo. Producent podaje, ze powinien zjesc 2 kartoniki dziennie, a on zjada pol i zostawia jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja jestem zaprawiona w bojach, bo odchudzalam kota - kto to przezyl, ten wie o czym mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Małgoś, od razu przyzwyczaj do 1x dziennie mokre i suche do woli (chyba, że straci umiar). Producent na pewno przewidział taką opcję, a wychodzi o niebo ekonomiczniej A kotu na razie daj czas, on pewnie ciągle jeszcze się przyzwyczaja i odstresowuje Jeśli jadł przedtem wszystko, to pewnie u Ciebie też zacznie, tylko się musi "wmieszkać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja jestem zaprawiona w bojach, bo odchudzalam kota - kto to przezyl, ten wie o czym mowie Ło matko i córko Szczęśliwie jeszcze nie musiałam, ale nigdy nie wiadomo - w razie czego, wiem już, gdzie się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Koci przebój - kukurydza z puszki, a w wersji ekstra prosto z pizzy Moja jeszcze uwielbia ciasta, ciastka i ciasteczka Zawsze usiłuje podwędzić i zazwyczaj jej się udaje Jak zostawię na noc ciasto w folii, to rano folia ma dziurę, a okruszki w całej chałupie dla Mańka przysmakiem są zielone oliwki Małgos, daj se na luz. Jak bedziesz tak mu dogadzać to Cie z torbami pusci. Zachowaj umiar i zdrowy rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts